Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Aynen böyle devam edin ayneeeeen böyle.. Bu hezimet yetmedi genel seçimlerde de tadalım diyorsunuz aferin.. allah allah ya, neden böyle oldu ki? halbuse çöpler alınıyordu, yap-işlet-devret ile cepten tek kuruş çıkmadan köprüler, yollar yapılıyordu, halk yoğurdu bol bulup neresine süreceğini şaşırıyordu neden böyle oldu acep? kesin dıj güjler var bu işin içinde demedi demeyin :KK53:

zaten torpili ebem yapıyordu benim.. kpss den birinci olanı mülakatta eleyip, sonuncu olanı atayan da ebemdi.. kendi kızına, torununa kontenjan açıp gül gibi mezunları intihar da ettiren ebemdi.. 7 sülalesinden tut da komşusuna kadar devlete yerleştiren de ebemdi.. bankasyanın önünden geçeni içeri tıkıp aynı bankadan yalılar alanı ekranlarda süsleyen de ebemdi rahmetli.. hele hele fetöcü dedikleri adamları en tepelere yerleştiren de ebemdi evet.. millet "varlık kuyruğunda" sürünürken bir öğretmen maaşı ile altlarına jeep çekip intoşu besleyen troller de benim zaten evet.. hala çöp, b.k kokusu falan diyorsunuz komik, BELÇİKA mı la burası bu tip detaylarla ilgilenelim.. biz artık cemaatler, vakıflar, dernekler yemesin diye oy verdik.. milletin bir tarafına koyanlar eh lütfen koymasın diye oy verdik.. sadece chp li diye bazı ilçelerde deniz otobüsü seferleri bile neredeyse kaldırılma noktasına gelmesin diye oy verdik.. ha bunları yapar, ayıla-bayıla tekrar seçeriz.. yapmaz o zaman da seçmeyiz.. neye inandığı, neye taptığı, ne yeyip içtiği beni ilgilendirmiyor.. bu seçim sonucunun çok çok ciddi bir tepki olduğunun hala farkında değilsiniz.. bu arada kırmızı bültenle aranan herifi devletini kanalına çıkaranlara da haber verin de tutuklasınlar, aramasınlar yazık..

not: ebeme rahmetle :KK53:

Aynen böyle devam edin ayneeeeen böyle.. Bu hezimet yetmedi genel seçimlerde de tadalım diyorsunuz aferin.. allah allah ya, neden böyle oldu ki? halbuse çöpler alınıyordu, yap-işlet-devret ile cepten tek kuruş çıkmadan köprüler, yollar yapılıyordu, halk yoğurdu bol bulup neresine süreceğini şaşırıyordu neden böyle oldu acep? kesin dıj güjler var bu işin içinde demedi demeyin :KK53:

zaten torpili ebem yapıyordu benim.. kpss den birinci olanı mülakatta eleyip, sonuncu olanı atayan da ebemdi.. kendi kızına, torununa kontenjan açıp gül gibi mezunları intihar da ettiren ebemdi.. 7 sülalesinden tut da komşusuna kadar devlete yerleştiren de ebemdi.. bankasyanın önünden geçeni içeri tıkıp aynı bankadan yalılar alanı ekranlarda süsleyen de ebemdi rahmetli.. hele hele fetöcü dedikleri adamları en tepelere yerleştiren de ebemdi evet.. millet "varlık kuyruğunda" sürünürken bir öğretmen maaşı ile altlarına jeep çekip intoşu besleyen troller de benim zaten evet.. hala çöp, b.k kokusu falan diyorsunuz komik, BELÇİKA mı la burası bu tip detaylarla ilgilenelim.. biz artık cemaatler, vakıflar, dernekler yemesin diye oy verdik.. milletin bir tarafına koyanlar eh lütfen koymasın diye oy verdik.. sadece chp li diye bazı ilçelerde deniz otobüsü seferleri bile neredeyse kaldırılma noktasına gelmesin diye oy verdik.. ha bunları yapar, ayıla-bayıla tekrar seçeriz.. yapmaz o zaman da seçmeyiz.. neye inandığı, neye taptığı, ne yeyip içtiği beni ilgilendirmiyor.. bu seçim sonucunun çok çok ciddi bir tepki olduğunun hala farkında değilsiniz.. bu arada kırmızı bültenle aranan herifi devletini kanalına çıkaranlara da haber verin de tutuklasınlar, aramasınlar yazık..

