- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
Ah banlanmak olmasa neler neler yazardımBakalım oyları çalmadan Ekrem yine seçilecek mi?
Biz korkmuyoruz da senin Reco bayağı korkuyor bugüne kadar götürdükleri ortaya çıkacak diye. Pisliklerini temizle temizle bitiremeyeceklerini anladılar. Bu yüzden iptal ettiler seçimi.Madem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Onların seviyesine düşmeyinBiz korkmuyoruz da senin Reco bayağı korkuyor bugüne kadar götürdükleri ortaya çıkacak diye. Pisliklerini temizle temizle bitiremeyeceklerini anladılar. Bu yüzden iptal ettiler seçimi.
Dün Abdullah Öcalanla görüşmeye gidenleri nasıl aklayacaksınız merakla bekliyorumDünya ne ilginç bir yer ya da ülkem. Dün zulmünün altında inim inim inlediğimiz insanlar için bugün adalet istiyoruz.
Yıllarca akp ye oy vermiş bir insan olarak akp nin her halükarda, Erdoğan'ın heşeyden üstün tuttuğu millet vicdanından kovulmak, pahasına kaybedeceği bir sürece girmesinin sebebini anlayamıyorum. Bu karar sonucu ne olursa olsun uzun vadede Akp ye Erdoğana hirç bir şey kazandırmadığı gibi pek çok şeyi de kaybettirecek. En önemlisi de: İnancı.
Seçimi İmamoğlu kazanırsa , Akp bu sefer 5. değil 20. kattan düşmüşcesine hasar alacak. Seçimi Yıldırım kazanırsa, insanlar, hile olmadığına nasıl ikna edilecek? Vicdanlar nasıl aklanacak?
Hal böyleyken , kayıp bu kadar açık kendini belli ediyorken insanın aklı bir türlü almıyor olanları.
Elbette bu süreçte CHP ninde suçu yok değil? Bir ili alabilmek için terör örgütleri ile iş tutan onlar. Bu pazarlıkta onlara neler vadedildiğini hiç birimiz bilmiyoruz. Başkanlığının ilk gününde ülkenin kalbinin veri tabanın kopyalatmak nedir Allah aşkına?
Onlarıda bal gibi biliyor oy moy çalınmadığını her türlü adamın kazanmış başkanlığını alma planlarındaydılar ilk günden beri hemdeDelil ve ispat nerede? Niye israr ile oyun calindigini iddia ediyorsun? Öyle olsa, bu 2 hafta sayilan oylarda belli olmazmiydi?
Ati alan üsküdari geçtiye ne oldu?
Ki belirtelen neden görevlilerde sorun oldugu. Eh madem öyle, diger secimler ne oluyor? Ilçe seçimleri, cumhurbaskan seçimleri? Tüm ülkedeki seçim niye iptal edilmiyor? Her yerde ayni sistem ile, ayni tip görevliler ile çalisilmadi mi?
Madem çalindi, ilçelerde niye oy çalinmadi? Cumhurbaskan seçimlerde niye oy çalinmadi?
Hani Erdogan artik bundan sonra 4-5 yil seçim olmayacak diyordu?
Lafim sana degil, genel olarak millet kull hakki çignemekten degil, sakiz çignemekten daha çok korkuyor. Yaziklar olsun!
Kemal kılıçdaroğluna saldıran yakın diye çığıran karnında belediyeden bedava maaş aldığı ortaya çıkmadıUyuyan demeyelim bedeva yemek icmek hos geliyor diyelim elektirife kadar bedava ama gercek ihtiyaci disinda yiyen herkese hakkim haram olsun
Demokrasi iktidara gelene kadardı.Ha ayrıca açıklasınlar bakalım Chp'nin itiraz ettiği illerde neden tekrar sayım yapılmadı ? Hani çok demokratik bir ülkeyiz ya ? Neden Chp ve diğerleri itiraz edince kabul olmadı ?
Nano teknolojiK en sevdiğim
Demokrasi iktidara gelene kadardı.
Artık memokrasi var.
Ekrem Imamoğlu nasıl güçlü bir adammış vallahi her saat daha çok takdir ediyorum.
Ben olsam dün sinir krizi geçirmiştim.
Şu an ülkemizin imajı yurt dışında bitti.
Yabancı yatırımcıyı zor ikna ederler.
Yazıklar olsun..
Nano teknolojiK en sevdiğim
Buna inanacak kitle var ne yazik ki
Dolar zaten gösteriyor imajımızı,şimdi gelir ''biz dolar kullanmıyoruz ki'' ciler he kullanmıyoruz,sıkıntı yok kanka.Bir ülke nasıl batar kanlı canlı örneği.Ekonomi bitik.
Evet battı ülke.
Yani Türk doğduğumdan yana sıkıntım yok ama doğduğum dönem çok felaket.Hiç olmadı ya..
Öyle diyenlere biraz akıl diliyorum.
Gerçi onlar akıllanana kadar biz aklımızı oynatacağız bu ülkede..
Adamlar o kadar teknolojiK yapabiliyorlar madem neden bütün şehirleri almadılar ne kadar salak bunlar ya
Ne kadar safım ya akp li olaydım keşke çok zeki olurdum kesinÇakılmasın diye bibi sen de hiç bilmiyorsunBak kendilerinden bile çalmışlar adamlar o kadar iyi planlamış ( ! ) aajsdjdjmsd