Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Madem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Biz korkmuyoruz da senin Reco bayağı korkuyor bugüne kadar götürdükleri ortaya çıkacak diye. Pisliklerini temizle temizle bitiremeyeceklerini anladılar. Bu yüzden iptal ettiler seçimi.

Dün Abdullah Öcalanla görüşmeye gidenleri nasıl aklayacaksınız merakla bekliyorum

Onlarıda bal gibi biliyor oy moy çalınmadığını her türlü adamın kazanmış başkanlığını alma planlarındaydılar ilk günden beri hemde

Oylar çalındı seçmen listesinde olmayan kişiler var diye ortaya çıktılar baktılar zaten bunun için suç duyurusunda chp bulunmuş

Yok yanlış basılmış yok şu bu deyip bir ay boyu başkanlığı vermediler adam oy oranı korudu
Ki ysk chpnin hiç bir itirazını kabul etmemişken
Onlar bizden daha iyi biliyor oy çalınmadığını dışarı böyle yazıyor içleri ohhh nasıl vermedik başka parti seçim kazansa bile böyle vermeyiz işte sevinci yaşıyorlar şu an

Bu kanal oyun şifrelerini fetö şifresi diye yayınlamamış mıydı,bu kanalı hala ciddiye alan varsa cidden yazık ediyor hayatına,bu yoldan geri dönsün.

Ayrıca eminim çalmıştır İmamoğlu (!),neredeyse 20 gün oturup saydınız ''oylar doğru deeeeğil'' diye,sayılmaması gereken oylar bile sayıldı ama eminim İmamoğlu çalmıştır(!),hatta artan oyları da göz önüne alarak söylüyorum Chp'den bile çalmış.Çok ayıp insan kendi partisinden çalar mı ?

Uyuyan demeyelim bedeva yemek icmek hos geliyor diyelim elektirife kadar bedava ama gercek ihtiyaci disinda yiyen herkese hakkim haram olsun
Kemal kılıçdaroğluna saldıran yakın diye çığıran karnında belediyeden bedava maaş aldığı ortaya çıkmadı
Mansur yavaş başa geldiği maaşı kesileceği için yapmış

Ha ayrıca açıklasınlar bakalım Chp'nin itiraz ettiği illerde neden tekrar sayım yapılmadı ? Hani çok demokratik bir ülkeyiz ya ? Neden Chp ve diğerleri itiraz edince kabul olmadı ?
Demokrasi iktidara gelene kadardı.
Artık memokrasi var.
Ekrem Imamoğlu nasıl güçlü bir adammış vallahi her saat daha çok takdir ediyorum.
Ben olsam dün sinir krizi geçirmiştim.
Şu an ülkemizin imajı yurt dışında bitti.
Yabancı yatırımcıyı zor ikna ederler.

Yazıklar olsun..

Dolar zaten gösteriyor imajımızı,şimdi gelir ''biz dolar kullanmıyoruz ki'' ciler he kullanmıyoruz,sıkıntı yok kanka.Bir ülke nasıl batar kanlı canlı örneği.Ekonomi bitik.

Dolar zaten gösteriyor imajımızı,şimdi gelir ''biz dolar kullanmıyoruz ki'' ciler he kullanmıyoruz,sıkıntı yok kanka.Bir ülke nasıl batar kanlı canlı örneği.Ekonomi bitik.

Evet battı ülke.
Yani Türk doğduğumdan yana sıkıntım yok ama doğduğum dönem çok felaket.Hiç olmadı ya..
Öyle diyenlere biraz akıl diliyorum.

Gerçi onlar akıllanana kadar biz aklımızı oynatacağız bu ülkede..

Benim ümidim yok,dil öğrenip yurtdışında çalışmayı düşünüyorum,uzmanlık sınavlarına falan girerim bir şekilde hırslanıp yapacağım artık.Kendimi bildim bileli bu yönetimle yaşadım,daha fazla da yaşamak istemiyorum,kalana saygım sonsuz ben o kadar sabırlı olamayacağım sanırım önümüzdeki 10 sene de aynı giderse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…