Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

31 marttan beri hdp ile işbirliği yapan CHP değil mi..
Kaldı ki savunduğunuz üye bana "HDP'Lİ Kürt kardeşlerimize iftira"diye teröristleri savunuyor..
Hendek kazmaya kim izin veriyor yahu hayal mı görüyorsunuz ?
Teröristleri halka zarar vermeden operasyon yapıldığında tabiri caizse rehin aldıkları şehire endek kuruyorlar şaka mısınız ?

31 martı sormuyorum sana.
Çözüm sürecinde yaşananları soruyorum.
Daha grçem gün aponun mektubu okunmadj mı tv de.

Ya gerçekten kör müsünüz?
Çözüm sürecinde hiçbir teröristi ellemeyip konuşlanmalarına kim çanak tuttu?
Bu kadar kulu olamazsınız. Bu kadar da tapıyor olamazsınız.

Hele ki şehidiniz varken, cidden yazıklar olsun

Hafıza kaybı da başlamış sende buralarda fazla takılma 😆
HDP'Lİ kerdeslerimiz!!
Diyosun ya teröristlerden baksasi HDP i desteklemiyor bil istedim..

Yok bende hafıza kaybı falan.. Hdpli olan kürt kardeşler zamanında sizinle de beraberdi.. O zaman terörist değillerdi dimi.. Ulan var ya n enabza göre şerbetçisiniz.. Yok mu ya şurda bir tane hdpli olup oyunu akpye veren.. Ha..! Sizi destekleyenler kardeş bizi destekleyenler terörist..

Hmm evet buydu dimi herkesin görüşüne saygılı olan ?
Git dini sorgula demek ne haddine ?
Neyi konuşuyoruz ki siz nasıl hiç bir hatasını görmeyip gorsenizde yokmuş gibi davraniyorsunuz ya hani
Bize de laf etmek hakkınız değil o zaman..❗
Ben videoyu çok güzel dinledim. Dini sorgula diye birşey demiyor. İnancını sorgula diyor. Kendi inancını. Anlayabiliyorsunuz değil mi. Yoksa işinize tam tersi anlamak mı geliyor. Neyse ben sizinle tartışmıyorum. Videoyu yorumladım. İyi akşamlar

Yok bende hafıza kaybı falan.. Hdpli olan kürt kardeşler zamanında sizinle de beraberdi.. O zaman terörist değillerdi dimi.. Ulan var ya n enabza göre şerbetçisiniz.. Yok mu ya şurda bir tane hdpli olup oyunu akpye veren.. Ha..! Sizi destekleyenler kardeş bizi destekleyenler terörist..

Bunlar fetöde de aynısını yapmadı mı.

İyiyken hoca efendi diyip peşlerinden eteğinden ayrılmadılar. Şimdi utanmadan bizlere fetöcü derler.

Ne kıvırma ama tarih yazdı bunları hep

Videodaki vatandaş Ekrem İmamoğlu Ne için diye sorunca diyecek hiç bir şey bulamadığı için her zamanki gibi konuya dinden giriyor çünkü öyle alışmışlar. Vatandaş Ekrem İmamoğlunu din konusuyla vurmaya kalkınca iyiiiiii, ama vatandaşın kendisine cevap verilince kötü... Vay be. Keşke hepimiz sadece cidden kendi inancınmızı sorgulasak da başkalarının dinine laf uzatmasak. Keşke.

Söyledigi o konuda degil. O sekilde onu söylemenin yeri zamani degildi. Ancak dediginde yanlis birsey yok. Bu ülkeyi 17 yil boyunca din din diye sömürdüler. Üstüne sürekli chp'ye iftira atildi, sanki camileri kapatmak istiyormus gibi, dini kisitlamak istiyormus gibi, ki öyle birsey kesinlikle yok.

Millet sogani, patatesi zor alirken, sarayda kilosu 1000 liralik çaylar, ejderhali smoothieler içiliyordu. Ve bunu herkes normal karsiliyor, niye? Erdogan dindar diye.

Dün atakoyde başı kapalı sandık görevlisine de chp'li sandık görevlisi "başörtünü çıkar demişti..
Bunun videosu da var haber izlediyseniz haberlerde de yayınlandi..
Göreceğiz CHP neler yapacak neleri yıkacak..
Otekilestirme nasıl oluyor şimdi göreceğiz işte daha buradaki CHP'liler ofkeliyken kapalilara yobaz cahil şu bu atıp tutarken icratte bu öfkeyi nasıl kusacaklar gorecegiz..
Dün akşam Şirinevler de imam-hatip okulunun önünde toplanıp okulu taslayan ve akplilerin arabasına saldıranlar da chpliydi şimdiden öfke kusulmaya basladi..
İmam-hatip ne alaka ?
Başörtünü çıkar demek kimin haddine ?
Göreceğiz bahar mi olacak kış mı..

31 marttan beri hdp ile işbirliği yapan CHP değil mi..
Kaldı ki savunduğunuz üye bana "HDP'Lİ Kürt kardeşlerimize iftira"diye teröristleri savunuyor..
Hendek kazmaya kim izin veriyor yahu hayal mı görüyorsunuz ?
Teröristleri halka zarar vermeden operasyon yapıldığında tabiri caizse rehin aldıkları şehire endek kuruyorlar şaka mısınız ?

