- 3 Mayıs 2015
- 13.213
- 48.416
31 marttan beri hdp ile işbirliği yapan CHP değil mi..
Kaldı ki savunduğunuz üye bana "HDP'Lİ Kürt kardeşlerimize iftira"diye teröristleri savunuyor..
Hendek kazmaya kim izin veriyor yahu hayal mı görüyorsunuz ?
Teröristleri halka zarar vermeden operasyon yapıldığında tabiri caizse rehin aldıkları şehire endek kuruyorlar şaka mısınız ?
Hafıza kaybı da başlamış sende buralarda fazla takılma
HDP'Lİ kerdeslerimiz!!
Diyosun ya teröristlerden baksasi HDP i desteklemiyor bil istedim..
Ben videoyu çok güzel dinledim. Dini sorgula diye birşey demiyor. İnancını sorgula diyor. Kendi inancını. Anlayabiliyorsunuz değil mi. Yoksa işinize tam tersi anlamak mı geliyor. Neyse ben sizinle tartışmıyorum. Videoyu yorumladım. İyi akşamlarHmm evet buydu dimi herkesin görüşüne saygılı olan ?
Git dini sorgula demek ne haddine ?
Neyi konuşuyoruz ki siz nasıl hiç bir hatasını görmeyip gorsenizde yokmuş gibi davraniyorsunuz ya hani
Bize de laf etmek hakkınız değil o zaman..
Yok bende hafıza kaybı falan.. Hdpli olan kürt kardeşler zamanında sizinle de beraberdi.. O zaman terörist değillerdi dimi.. Ulan var ya n enabza göre şerbetçisiniz.. Yok mu ya şurda bir tane hdpli olup oyunu akpye veren.. Ha..! Sizi destekleyenler kardeş bizi destekleyenler terörist..
Bunlar fetöde de aynısını yapmadı mı.
İyiyken hoca efendi diyip peşlerinden eteğinden ayrılmadılar. Şimdi utanmadan bizlere fetöcü derler.
Ne kıvırma ama tarih yazdı bunları hep
Söyledigi o konuda degil. O sekilde onu söylemenin yeri zamani degildi. Ancak dediginde yanlis birsey yok. Bu ülkeyi 17 yil boyunca din din diye sömürdüler. Üstüne sürekli chp'ye iftira atildi, sanki camileri kapatmak istiyormus gibi, dini kisitlamak istiyormus gibi, ki öyle birsey kesinlikle yok.
Millet sogani, patatesi zor alirken, sarayda kilosu 1000 liralik çaylar, ejderhali smoothieler içiliyordu. Ve bunu herkes normal karsiliyor, niye? Erdogan dindar diye.
31 marttan beri hdp ile işbirliği yapan CHP değil mi..
Kaldı ki savunduğunuz üye bana "HDP'Lİ Kürt kardeşlerimize iftira"diye teröristleri savunuyor..
Hendek kazmaya kim izin veriyor yahu hayal mı görüyorsunuz ?
Teröristleri halka zarar vermeden operasyon yapıldığında tabiri caizse rehin aldıkları şehire endek kuruyorlar şaka mısınız ?
Daha demin Ekrem beyi seytana benzettin. Simdi beraber olmalimiyizmi diyorsun?
Yok bende hafıza kaybı falan.. Hdpli olan kürt kardeşler zamanında sizinle de beraberdi.. O zaman terörist değillerdi dimi.. Ulan var ya n enabza göre şerbetçisiniz.. Yok mu ya şurda bir tane hdpli olup oyunu akpye veren.. Ha..! Sizi destekleyenler kardeş bizi destekleyenler terörist..
Tek bir soru, madem hdp terörist, niye ve nasil bir politik parti olmasina izin veriliyor? Bügün bank asyada hesabi vardi diye hapise atilanlar varken, biraz absürd degil mi bir partinin terörist olmasina ragmen var olmasina izin verilmesine?
Akp 17 yildir iktidarda. Her konuda, her yerde iktidarda. Medya ve hersey onlarin ellerinde. Isteseler tabiki hdp'yi kapatabilirler. Niye yapmiyorlar? Terörist olmak suç degil mi?
Madem suç, niye Habur zamaninda hdp ile isbirligi kurmaya çalistilar? Niye pkk'lilari davul zurna ile karsiladilar?
Beeen benAnkarada yaşayıp İstanbul için kendini parçalayanlar el kaldırsın
Ben hiç bir zaman HDP yi savunmadim onlarla hiç bir zaman da isim olmadi..
Siz bayağı oturup kalkmissaniz demekki kardeş olmuşsunuz...
Bakalım sonunda hanginiz hanginizi vurur
Ee bu sözlerine katılmamak mümkün mü. Aynı dertten muzdaribiz ama sen ayrıştıranın yanındasın ben karşısında.
Tabi tabi. 18 sene önce biz sırf imam hatipliyiz diye müslüman ülkede okulumuza başımız kapalı sokmayanların , arkamızdan joplarla kovalamayanların ne kadar ayrıştırıcı olduğunu gördük. Benim ablam lisede okul birincisiyken çok başarılı bir öğrenciyken üniversite yollarını kapatıp doktor olma hayallerini suya düşürenlerin ayrıştırıcılığını gördük! Bana ayrıştırıcılığı anlatma. Şükür ki Allah'ın adaleti birgün yerini bulacak.
Buldu cok sukur Allahin adaleti yerini bundan sonrada insallah boyle devam eder..Tabi tabi. 18 sene önce biz sırf imam hatipliyiz diye müslüman ülkede okulumuza başımız kapalı sokmayanların , arkamızdan joplarla kovalayanların ne kadar ayrıştırıcı olduğunu gördük. Benim ablam lisede okul birincisiyken çok başarılı bir öğrenciyken üniversite yollarını kapatıp doktor olma hayallerini suya düşürenlerin ayrıştırıcılığını gördük.Bana ayrıştırıcılığı anlatma. Şükür ki Allah'ın adaleti birgün yerini bulacak.
Pozitif ayrımcılık yapılınca kıtır kıtır negatif ayrımcılık yapılınca meee.Tabi tabi. 18 sene önce biz sırf imam hatipliyiz diye müslüman ülkede okulumuza başımız kapalı sokmayanların , arkamızdan joplarla kovalayanların ne kadar ayrıştırıcı olduğunu gördük. Benim ablam lisede okul birincisiyken çok başarılı bir öğrenciyken üniversite yollarını kapatıp doktor olma hayallerini suya düşürenlerin ayrıştırıcılığını gördük.Bana ayrıştırıcılığı anlatma. Şükür ki Allah'ın adaleti birgün yerini bulacak.