Ah o eben yok mu o eben neler yapmış öyle selam söyle ebene:p

Hahahaha hay ebenin sarap canagina la

Yaşayıp gorecegiz izinden gittiklerinizi
İnsaallh insaallh iyi olur diyorum
Kötüyü neden isteyim
Ama dün atılan sloganlar nedir
Neyse dedimya bekleyip göreceğiz
Erbakan hocaya pek muhabbetli gördüm hepinizi 28 şubatta boncuk boncuk terlettiginiz adama.....
Sahip çıksaydı Erbakan, Erdoğana 2.yılını da göremezdi
Hem diyorum ya toplanması gerek zaten toplanmazsa kaybedecegini gördük

Bunu sizin zaferiniz olarak görmüyorum
Bu son yapilan trtye çıkarılan ve mektubu okutulan adama karsi ak parti ve ülkücülerin tepkisidir

Birde teyit etmedim ancak secimden bi gece önce il secim kurulu başkanı kalp krizi gecirmis yerine vekaleten başka kisi bakmış dogru mu?

HDP takım elbise giymiş terörist..!
Önce yandaşları temizlenecek yavruları temizlenecek Aponun en son da sıra ona gelecek inşallah...
Ben sorguluyorum merak etmeyin siz HDP ile PKK ile iş birliği yapmaktan memnunsunuz..
Akıbetini göreceğiz herkesin hadi bakalım..
İki tarafında iyisi kötüsü çıkacak ortaya
Valla o teröristler megri megrilerle haburdan girerek askerlerimizi vurdular.. Ve siz akpye py vermeye devam ettiniz... Hala da devam ediyorsunuz... Benim Türk bayrağından başka bir bayrağım olmadı... Sizi bilemem.. İşte siz böylesiniz.. Bakalım hanginşz hanginizi vurur diyebilecek kadar kötüsünüz... Yazık size.. Ve de gülüyorsunuz bunu söylerken...

İmralı daki yaratığın Allah belasını versin. İmralı daki yaratığa Sayın bilmem ne diyenlerin Allah 2 kere belasını versin. Kimler amin diyecek bakalım.

O değil de bahçelinin de güvendiği dağlara kar yağdı. Sırf Istanbul için öcalancı bile olmak zorunda kaldı. Eğer hala bunamadıysa 1 hafta içerisinde erken seçim çağrısı yapar gibime geliyor mhpnin çılgın çocuğu, kutsal bekarı :KK53:

Birde teyit etmedim ancak secimden bi gece önce il secim kurulu başkanı kalp krizi gecirmis yerine vekaleten başka kisi bakmış dogru mu?

İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Öner kalp krizi geçirdi

whatsapp-image-2019-05-16-at-14_12_191_16_9_1561298517.jpg

Göreve başlamadan önce “Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Allah yüzümüze baksın” diyen İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ziya Bülent Öner dün gece kalp spazmı geçirdi. Öner'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Öner'in yerine Fatma Nilgün Uçar vekaleten bakacak.

Öner’in dün gece kalp spazmı geçirdiği ve Bağcılar’da özel bir hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten ve Ekrem İmamoğlu’na mazbatasını veren hakim Müberra Gürdal YSK’nın seçim yenileme kararının ardından emekliliği istemiş ve görevinden ayrılmıştı. Gürdal'ın yerine İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanlığı görevine Hakim Ziya Bülent Öner atanmıştı.

