- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
İyi de zaten Chp kazanmadı. Bunu bi idrak edelim önce :) Bütünlük kazandı. Hepimiz ülkemizin birer rengiyiz gökkuşağını oluşturan. İzmiri pohh götürüyor diyorsunuz. Neden acaba İzmir'de 200 bine yakın Suriyeli var, ben asla ırkçı biri değilim en azından öyle olmaya çalışıyorum. Onların ülkemizi çok temiz tuttuğuna inanıyor musunuz? Ya da siz neler yapıyorsunuz yaşadığınız yeri(semt) temiz tutmak için. Siz derken kişisel değil genel bir soru 'bizler' tarzında. Dilinize doladığınız tek şey poh götürüyor, her yer çöp. İstanbul 20 yıldır iktidar tarafından yönetiliyor da çok mu güzel her yer çiçek gibi mi sanıyorsunuz.? Nerde ağaçlar, nerde yeşillikler. Şimdi Ekrem İmamoğlu için de diyecekler ki, hani her şey çok güzel olacaktı? Her yer çöp diyecekler. Ee geride bırakılan pisliği temizlemek de biraz zaman alır yani.
Komiksiniz..
Neden biliyor musunuz ?
Beylikdüzü imamoglundaydi olan yeşilliği de İmamoğlu inşaatlar yok etti..
Su kesintisinin suriyelilerle alakasını çözemedim ? Barajlara oturup suyu onlar mı kesiyor?..
İstanbul'u iyi bilirim doğma büyüme istanbulluyum ve İstanbul tabiki çok fazla gelişti..
Burada izmirdenin iki katı Suriyeli Pakistanli var burda sular gidip günlerce susuz kaldığımız çöp dağlarının biriktiği olmadı mesela..
Tabi bugünden itibaren artık korkmuyor değilim :)
Görelim inşallah vatan ve millet için hayırlı olan olur..
Herşey çok daha güzel olur ne diyelim