Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Bu zihniyetin değişmedikçe bilinçli seçmen olma şansın yok maalesef,kafan kurulu herşey.

Ben birinden şunu duydum. "Olsun çalsınlar, bakması gereken çocukları var onun."

Milyonlarla çocuk bakmak...

İşte o zaman pes etmiştim.. Yıllardır kimseyle siyaset tartışmadım.

Ta ki bu forumu görene kadar..

İnsan çatlıyor bir yerde...

Niyeki adam fetocu kandirmayi iyi bilir, zira hepimiz kandirildik😂 yok ya ben hepinizi seviyorum engelleyemem elim varmaz😂, sen enfelle istersen😑

CHP mi kandırdı sizi anlamadım bu mesajını...

FETÖ olaylarına hiç girme istersen, o konuda neyin ne olduğunu sen de biliyorsun, bende...

Kandırılma değildir o... kandırılsan duramazsın..

Ya ama iyide boyle bir vizyonu olan adam nasil yonetebilirki?

Bence bu gayet başarılı bir vaat ve vizyon.

Mesela şu Binali'nin vaadi: İstanbul'un kreşi, çocuk yuvası olmayan 300 mahallesi var. Bu mahallelerin tamamına 955 kreş yapılacak. Dar gelirli ailelerin bu kreşlerden ücretsiz yararlanmaları sağlanacak..

Bende diyorum ki zaten başta olan sizdiniz. Niye bu zamana kadar yapmadınız?

Ben birinden şunu duydum. "Olsun çalsınlar, bakması gereken çocukları var onun."

Milyonlarla çocuk bakmak...

İşte o zaman pes etmiştim.. Yıllardır kimseyle siyaset tartışmadım.

Ta ki bu forumu görene kadar..

İnsan çatlıyor bir yerde...

Çatlasakta buraya girdinmi çıkışı zor oluyor:))

Abla soz su sutu kresi halletsin bi dahaki secim oyum imamogluna😂

Sallama sende bak hatırlatırım sonra vakti geldiğinde

Bence bu gayet başarılı bir vaat ve vizyon.

Mesela şu Binali'nin vaadi: İstanbul'un kreşi, çocuk yuvası olmayan 300 mahallesi var. Bu mahallelerin tamamına 955 kreş yapılacak. Dar gelirli ailelerin bu kreşlerden ücretsiz yararlanmaları sağlanacak..

Bende diyorum ki zaten başta olan sizdiniz. Niye bu zamana kadar yapmadınız?
Adam hangi birine kossun? Koskoca havalimani kopru filan yapti.. yapilani degil yapilmayani goruyordunuz her daim. Artik imamoglu yaparda rahat eder halk insallah

X