Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) bekarlık sultanlıktır deme öyle seyler

kafa bulman için pek uygun degilim su an doğal olarak
Kafa bulan yok. Bak ne güzel oldu. Birbirinize soda ikram ediyorsunuz. Bir soda da bana ikram edin lütfen.
Türk milleti artık kısır kavgalardan kör döğüşlerinden bıktı usandı. ''İstanbul a ihanet ettik.'' diyen bir partiye oy vermeyerek doğru kararı verdiğine inanıyorum.

otel odasında ne oldu sorular değilse ne?

soruları neden BİNALİ YILDIRIMA da önceden vermediler

sizin bilginiz varmı otel odasında neoldugundan

OYLAR çalındı ben enbasta yazdım hep üstünü örtüyorsunuz
pazar günü belli olacak
bol bol soda dagıtırım burada size
Eki Görüntüle 2280503

Sodanızın markası ne olsun?

bir benzeri ak parti ve çevresi için yaşanmış olsaydı yine veremez efendim veremez dermiydiniz:olamaz: demezdiniz o zaman yine mağdur olurdunuz !!!!size iyi gülmeler

ALLAH cc kim vatanım milletim için hayırlı ise oy kullanacak kişilerin layık olana oy atmasını nasip etsin.
Her kim oynuyorsa başına yıksın ne diyelim.

Duanız kabul oldu sanırım.
Allah herkese vatana millete hayırlı olacak olana oy atılmasını nasip etti.

Duanız kabul oldu sanırım.
Allah herkese vatana millete hayırlı olacak olana oy atılmasını nasip etti.
Amin inşaallah

Allah cc bazen istemedigimiz seyleri nasip eder ederki sonrası daha güzel olsun

Vardir bir hikmeti deriz yada bir benzeri onu yazmayacagim

AKP kendi eliyle kahraman etti İmamoğlu'nu. Kabullenmeleri gerekiyordu önceki seçimde.31 Mart konuşmasında bize verilen mesajları anladık dedi Erdoğan.23 Hazirana daha hazırlıklı olmalıydılar.Mesela Berat Albayrak'ın bakan olmasından çoğu seçmen rahatsız ,başarısız buluyordu görevden alınmalıydı.EYT hamlesi olabilirdi.Suriyelilerden rahatsız çoğu halk,o konuda adım atılabilirdi vs.
Son olarak Öcalan'ın seçim malzemesi yapılması çok yanlış bir hareketti.Türk halkı tepkisini koydu.Bu seçimde Binali Yıldırım'a oy vermesem de konuşmasını dinleyince ,üzüntüsünü görünce Onun için üzüldüm.
Ne diyelim İstanbul halkı için hayırlı olsun .
Herkese iyi akşamlar...

Son düzenleme:
Amin inşaallah

Allah cc bazen istemedigimiz seyleri nasip eder ederki sonrası daha güzel olsun

Vardir bir hikmeti deriz yada bir benzeri onu yazmayacagim

Evet haklisiniz.
O sebeple her şey çok güzel olacak dedik.
Allah cc kötü olanı göstermişti ki şimdi herşey daha güzel olsun.

Yani evet ikinci cümlenizde çok haklısınız

Herşey çok güzel olacak, evet ama ilk olarak bilinçlenmek gerekiyor, haklı sevincin yanında kırıcı olmamak gerekiyor, bilgiyi ve sevgiyi aktarmak gerekiyor. Eskiyi, günümüzü ve geleceği sabit fikirlerimizi aşarak sorgulamak gerekiyor ki her şey güzel olmaya devam etsin, yeni güzellikler gelsin Türkiyemize..

Eski bol muhabbetli hanımların çoğu burda yok. Böyle bir günde ıssız buralar . Kk forum bitmiş....Neyse iyi siyasetler hepinize.....Birbirimizi kırmayalım birkaç siyasetçi için, olan bize oluyor demişti annem zaten.......

X