Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Ayyy ne güzel bir bakış açısı. Bakış açılarınızla mutluluklar size söylenecek çok şey var ama yazmama değmez. Burda herkese laf yetiştirip kendinizde yorumlarınızı yapıyorsanız herkesinde kendi yorumunu yapacağını bilip ona göre muamele ediniz.

Mavi Boncuk

Neden ayet veya hadis göstermiyorsun?

Araf Suresi 10 ve 25. AYET-İ Kerimeleri okuyun. Lütfen siyaseti dine alet etmeyin.

Ben bişeyi alet etmedim kendinizce uydurmayın ben beğendiğim bir yorumu paylaştım sizde burda istediğiniz yorumu yapıyorsunuz öyle değlmi

İşte öyle dedi de cennetten kovuldu hepsi
Şeytanda dahil bilmem anlatabildim mi
Yok Şeytan o zaman kovulmadı. Şeytan Hz. ADEM A.S Secde etmediği için kovuldu.
Sonra Cennette vesvese verdi Hz.Adem ile Havva annemize.
Bu meyveyi yeyin ölümsüz olacaksanız melekler gibi nurunuz olacak dedi. Bknz Araf Suresi

Ayyy ne güzel bir bakış açısı. Bakış açılarınızla mutluluklar size söylenecek çok şey var ama yazmama değmez. Burda herkese laf yetiştirip kendinizde yorumlarınızı yapıyorsanız herkesinde kendi yorumunu yapacağını bilip ona göre muamele ediniz.

Evet ona göre muamele ediyorum zaten, senin yaptigin yorumun üzerine yorum yaziyorum. Bildigim kadari ile burasi bir forum. Forumda bu yapilir zaten.

Sorumu hayirdir, niye cevaplayamiyorsun? Cidden merak ettim, o halde iyi birsey degil mi Ademin cennetten kovulmasi?

Ben bişeyi alet etmedim kendinizce uydurmayın ben beğendiğim bir yorumu paylaştım sizde burda istediğiniz yorumu yapıyorsunuz öyle değlmi

Hah işte... Şöyle... İtiraf edin...

Şeytanın "Her şey çok güzel olacak." demesi bazı hazımsızların dini alet ederek uydurdukları bir yorum.

Evet dinde böyle bir durum var... Ama şeytanın ağzından cümle yazmak, hemde ayet veya hadislerde geçmeyen cümleler yazmak dini alet etmektir.

Aaa pardon, en müslüman sizdiniz değil mi?

Evet ona göre muamele ediyorum zaten, senin yaptigin yorumun üzerine yorum yaziyorum. Bildigim kadari ile burasi bir forum. Forumda bu yapilir zaten.

Sorumu hayirdir, niye cevaplayamiyorsun? Cidden merak ettim, o halde iyi birsey degil mi Ademin cennetten kovulmasi?

Arya 4 kez bana ayet veya hadis gösterir misin dedim...
Görmezden geliyor...
Cevaplamıyor soruları..
Çünkü kendi de farkında...

Bence bırakalım, kendi kendine dursun orada...

Bu seçimler sonrasında akraba eş dost durumlarda paylaşıyor, İstanbulun fethinden giriyorlar Uhuddan çıkıyorlar. Dostlar bi sakin olun, inandığımız Kuran’da geçmiyor mu “Sizin için daha hayırlı olduğu halde bir şeyi sevmemeniz mümkündür. Sizin için daha kötü olduğu halde bir şeyi sevmeniz de mümkündür. Allah bilir, siz bilmezsiniz.”

Ya benim gönlümden geçen E. İmamoğlu olduğu halde sonuca wuhuuu kazandık tamamdır refaha huzura erdik demiyorum. Bir fırsat verildi değerlendirirse alır yürür, değerlendiremezse halk ona da ‘güle güle’ der diyorum.

Ama Yıldırım taraftarları dünyanın sonuna gelmişiz, helak olmuşuz gibi zırlıyor ya çıldırıyorum.

Dış mihraklar mutlu, kurtlar sofrası donatılmış. Bittik perişan olduk ülke baddı arkadaşlar dağılabiliriz 😁

Google yazın çıkıyor bulamazsanız tekrar atayım videoyu..

ayrica hdp:'nin de zamanı gelecek merak etmeyin ülkedeki hain sayısı zannettiginizden daha fazla..
zamanla olur..
afrin Hakkari cukurca Şemdinli
tunceli.. PKK dan temizlenen yerler ve daha fazlası da var olacakta HDP PKK PYD hepsini sinirlarimizdan silmeye az kaldı bunlar bir günde olmaz

Bir günde olmaz mi, adamlar 17 yildir iktidarda!

Silmeye, terörist örgütun basinin mektubu yayinlamsina izin vermek ile, kardesinin repörtaj vermesi ile mi basliyorsunuz? Cok ilginç silme tekniginiz varmis, ne diyeyim.

Ha bu arada, o videoyu bana yollama, burda paylas. Bahs eden sensin, ben niye google'dan arayim? Iddiaayi ortaya atanda video'yu göstermek ile sorumludur.