Tabi tabi. 18 sene önce biz sırf imam hatipliyiz diye müslüman ülkede okulumuza başımız kapalı sokmayanların , arkamızdan joplarla kovalayanların ne kadar ayrıştırıcı olduğunu gördük. Benim ablam lisede okul birincisiyken çok başarılı bir öğrenciyken üniversite yollarını kapatıp doktor olma hayallerini suya düşürenlerin ayrıştırıcılığını gördük.Bana ayrıştırıcılığı anlatma. Şükür ki Allah'ın adaleti birgün yerini bulacak.

Kenan Evrenden bahsediyorsunuz sanırım.
Bütün bunlar adının başharfi Necmettin Erbakan ın boşboğazlıklarından oldu. Neymiş ''Başörtülülere rektörler dekanlar ve herkes saygıduruşuna duracakmış.'' Necmettin Erbakan bunu ne amaçla söylüyor?

Kendisine bu konu Milli Güvenlik kurulu nda sorulunca da abo abo demeye başlıyor. Kendisi insanlarla alay ettiğini mi zannediyor?

Kimse kusura bakmasın Ben Kurtuluş Savaşı na katılan şehit ve gazilerimize saygı duruşunda dururum. Örtülü açık çarşaflı yorganlı mini etekli bikinili diye beni kimse saygı duruşuna durduramaz. Durduracak varsa hodri meydan.

Peki dedi de ne oldu?:
Başörtüsü reklamı donsuzlara yaradı
Şeriatı istismar dinsizlere yaradı
Türklük neymiş dediler kansızlara yaradı

Zaten o hükümetin kurulması riyalarla doluydu. Mesela gazeteci bir hanım elini uzattı Erbakan günah diye sıkmadı. Tansu nun eli yumuşak onu hiç bırakmadı.

O değil de bahçelinin de güvendiği dağlara kar yağdı. Sırf Istanbul için öcalancı bile olmak zorunda kaldı. Eğer hala bunamadıysa 1 hafta içerisinde erken seçim çağrısı yapar gibime geliyor mhpnin çılgın çocuğu, kutsal bekarı :KK53:
Bunların hepsi oyun. Devlet Bahçeli binali Yıldırım Yenilsin diye bu oyunu oynadı. Değilse Tayyip Bey meclis çoğunluğu elinde olmadan Devlet Bahçeli ye rağmen öyle bir şey yapamazdı. Kaldı ki basını iyi incelerse 1 yıldır pkk ile bu kez oslo da değil Almanya da görüşmeler yapılıyor. Ve görüşmeleri yapan kişinin soy adı kavakçı.

Peki Binali Yıldırım seçilemeyeceğini bilmiyormuydu? Seçilemeyeceğini bildiği için meclis başkanlığından istifa konusunda aşırı direndi.

Velhasıl bunların hepsi birer oyun.

Tabi tabi. 18 sene önce biz sırf imam hatipliyiz diye müslüman ülkede okulumuza başımız kapalı sokmayanların , arkamızdan joplarla kovalayanların ne kadar ayrıştırıcı olduğunu gördük. Benim ablam lisede okul birincisiyken çok başarılı bir öğrenciyken üniversite yollarını kapatıp doktor olma hayallerini suya düşürenlerin ayrıştırıcılığını gördük.Bana ayrıştırıcılığı anlatma. Şükür ki Allah'ın adaleti birgün yerini bulacak.
Yav he
Sıkısınca hemen basortusu muhabbeti.
Okumak isteyen okuyordu,hic bosa ortaligi karistirmayin. Ablanizin okuyasi yokmus,bahaneler bahaneler.

Yav he
Sıkısınca hemen basortusu muhabbeti.
Okumak isteyen okuyordu,hic bosa ortaligi karistirmayin. Ablanizin okuyasi yokmus,bahaneler bahaneler.
Bizzat yasayanim tercih yapmadim su an 10 yıllık kadrolu öğretmen olackken ozelde calisiyorum .Acikogretim okudum sinavlarda gene actirdilar.Ucretli çalıştım müdür bey lutfeder gibi okulun kapısına kadar kapalı gelebilirsiniz dedi... isteyen okuyordu muhabbetini geciniz lütfen. O büyük zulmün vebali destekleyenlerinde basina olsun.Simdi neden atanmiyorsun dersen zaman ,mekan, durum ,sağlık her zaman müsait olmuyor maalesef.
Benim yengem zamanında okumayamayip okulu yeni bitirip atandi yaşı 40.

