Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Kardeş ben geçmişe bakarak güzel vaatlere inanmıyorum artık bu da benim düşüncem
Bu ülke çok çekti bende ülkemi düşünüyorum insanlar ayrıştı birbirlerine düşüyor resmen birileri kazandık diye diğerlerine sövüyor hakaret ediyor vs...bunlar çok yanlış aynı ülkenin vatandaşıyız bunlar olmamalı

Daha demin Ekrem beyi seytana benzettin. Simdi beraber olmalimiyizmi diyorsun?

Dinde bence bizce diye bir şey var mı?
Cahillik etmeyiniz efendim.
Bakınız ilki ne der: Oku!

Vaatlere inanmıyorsan neden tarafsız değilsin? Herhalde bi kısmına inanmıyorsun. Bunun da adı önyargıdır.
Olumsuz eleştiri yapan da, bilerek tepki çekecek paylaşımda bulunan da sensin ama. Ayrıştıran da sensin. Kim hakaret ediyor kim sövüyor ben senden başka negatif insan göremiyorum?

Sinopenin söylediklerinden hangisi yalan?
Hendekler mi?
Hanur kapısı mı?
Barzani mi?
Aponun mektubu mu?

Hdpli teröristleri savunan sen...
Şehitleri ağızina almadan önce iki kez düşün hadsiz.!!

insanlar ayrıştı birbirlerine düşüyor resmen birileri kazandık diye diğerlerine sövüyor hakaret ediyor vs...bunlar çok yanlış aynı ülkenin vatandaşıyız bunlar olmamalı
Ee bu sözlerine katılmamak mümkün mü. Aynı dertten muzdaribiz ama sen ayrıştıranın yanındasın ben karşısında.

Hdpli teröristleri savunan sen...
Şehitleri ağızina almadan önce iki kez düşün hadsiz.!!

Ben mi savunuyorum teröristleri.. Söylediklerimin hangisi yalan ya.. Birine de olmadı desene... Zoruna gidiyorsa onlat olurken alkışlamayacltın... Hadsiz ben değilim.. Hadsiz bana terörist diyen sensin...

Söyledigi o konuda degil. O sekilde onu söylemenin yeri zamani degildi. Ancak dediginde yanlis birsey yok. Bu ülkeyi 17 yil boyunca din din diye sömürdüler. Üstüne sürekli chp'ye iftira atildi, sanki camileri kapatmak istiyormus gibi, dini kisitlamak istiyormus gibi, ki öyle birsey kesinlikle yok.

Millet sogani, patatesi zor alirken, sarayda kilosu 1000 liralik çaylar, ejderhali smoothieler içiliyordu. Ve bunu herkes normal karsiliyor, niye? Erdogan dindar diye.

Sinopenin söylediklerinden hangisi yalan?
Hendekler mi?
Hanur kapısı mı?
Barzani mi?
Aponun mektubu mu?

31 marttan beri hdp ile işbirliği yapan CHP değil mi..
Kaldı ki savunduğunuz üye bana "HDP'Lİ Kürt kardeşlerimize iftira"diye teröristleri savunuyor..
Hendek kazmaya kim izin veriyor yahu hayal mı görüyorsunuz ?
Teröristleri halka zarar vermeden operasyon yapıldığında tabiri caizse rehin aldıkları şehire endek kuruyorlar şaka mısınız ?

Böyle bir konuşmayı duymamıştım. Sayenizde öğrendim teşekkür ederim şimdi daha çok sevdim kendisini bu konuşmayı kim nasıl istiyorsa öyle anlamış demek ki. Söylenmek istenen açıkça ortada aslında. Vatandaş Ekrem İmamoğlunu dinden vurmak istemiş çünkü sadece kendilerinin Müslüman olduğunu düşünüyorlar. O da çok güzel vermiş cevabını. Herkes kendi inancını dinini sorgulasın arkadaşım cidden ! Allahın yargılayacağı kullarız ama ohhh herkes birbirine sallıyor ne ala memleket.

Ben mi savunuyorum teröristleri.. Söylediklerimin hangisi yalan ya.. Birine de olmadı desene... Zoruna gidiyorsa onlat olurken alkışlamayacltın... Hadsiz ben değilim.. Hadsiz bana terörist diyen sensin...

Hafıza kaybı da başlamış sende buralarda fazla takılma
HDP'Lİ kerdeslerimiz!!
Diyosun ya teröristlerden baksasi HDP i desteklemiyor bil istedim..

Sizde buraya bilmediklerinizi öğrenmeye gelmissiniz heralde..

Sen onu bunu bırak da hangisi yalan onu söyle..
Mertçe söyle....

Hangisini hükümet yapmadı?

Hadi söyle..

De ki çözüm sürecinde şehit verilmedi
De ki Hapur kapısından teröristleri müziklerle ağırlamadık
De ki aponun mektubunu tv de okumadık
De ki apoya sayın öcalan demedik
De ki şehitlere leş demedik
De ki şehit babasına yaygara yapıyor demedik.

Şehit yakını sensin, biz de kötü tarafız ya gözünde.
Şimdi kıvırmadan mertçe de ki bunların hepsi yalan.. hükümet hiç birini yapmadı.

Hmm evet buydu dimi herkesin görüşüne saygılı olan ?
Git dini sorgula demek ne haddine ?
Neyi konuşuyoruz ki siz nasıl hiç bir hatasını görmeyip gorsenizde yokmuş gibi davraniyorsunuz ya hani
Bize de laf etmek hakkınız değil o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…