Kimsenin anlamadigi dava nasil oluyor? Benim maksadim ograsmak degil, cidden anlamak. Yani bu davayi madde madde yazamiyorsan, kim nasil anlayacak? Niye millet senin davana dahil olsun?

Niye kendi fikrinden süphe duyuyorsun? Niye "vardir bir hikmet" diyorsun? Erdogan ilahi bir varlik mi ki hersey herkesten daha iyi bilsin? o senin benim gibi bir insan degil mi? Niye kendinden daha çok ona güveniyorsun?

Bu ülke zaten kurtlara sofrasinda meze olmadimi? Araplar ülkenin en iyi yerlerini satin aldilar. Birçok fabrika satildi. Artik Türk tohumu ile bile meyve sebze büyümüyor. Binlerce ton patates cöpe atildi. Millet sokakta sogan almakta zorlanirken, Emine hanim kendine 10binlerce liralik çantalar aliyor.

Erdogan son zamanlarda yanlis yapmadi. Bilerek yapilan seyler hata degildir. Millet bas bas fetönun zararlarindan bahs ederken, onu devletin en derinlerine kadar sizdirmak hata degildir. Ergenekonda "ben bu davanin savcisiyim" dedigi bir hata degildi. Askerinin gücü azalsin, kendi gücü yükselsin için yaptigi seydi.

Istanbulun her yerine bina insa ettirmek, etrafindaki insaat firmalarina rant saglamak hata degildi. Yine derdi kendi ve etrafindakilerini güclendirmekti.

Yani sayilcak o kadar çok sey var ki. Ve milletten halen tanimlayamadigin bir dava için saygi istiyorsun. Yildirim için oy istiyorsun. Bu nasil birsey cidden anlamak istiyorum.
Biliyor musunuz bunlar seçimi kaybetmedi. İstanbulda bütün yaptıkları yolsuzlukları, enkazı İmamoglunun sırtına yüklediler..Halk zaten her seferinde oylarını bu şekilde veriyordu.Sadece oylar bu sefer çalınmadı.
Çünkü İstanbul çok fena durumda ..ve Binali Yıldırım bile o kadar isteksiz artık sonuç belli olsada köşeme çekilip dinleneyim diye bakıyordu.

Şimdiden Başkan İmamogluna kolaylıklar diliyorum.Gençliğinin verdiği güçle üstesinden gelir inşallah. .

Diyalog diyorum herşey çokzel olacak demiş ya İblis nerde geçiyor bu diyalog kaynağınız nedir?

Böyle bir diyalog yok biri sallamis bunu
Şeytan adem a.s ile Havva validemize vesvese vermiştir vesvese de ise "bu elmayı yerseniz melekler gibi ölümsüz ve sonsuz olacaksınız diyerek meleklere heveslendirmistir bu yönde vesvese vermiştir isterseniz ayeti atayım yada
A'raf süresi 10-25 ayetlerine bakabilirsiniz..
Bariz sacmalamis görseli hazırlayan 😡

O meyveyi güzel gösterip yemesi için ne tür bir vesvese vermesi gerekirdi
Slogan için gönderme yapmaya çalıştığını anlayabiliyoruz çok şükür ama ,paylaşımına verilebilecek tek cevap; dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Alakasız yani , insanlar anlamadığı için değil anlamsız olduğu için tekrar sorma gereği duyuyor.
Neyse önyargılarını yıkmanın zamanı gelmiş bence. Cennetten kovulmayız belki? Belki cennette de değilizdir

Benim yorumumu farklı yerlere çekmeye çalıştığınız için cevap yazma gereği duymuyorum hanfendi herkes kendi yorumunu yapar herkese saygı duyulur ama birilerinin lafını başka yerlere çekmeye çalışanların olduğu yerde muhabbet edilmez.

Slogan için göndermeye yapmaya çalıştığını anlayabiliyoruz çok şükür ama ,paylaşımına verilebilecek tek cevap; dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Alakasız yani , insanlar anlamadığı için değil anlamsız olduğu için tekrar sorma gereği duyuyor.
Neyse önyargılarını yıkmanın zamanı gelmiş bence. Cennetten kovulmayız belki? Belki cennette de değilizdir

Bana göre şeytanın verdiği vesvese "herşey çok güzel olacak" demekle aynı anlamı taşıyor
Senin düşüncen sana kalsın herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Kimin cennette olup olmayacağını Allah bilir

Bana göre şeytanın verdiği vesvese "herşey çok güzel olacak" demekle aynı anlamı taşıyor
Senin düşüncen sana kalsın herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Kimin cennette olup olmayacağını Allah bilir
Tamam arkadaşım, Ekrem İmamoğlu çok yanlış bir seçim. Ona oy veren herkes şeytana uydu yanlışa saptı. Binali Yıldırım süper isabetli bir adaydı. Ona oy verenler şeytana uymadı bu dünyada kaybetse de öbür dünyada kazandı. Tamam 🥰

