Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Durun size de aynısını yazayım her üye aynı şeyi soruyor :KK53:
Savunduğum Parti'nin yanlışlarını görüyorum onaylamadigim çoğu şeyi de oldu illaki olacaktir'da..
Benim anlatmaya çalıştığım söylediğim ifade ettiğim..
Apo!! Biji!!
Apoya özgürlük!!
çığlıklarına yasa Mustafa Kemal paşa çığlıkları karismamaliydi...
(GERÇEK) CHP secilseydi sözüm yoktu zaten..

Yok siz gerçekten anlamıyorsunuz.
Ya da en azından anlamak istemiyorsunuz.

Gördüğünüz yanlışları yazabilir misiniz?
Ben çünkü öğrenmek ve bilmek istiyorum..

Chp'i HDP PKK ile vuramayiz
peki dün geceki her biji apo yasa Mustafa Kemal paşa çığlıkları birlikte neden atıldı da birlikte bir tarafta Kemal Atatürk ün resmi olan bayrak diğer tarafta HDP bayrağı dalgalandi ?
ben üzüldüm yahu sadece CHP olsaydı meydanlarda daha mantıklı ve güzel değil miydi ?

diger soruya gelince de başka üye ye de yazdım ben savunduğum Parti'nin yanlışlarını görüyorum onaylamadigim çoğu şeyi de oldu..
hayirli olan olmustur inşallah bunu da Ekrem beyin çabasıyla göreceğiz bakalım ağlıyor muyuz gülüyor muyuz..

Peki Imamoglu "biji apo" diyen kisi için sorumlu mu ki? Imamoglu buna ne yapsin? Ama akp devlet kanalinda reportaj yapanlar için sorumludur.

Hdp'ye tarafsiz olun çagrisi yapilirken iyi. Cumhurbaskan seçimlerde Demirtasinda seçime katilmasini cumhursbaskani onaylamasi lazim. Peki o kim? Erdogan. Yani hdp'nin var olmasi iyi, akp için. Eger Hdp cidden terör örgütü is, niye kapatmiyorlar? Niye akp isine gelince hdp'yi kullaniyor, isine gelmeyince kullanmiyor?

Chp'yi teröristlik ile suçluyorsun fakat is akp'ye gelince "ben hitilar yaptoklarini bilirim cinim" oluyor. Bir teröristi devlet kanalina çikarmak hata mi? Bilerek sirf oylari yükselsin diye bir teröriste konusma hakkini verdiler!! Bunu basit bir hataya indirgeyemezsin.

Ha bu arda Imamoglunun "herseyiniz din, git dini sorgula" dedigi yerden bir video yollarmisin?

Hz.Adem'in yasak meyveyi yediği için cennetten kovulduğundan haberiniz yok heralde. Onada şeytan vesvese vermişti yemesi için. Anlamışsınızdır şimdi umarım
Diyalog diyorum herşey çokzel olacak demiş ya İblis nerde geçiyor bu diyalog kaynağınız nedir?

Sizi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. Valla biz teröristler haburdan girerken hülooo diyenlerden hiö olmadık bin şükür.. Allah Allah diyip iş cukkalamaya gelince YallahYallah diyenlerden Allah bu ülkeyi korusun... Cumhuriyet, Atatürk sizin kanınıza dokunur.. Sizi padişahçılar siziii.. İngilizlere sığınan vahdettin gibi siz de apoya sığındınız.. Hüsrana uğradınız doğal olarak... Siz hdplilere terörist diyerek kürt kardeşlerimize iftira atıyorsunuz.. Sizin partiniz kolkola anlayıb artık şumu da bi susun ya..

HDP lilere terörist diyerek kurt kardeslerimize iftira mi atıyoruz 🙄🤣🤣
HDP sırtını PEKEKE(PKK) PYD (🤣LPG ABC EFG 🤣) 'e. Yaslamiyor muydu ? Alfabede harf bırakmadılar be 😆
Şaka gibi kurt kardeslerimize iftira atan sizsiniz onlar hdp'i kabul etmiyor zaten kaldı ki Doğu'daki çoğu ilde akp almistir..
Kabul etseydiler HDP 'e oy verirlerdi
Hadi kendinizi kandırmayı insanları da aptal yerine koymayı bırakın hevalleri savunuyor gelmiş 😆😆