Artık o günler geçti şükür .Ama chp'ne güvenmiyorum .Hic bir kutsala saygi duyacağınida.....

Bizzat yasayanim tercih yapmadim su an 10 yıllık kadrolu öğretmen olackken ozelde calisiyorum .Acikogretim okudum sinavlarda gene actirdilar.Ucretli çalıştım müdür bey lutfeder gibi okulun kapısına kadar kapalı gelebilirsiniz dedi... isteyen okuyordu muhabbetini geciniz lütfen. O büyük zulmün vebali destekleyenlerinde basina olsun.Simdi neden atanmiyorsun dersen zaman ,mekan, durum ,sağlık her zaman müsait olmuyor maalesef.

Artık o günler geçti şükür .Ama chp'ne güvenmiyorum .Hic bir kutsala saygi duyacağınida.....
Konu İstanbul seçiminin tekrarından çıktı nerelere geldi.
Konu küresel ısınma sonucu buzulların erimesi diye bir haber paylaşsa hemen konuyu tesettür örtü namaz abdest, oje sürmek orucu bozar mı diye konulara getireceksiniz.

Bu zulum neden yaşandı acaba? Adının başharfi Necmettin Erbakan olan boşboğazın yüzünden olmasın??

Bir de seçmenlerinize seçim pusulasında doğru yere basmasını öğretemediler. Ampulün üstüne bas dediler sonra burda ağladınız. Bu seçim öncesinde de ampulün üstüne basmayın demişler; seçmen de Bilal Bey in okçuluk vakfı var diye Tayyip Bey in CAHAPE dediği 6 ok a mühür basmiş. Öğrenirler bakalım yaşları genç.

Neden guvenmiyorsunuz chp nin kutsala saygi duyacagina neticede chp nin secmenin de acigi var kapalisi var inanclisi var inancsizi da var saygi duymamasi demek kendi secmenlerinide karsisina almasi demek ha dini siyasete alet etmezler o ayri surekli din Allah kitap demezler o ayri bunlar olunca sanki daha inancli kutsala onem veren olarak gorunuyor

Konu İstanbul seçiminin tekrarından çıktı nerelere geldi.
Konu küresel ısınma sonucu buzulların erimesi diye bir haber paylaşsa hemen konuyu tesettür örtü namaz abdest, oje sürmek orucu bozar mı diye konulara getireceksiniz.

Bu zulum neden yaşandı acaba? Adının başharfi Necmettin Erbakan olan boşboğazın yüzünden olmasın??

Bir de seçmenlerinize seçim pusulasında doğru yere basmasını öğretemediler. Ampulün üstüne bas dediler sonra burda ağladınız. Bu seçim öncesinde de ampulün üstüne basmayın demişler; seçmen de Bilal Bey in okçuluk vakfı var diye Tayyip Bey in CAHAPE dediği 6 ok a mühür basmiş. Öğrenirler bakalım yaşları genç.
Konuyu benben getirmedim cevap hakki dogdu yazdım
Necmettin hoca bosbogaz degil lutfen düzgün konuş

Ampule taktın kac oldu yazdığın

Neden guvenmiyorsunuz chp nin kutsala saygi duyacagina neticede chp nin secmenin de acigi var kapalisi var inanclisi var inancsizi da var saygi duymamasi demek kendi secmenlerinide karsisina almasi demek ha dini siyasete alet etmezler o ayri surekli din Allah kitap demezler o ayri bunlar olunca sanki daha inancli kutsala onem veren olarak gorunuyor
Mevzu o değil zaten ....

Cok örneği var malesef nette örneği cok ama su an bulamam uygun değilim

X