Tamam arkadaş
Güzellikten bahsetmenin,umut vermenin bile eleştirildiğini görüyor bu gözler.. Şaşkınım.
Tabiki benim düşüncem bana, ama bu mecrada paylaşım yaptıysak olumlu olumsuz cevaplar geleceğini kabul etmemiz lazım. Tek başımıza konuşamayız.
Kardeş ben geçmişe bakarak güzel vaatlere inanmıyorum artık bu da benim düşüncem
Bu ülke çok çekti bende ülkemi düşünüyorum insanlar ayrıştı birbirlerine düşüyor resmen birileri kazandık diye diğerlerine sövüyor hakaret ediyor vs...bunlar çok yanlış aynı ülkenin vatandaşıyız bunlar olmamalı
Ne de olsa bunlara yapmazsiniz sizden ya..hakaret hakkı her türlü var dimi .
Bir günde olmaz mi, adamlar 17 yildir iktidarda!
Silmeye, terörist örgütun basinin mektubu yayinlamsina izin vermek ile, kardesinin repörtaj vermesi ile mi basliyorsunuz? Cok ilginç silme tekniginiz varmis, ne diyeyim.
Ha bu arada, o videoyu bana yollama, burda paylas. Bahs eden sensin, ben niye google'dan arayim? Iddiaayi ortaya atanda video'yu göstermek ile sorumludur.
Bana göre şeytanın verdiği vesvese "herşey çok güzel olacak" demekle aynı anlamı taşıyor
Senin düşüncen sana kalsın herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Kimin cennette olup olmayacağını Allah bilir
Vaatlere inanmıyorsan neden tarafsız değilsin? Herhalde bi kısmına inanmıyorsun. Bunun da adı önyargıdır.Kardeş ben geçmişe bakarak güzel vaatlere inanmıyorum artık bu da benim düşüncem
Bu ülke çok çekti bende ülkemi düşünüyorum insanlar ayrıştı birbirlerine düşüyor resmen birileri kazandık diye diğerlerine sövüyor hakaret ediyor vs...bunlar çok yanlış aynı ülkenin vatandaşıyız bunlar olmamalı
Bir şehit yakını olarak tükürüğü ziyadesiyle iade ediyorum senin o daha olgunlaşmamış beynine..
Haddini bil de öyle konuş..
Benim sehidiminde diğer şehitler ve şehit ailelerinin de sizden alacağı var.. eeee o da burda olmazsa , ahirette..
Kendine gel de konuş.. o yüce varlık olan şehitleri de leş ağzina alma..
Buyur K Kazen ban i bas.
Ne de olsa bunlara yapmazsiniz sizden ya..hakaret hakkı her türlü var dimi .
Çözüm süreci diye diye şehit edilen askerleri totosuna takmayan zihniyet şimdi boğazına kadar boka batmış olup sıyrılmak için chpye teröristle kolkola diyecek kadar aşağılıktır... Siz bu ülkenin şehitlerinin kemiklerini sızlattınız.. Haburdan gelenleri unutmadık biz.. Şakşakçılar sizi... Ben şehit ailesi olsam her birinizi bulup suratınıza okkalı bir tükürük atardım... Davulla zurnayla çözüm süreci diyw diye anasını ağlattınız.. Hendek kazmalarına izin verdik dediler alkışladınız... Şehitlere kelle dediler alkışladınız... Askerlik yan gelip yatma yeri değildir dedi alkışladınız... Barzani ile megri megri şarkıları söylendi alkışladınız.. Dah dğn ya daha dün neçirvan barzanimidir nedir Erdoğanı ziyarete geldi alkışladınız..? Nesiniz siz? Kiim teröristle yanyana.. Neyse ben daha fazla konuşup bu güzel günlerimizin sabote edilmesine izin vermyeceğim.. Ne yazarsanız yazın.. Ne yaparsanız yapın.. Ne söylerseniz söyleyin.. Ekrem başkan diyeceksiniz.. Nokta..! Hazmedin.. Soda mı içersiniz.. Ayran mı bilmem... Ben çay demleyip ekrem imamoğlunun her şey çok güzel olacak naralarını dinleyeceğim... SİZ DE OTURUP APONUN MEKTUBUNU DİNLEYİN E Mİİİİİ? Haydeee eyvallahh... Bye byeee... Güzel oldu beeeee çççççooookkkkk güzel oldu.. 800.000farkpuhahahahahahah.... Ben kaçar..Byeeeeee
Ee bu sözlerine katılmamak mümkün mü. Aynı dertten muzdaribiz ama sen ayrıştıranın yanındasın ben karşısında.insanlar ayrıştı birbirlerine düşüyor resmen birileri kazandık diye diğerlerine sövüyor hakaret ediyor vs...bunlar çok yanlış aynı ülkenin vatandaşıyız bunlar olmamalı
Sizde buraya bilmediklerinizi öğrenmeye gelmissiniz heralde..Sinopenin söylediklerinden hangisi yalan?
Hendekler mi?
Hanur kapısı mı?
Barzani mi?
Aponun mektubu mu?
Hdpli teröristleri savunan sen...
Şehitleri ağızina almadan önce iki kez düşün hadsiz.!!
Sinopenin söylediklerinden hangisi yalan?
Hendekler mi?
Hanur kapısı mı?
Barzani mi?
Aponun mektubu mu?
Böyle bir konuşmayı duymamıştım. Sayenizde öğrendim teşekkür ederim şimdi daha çok sevdim kendisini
Ben mi savunuyorum teröristleri.. Söylediklerimin hangisi yalan ya.. Birine de olmadı desene... Zoruna gidiyorsa onlat olurken alkışlamayacltın... Hadsiz ben değilim.. Hadsiz bana terörist diyen sensin...
Sizde buraya bilmediklerinizi öğrenmeye gelmissiniz heralde..
Böyle bir konuşmayı duymamıştım. Sayenizde öğrendim teşekkür ederim şimdi daha çok sevdim kendisini ♥ bu konuşmayı kim nasıl istiyorsa öyle anlamış demek ki. Söylenmek istenen açıkça ortada aslında. Vatandaş Ekrem İmamoğlunu dinden vurmak istemiş çünkü sadece kendilerinin Müslüman olduğunu düşünüyorlar. O da çok güzel vermiş cevabını. Herkes kendi inancını dinini sorgulasın arkadaşım cidden ! Allahın yargılayacağı kullarız ama ohhh herkes birbirine sallıyor ne ala memleket.