HDP sırtını PEKEKE(PKK) PYD (🤣LPG ABC EFG 🤣) 'e. Yaslamiyor muydu ? Alfabede harf bırakmadılar be 😆
Şaka gibi kurt kardeslerimize iftira atan sizsiniz onlar hdp'i kabul etmiyor zaten kaldı ki Doğu'daki çoğu ilde akp almistir..
Hadi kendinizi kandırmayı insanları da aptal yerine koymayı bırakın hevalleri savunuyor gelmiş 😆😆
Alnından öpüyorum 💋💋

Hz.Adem'in yasak meyveyi yediği için cennetten kovulduğundan haberiniz yok heralde. Onada şeytan vesvese vermişti yemesi için. Anlamışsınızdır şimdi umarım

Konu simdi din'e kayacak neyse, peki senin örnegini alirsak. Adem eger cenetten kovulmasaydi, dünyada insan olmazdi. Sen olmazdin. Peki o zaman iyi birsey degil mi kovulmasi?

Şeytanın işine bak bazılarına elma yedirirken, bazılarına da kul hakkı yediriyor allahalla :ruh:

Hdpki olup chpyeoy veren kürt kardeşlerimize terörist demiyor musunuz? Yahu habur diyorum, fetö diyorum, aponun kardeşi diyorum hala bana chp teröristlerle kolkola diyorsunuz.. Ya komiksiniz komik... Yeni lideriniz apo ha bunu böylr bilin.. Erdoğan ondan talimat alıyor.. Bahçeli de öyle.. Tüm Türkiye gördü bunu.. Biz sizin gibiler göremiyor... Bir cumhurbaşknaı isen apo kim ki benim ülkemdeki seçime karışıyor diyip hadi oradan demeyi bilmeliydi.. Ama malesef oy devşirmek için apodan aldıkları mektubu onaylayarak bunu savundu.. Apo kim ya kimmm? Türkiyenin seçim işleirni burnunu sokacak.. Selahatyin Demirtaş isteseydi Erdoğanla iş birliği yapıp haipsten çıkıp yoluna devam ederdi.. Siz kendinizi kandırın🤣

Sürekli heval heval diye yazıp duruyorsunuz ? Heval ne demek biliyor musunuz ?

Sanırım çok kötü bir şey...

Konu simdi din'e kayacak neyse, peki senin örnegini alirsak. Adem eger cenetten kovulmasaydi, dünyada insan olmazdi. Sen olmazdin. Peki o zaman iyi birsey degil mi kovulmasi?

Ayyy ne güzel bir bakış açısı. Bakış açılarınızla mutluluklar size söylenecek çok şey var ama yazmama değmez. Burda herkese laf yetiştirip kendinizde yorumlarınızı yapıyorsanız herkesinde kendi yorumunu yapacağını bilip ona göre muamele ediniz.

Peki Imamoglu "biji apo" diyen kisi için sorumlu mu ki? Imamoglu buna ne yapsin? Ama akp devlet kanalinda reportaj yapanlar için sorumludur.

Hdp'ye tarafsiz olun çagrisi yapilirken iyi. Cumhurbaskan seçimlerde Demirtasinda seçime katilmasini cumhursbaskani onaylamasi lazim. Peki o kim? Erdogan. Yani hdp'nin var olmasi iyi, akp için. Eger Hdp cidden terör örgütü is, niye kapatmiyorlar? Niye akp isine gelince hdp'yi kullaniyor, isine gelmeyince kullanmiyor?

Chp'yi teröristlik ile suçluyorsun fakat is akp'ye gelince "ben hitilar yaptoklarini bilirim cinim" oluyor. Bir teröristi devlet kanalina çikarmak hata mi? Bilerek sirf oylari yükselsin diye bir teröriste konusma hakkini verdiler!! Bunu basit bir hataya indirgeyemezsin.

Ha bu arda Imamoglunun "herseyiniz din, git dini sorgula" dedigi yerden bir video yollarmisin?

Google yazın çıkıyor bulamazsanız tekrar atayım videoyu..

ayrica hdp:'nin de zamanı gelecek merak etmeyin ülkedeki hain sayısı zannettiginizden daha fazla..
zamanla olur..
afrin Hakkari cukurca Şemdinli
tunceli.. PKK dan temizlenen yerler ve daha fazlası da var olacakta HDP PKK PYD hepsini sinirlarimizdan silmeye az kaldı bunlar bir günde olmaz

X