Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

İktidar gerçek Kürt kardeşlerimiz ile yürüyor...
CHP kazansaydi sözüm yok merak etmeyin..
Kaldı ki HDP destekcilerinden bu gece HDP kazanmıştır nokta....
Paylaşımları yapılıyor CHP kazanmıştır değil..
He birde şu paylaşım var"afrin'in intikamı İstanbul"... Kimin PKK ile kimin gerçek Kürtler ile hareket ettiğini zamanla anlarsınız..
CHP'li çoğu seçmenin PKK ile birleşime nasıl bir tepki verdiğini de iyi araştırın...

CHP Atatürk'ün hiç bir fikrini taşımıyor artik..
Ama PKK HDP nin fikirlerini harfiyen yerine yetiriyor...
Chp'nin yönettiği şehir
Bkz: İzmir Poh götürüyor 😂😂
Neyse nostalji'yi özlemiş millet yaşıyak görek 😂😂

Pkk hdp'nin fikirlerini yerinemi getiriyor? Daha iki gün önce Bahceli Hdp'ye kiziyordu, öcalani dinlemiyorlardi diye.
Chp'yi artik bu saatten sonra pkk ile vuramazsiniz. öcalani devlet kanalinda seçim hakkinda konusmasina izin veren akp'ydi sonuçta. Boyle dehset verici birsey olduktan sonra, nasil halen iftira atabiliyorsunuz?

Ve sadece siz mi gerçek kürt kardesleri ayrimi yapabiliyorsunuz? Ne iyi vallah, akp'ye oy veren "gerçek kürt" oluyor (ki o her neyse), muhalefete oy veren terorist. Peki teroristin mektubun okumusani saglayan, avukatlari ile görüsmesini sayglayan ne oluyor? Dava yolunda yürümüs oluyor.

Bu tabloya ne denilir bilmiyorum artik.

Allah Allah 🙄 benim izlediğim haberlerde İmamoğlu da tersliyordu seçmeni mesela bir seçmene "sizin işiniz gücünüz din!!" Diye çıkışarak ve ekleyerek"gitde dini sorgula!!" deyip azarlamisti bu mu hoş görü ? Her dine saygısı olan İmamoğlu bu mu yani 🙄
Her dine saygısı olan akp seçmeni di mi sizce? Çevremde o kadar çok iktidardan yana insan varsa çoğu beni Atatürkçü olduğum için Müslüman değilim sanıyor. Çok şükür orucumu da tutuyorum, duamı da ediyorum Allahıma şükür etmesini de biliyorum. Ama bazen bakıyorum ki neredeyse İslamiyeti Tayyip Erdoğan yaymış gibi davranan bir sürü insan görüyorum. Oysa ki ben 610 yılında doğmuştur diye biliyorum islamiyet. Ya da şöyle bir algı var ülkemizde maalesef ' en akpli olan en müslüman olandır' gibi. Ne kadar kötü bir şey. Evet Ekrem İmamoğluna hak veriyorum. İşleri güçleri dini siyasete alet etmek oldu. Dini kullanarak bir yerlere gelindi maalesef. Oysa ki başörtüsü ne akp sayesinde ortaya çıktı ne de akp olmasaydı ben Hristiyan olacaktım.

İktidar gerçek Kürt kardeşlerimiz ile yürüyor...
CHP kazansaydi sözüm yok merak etmeyin..
Kaldı ki HDP destekcilerinden bu gece HDP kazanmıştır nokta....
Paylaşımları yapılıyor CHP kazanmıştır değil..
He birde şu paylaşım var"afrin'in intikamı İstanbul"... Kimin PKK ile kimin gerçek Kürtler ile hareket ettiğini zamanla anlarsınız..
CHP'li çoğu seçmenin PKK ile birleşime nasıl bir tepki verdiğini de iyi araştırın...

CHP Atatürk'ün hiç bir fikrini taşımıyor artik..
Ama PKK HDP nin fikirlerini harfiyen yerine yetiriyor...
Chp'nin yönettiği şehir
Bkz: İzmir Poh götürüyor 😂😂
Neyse nostalji'yi özlemiş millet yaşıyak görek 😂😂

İlk cümlenize ithafen
Yani diyorsunuz ki dağdan davullarka karşıladıkları teröristler gerçek kürt kardeşlerimizdir.