Çözüm süreci diye diye şehit edilen askerleri totosuna takmayan zihniyet şimdi boğazına kadar boka batmış olup sıyrılmak için chpye teröristle kolkola diyecek kadar aşağılıktır... Siz bu ülkenin şehitlerinin kemiklerini sızlattınız.. Haburdan gelenleri unutmadık biz.. Şakşakçılar sizi... Ben şehit ailesi olsam her birinizi bulup suratınıza okkalı bir tükürük atardım... Davulla zurnayla çözüm süreci diyw diye anasını ağlattınız.. Hendek kazmalarına izin verdik dediler alkışladınız... Şehitlere kelle dediler alkışladınız... Askerlik yan gelip yatma yeri değildir dedi alkışladınız... Barzani ile megri megri şarkıları söylendi alkışladınız.. Dah dğn ya daha dün neçirvan barzanimidir nedir Erdoğanı ziyarete geldi alkışladınız..? Nesiniz siz? Kiim teröristle yanyana.. Neyse ben daha fazla konuşup bu güzel günlerimizin sabote edilmesine izin vermyeceğim.. Ne yazarsanız yazın.. Ne yaparsanız yapın.. Ne söylerseniz söyleyin.. Ekrem başkan diyeceksiniz.. Nokta..! Hazmedin.. Soda mı içersiniz.. Ayran mı bilmem... Ben çay demleyip ekrem imamoğlunun her şey çok güzel olacak naralarını dinleyeceğim... SİZ DE OTURUP APONUN MEKTUBUNU DİNLEYİN E Mİİİİİ? Haydeee eyvallahh... Bye byeee... Güzel oldu beeeee çççççooookkkkk güzel oldu.. 800.000fark 🤭🤭🤭puhahahahahahah.... Ben kaçar..Byeeeeee

Güzellikten bahsetmenin,umut vermenin bile eleştirildiğini görüyor bu gözler.. Şaşkınım.
Tabiki benim düşüncem bana, ama bu mecrada paylaşım yaptıysak olumlu olumsuz cevaplar geleceğini kabul etmemiz lazım. Tek başımıza konuşamayız.

Böyle bir diyalog yok biri sallamis bunu
Şeytan adem a.s ile Havva validemize vesvese vermiştir vesvese de ise "bu elmayı yerseniz melekler gibi ölümsüz ve sonsuz olacaksınız diyerek m⁸eleklere heveslendirmistir bu yönde vesvese vermiştir isterseniz ayeti atayım yada
A'raf süresi 10-25 ayetlerine bakabilirsiniz..
Bariz sacmalamis görseli hazırlayan 😡
Biliyorum biliyorum da hangi densiz uydurmuşsa artık bunu vebali onun ve itimat edip paylaşanların boynunadır.
Burda karşı görüşü gömücem derken din hakkında uydurma fetva paylaşmak bilemiyorum ne kadar doğru

Çözüm süreci diye diye şehit edilen askerleri totosuna takmayan zihniyet şimdi boğazına kadar boka batmış olup sıyrılmak için chpye teröristle kolkola diyecek kadar aşağılıktır... Siz bu ülkenin şehitlerinin kemiklerini sızlattınız.. Haburdan gelenleri unutmadık biz.. Şakşakçılar sizi... Ben şehit ailesi olsam her birinizi bulup suratınıza okkalı bir tükürük atardım... Davulla zurnayla çözüm süreci diyw diye anasını ağlattınız.. Hendek kazmalarına izin verdik dediler alkışladınız... Şehitlere kelle dediler alkışladınız... Askerlik yan gelip yatma yeri değildir dedi alkışladınız... Barzani ile megri megri şarkıları söylendi alkışladınız.. Dah dğn ya daha dün neçirvan barzanimidir nedir Erdoğanı ziyarete geldi alkışladınız..? Nesiniz siz? Kiim teröristle yanyana.. Neyse ben daha fazla konuşup bu güzel günlerimizin sabote edilmesine izin vermyeceğim.. Ne yazarsanız yazın.. Ne yaparsanız yapın.. Ne söylerseniz söyleyin.. Ekrem başkan diyeceksiniz.. Nokta..! Hazmedin.. Soda mı içersiniz.. Ayran mı bilmem... Ben çay demleyip ekrem imamoğlunun her şey çok güzel olacak naralarını dinleyeceğim... SİZ DE OTURUP APONUN MEKTUBUNU DİNLEYİN E Mİİİİİ? Haydeee eyvallahh... Bye byeee... Güzel oldu beeeee çççççooookkkkk güzel oldu.. 800.000fark 🤭🤭🤭puhahahahahahah.... Ben kaçar..Byeeeeee
Bir şehit yakını olarak tükürüğü ziyadesiyle iade ediyorum senin o daha olgunlaşmamış beynine..
Haddini bil de öyle konuş..
Benim sehidiminde diğer şehitler ve şehit ailelerinin de sizden alacağı var.. eeee o da burda olmazsa , ahirette..

Kendine gel de konuş.. o yüce varlık olan şehitleri de leş ağzina alma..

Buyur K Kazen ban i bas.
Ne de olsa bunlara yapmazsiniz sizden ya.. 😒😒 hakaret hakkı her türlü var dimi .

X