Tek bir soru, madem hdp terörist, niye ve nasil bir politik parti olmasina izin veriliyor? Bügün bank asyada hesabi vardi diye hapise atilanlar varken, biraz absürd degil mi bir partinin terörist olmasina ragmen var olmasina izin verilmesine?

Akp 17 yildir iktidarda. Her konuda, her yerde iktidarda. Medya ve hersey onlarin ellerinde. Isteseler tabiki hdp'yi kapatabilirler. Niye yapmiyorlar? Terörist olmak suç degil mi?

Madem suç, niye Habur zamaninda hdp ile isbirligi kurmaya çalistilar? Niye pkk'lilari davul zurna ile karsiladilar?

Ben hiç bir zaman HDP yi savunmadim onlarla hiç bir zaman da isim olmadi..
Siz bayağı oturup kalkmissaniz demekki kardeş olmuşsunuz...
Bakalım sonunda hanginiz hanginizi vurur 😂

Tek bir soru, madem hdp terörist, niye ve nasil bir politik parti olmasina izin veriliyor? Bügün bank asyada hesabi vardi diye hapise atilanlar varken, biraz absürd degil mi bir partinin terörist olmasina ragmen var olmasina izin verilmesine?

Akp 17 yildir iktidarda. Her konuda, her yerde iktidarda. Medya ve hersey onlarin ellerinde. Isteseler tabiki hdp'yi kapatabilirler. Niye yapmiyorlar? Terörist olmak suç degil mi?

Madem suç, niye Habur zamaninda hdp ile isbirligi kurmaya çalistilar? Niye pkk'lilari davul zurna ile karsiladilar?

HDP takım elbise giymiş terörist..!
Önce yandaşları temizlenecek yavruları temizlenecek Aponun en son da sıra ona gelecek inşallah...
Ben sorguluyorum merak etmeyin siz HDP ile PKK ile iş birliği yapmaktan memnunsunuz..
Akıbetini göreceğiz herkesin hadi bakalım..
İki tarafında iyisi kötüsü çıkacak ortaya

Ben hiç bir zaman HDP yi savunmadim onlarla hiç bir zaman da isim olmadi..
Siz bayağı oturup kalkmissaniz demekki kardeş olmuşsunuz...
Bakalım sonunda hanginiz hanginizi vurur 😂

Valla o teröristler megri megrilerle haburdan girerek askerlerimizi vurdular.. Ve siz akpye py vermeye devam ettiniz... Hala da devam ediyorsunuz... Benim Türk bayrağından başka bir bayrağım olmadı... Sizi bilemem.. İşte siz böylesiniz.. Bakalım hanginşz hanginizi vurur diyebilecek kadar kötüsünüz... Yazık size.. Ve de gülüyorsunuz bunu söylerken...

Ee bu sözlerine katılmamak mümkün mü. Aynı dertten muzdaribiz ama sen ayrıştıranın yanındasın ben karşısında.

Tabi tabi. 18 sene önce biz sırf imam hatipliyiz diye müslüman ülkede okulumuza başımız kapalı sokmayanların , arkamızdan joplarla kovalayanların ne kadar ayrıştırıcı olduğunu gördük. Benim ablam lisede okul birincisiyken çok başarılı bir öğrenciyken üniversite yollarını kapatıp doktor olma hayallerini suya düşürenlerin ayrıştırıcılığını gördük.Bana ayrıştırıcılığı anlatma. Şükür ki Allah'ın adaleti birgün yerini bulacak.

Tabi tabi. 18 sene önce biz sırf imam hatipliyiz diye müslüman ülkede okulumuza başımız kapalı sokmayanların , arkamızdan joplarla kovalamayanların ne kadar ayrıştırıcı olduğunu gördük. Benim ablam lisede okul birincisiyken çok başarılı bir öğrenciyken üniversite yollarını kapatıp doktor olma hayallerini suya düşürenlerin ayrıştırıcılığını gördük! Bana ayrıştırıcılığı anlatma. Şükür ki Allah'ın adaleti birgün yerini bulacak.

Kenan Evrenden bahsediyorsunuz sanırım.

Tabi tabi. 18 sene önce biz sırf imam hatipliyiz diye müslüman ülkede okulumuza başımız kapalı sokmayanların , arkamızdan joplarla kovalayanların ne kadar ayrıştırıcı olduğunu gördük. Benim ablam lisede okul birincisiyken çok başarılı bir öğrenciyken üniversite yollarını kapatıp doktor olma hayallerini suya düşürenlerin ayrıştırıcılığını gördük.Bana ayrıştırıcılığı anlatma. Şükür ki Allah'ın adaleti birgün yerini bulacak.
Buldu cok sukur Allahin adaleti yerini bundan sonrada insallah boyle devam eder..

Pozitif ayrımcılık yapılınca kıtır kıtır negatif ayrımcılık yapılınca meee.

X