Çünkü hatırladığım kadarıyla yan yana yürümüşlerdi

Pkk hdp'nin fikirlerini yerinemi getiriyor? Daha iki gün önce Bahceli Hdp'ye kiziyordu, öcalani dinlemiyorlardi diye.
Chp'yi artik bu saatten sonra pkk ile vuramazsiniz. öcalani devlet kanalinda seçim hakkinda konusmasina izin veren akp'ydi sonuçta. Boyle dehset verici birsey olduktan sonra, nasil halen iftira atabiliyorsunuz?

Ve sadece siz mi gerçek kürt kardesleri ayrimi yapabiliyorsunuz? Ne iyi vallah, akp'ye oy veren "gerçek kürt" oluyor (ki o her neyse), muhalefete oy veren terorist. Peki teroristin mektubun okumusani saglayan, avukatlari ile görüsmesini sayglayan ne oluyor? Dava yolunda yürümüs oluyor.

Bu kadar guzel açıklanirdi gerçekten tebrik ediyorum, ama hala takım tutar gibi akp fanı olduklari için Öcalan'ı serbest bırakanlar yine vazgeçmezler vardır bir bildiği derler yaziklar olsun

Chp'i HDP PKK ile vuramayiz
peki dün geceki her biji apo yasa Mustafa Kemal paşa çığlıkları birlikte neden atıldı da birlikte bir tarafta Kemal Atatürk ün resmi olan bayrak diğer tarafta HDP bayrağı dalgalandi ?
ben üzüldüm yahu sadece CHP olsaydı meydanlarda daha mantıklı ve güzel değil miydi ?

diger soruya gelince de başka üye ye de yazdım ben savunduğum Parti'nin yanlışlarını görüyorum onaylamadigim çoğu şeyi de oldu..
hayirli olan olmustur inşallah bunu da Ekrem beyin çabasıyla göreceğiz bakalım ağlıyor muyuz gülüyor muyuz..

Çöp denir ? Bildim mi bildim mi ? :KK53:

Bilemiyorum ben sizde bunu çok hissediyorum..

CHP seçmeni'ne atiflarda bulundugunuzu görmedim mesela yada denk gelmedim
Umarım ben yanlış anliyorumdur..

Sanirim yazdiklarimi dikkatle okumadiniz. Kaybedeni kizdirmayi severim dedim. Seçim sonuçları açıklandı kazanan ve kaybeden belli. Kazananı nasıl kızdıra bilirim ? Oh oh nasılda kazandınız diye mi ?

Olan da hayır vardır.. Demekki böylesi hayırlıymış.. Bizler için belki öncesi imtihandı belki de bundan sonrası takdir-i İlahi..
Yaşayıp göreceğiz inşaAllah

Valla ben hiç hevallerle kol kola girip her biji apo deyip aynı anda yasa Mustafa Kemal paşa demedigim için anlayamam ne demeye çalıştığını 🤣🤣
Asıl b*k götürmeyi bugünden sonra gorursunuz... 😆

Sizi Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.. Valla biz teröristler haburdan girerken hülooo diyenlerden hiö olmadık bin şükür.. Allah Allah diyip iş cukkalamaya gelince YallahYallah diyenlerden Allah bu ülkeyi korusun... Cumhuriyet, Atatürk sizin kanınıza dokunur.. Sizi padişahçılar siziii.. İngilizlere sığınan vahdettin gibi siz de apoya sığındınız.. Hüsrana uğradınız doğal olarak... Siz hdplilere terörist diyerek kürt kardeşlerimize iftira atıyorsunuz.. Sizin partiniz kolkola anlayıb artık şumu da bi susun ya..

İlk cümlenize ithafen
Yani diyorsunuz ki dağdan davullarka karşıladıkları teröristler gerçek kürt kardeşlerimizdir.

Çünkü hatırladığım kadarıyla yan yana yürümüşlerdi

Durun size de aynısını yazayım her üye aynı şeyi soruyor :KK53:
Savunduğum Parti'nin yanlışlarını görüyorum onaylamadigim çoğu şeyi de oldu illaki olacaktir'da..
Benim anlatmaya çalıştığım söylediğim ifade ettiğim..
Apo!! Biji!!
Apoya özgürlük!!
çığlıklarına yasa Mustafa Kemal paşa çığlıkları karismamaliydi...
(GERÇEK) CHP secilseydi sözüm yoktu zaten..

X