Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Hiç takmam ama seninle uğraşacağım .Zor olan hakaret etmek değil .Benim yaptığım.Senin karşında hala sakin kalabilmem :)

@Mune sanırım gerekli bilgileri sizden alabilirim.İlk işim pazartesi savcılığa başvurmak !!!
'yerçekimli karanfil'
Sıkıcı siyasetimin oyuncağına mesajımdır;
“ Niye senin gibi capsin arkasına saklanıp hakaret etmedim direkt yüzüne söyledim diye mi? Vermezsen hatrım kalır"
:KK66:

yıllardır kalkındırdı türkiyeyi
sen bence ne yazdıgının farkında degilsin
ekonomi hicte umrunda değil senin

Ben bu kalkınma masalını işini bilen rüşvetçi memurları rahmet eylesin; Turgut Özal dan bu tarafa dinliyorum.

Neymiş de Türkiye hızla gelişmiş hızla
Gelişme de ölçü ne ölçü çikita muzla
O zaman Uğanda da gelişme bizden fazla

İstanbul a ihanet ettik diye beyanat veren partiye tekrar İstanbul'lular oy verip de tekrar mı ihanet ettirecekler? Yazıktır günahtır ihanet ettirmeyin.

Sizin kalkınmadan gelişmeden ne anladığınızı merak ediyorum: Bina ile zina artınca ülkeyi gelişti mi zannediyorsunuz. Ensar dan zina alkışalanarak, yollara da gökedelen yerdelen yapılarak ülke gelişti mi zannediliyor?

Şu seçim bitse de kurtulsak zehirli dillerden.
Pazar günü Sisi`mi diyeceğiz Binali Yıldırım mı , bu ne saçma bir söylem. Gerçi bizim yerli Sisi`nin konuya atlaması komik oldu :)
Ortam iyice gerildi, buradaki son sayfalara da çok üzüldüm. Hiç gerek yoktu hakaretlere.
Her Şey Çok Güzel Olacak inşallah.
dahada güzel olacak

tek devlet
tek millet
tek bayrak
tek vatan
buna inanıyorum
buna güveniyorum
yanılmıycam ve
diyorumki
İMAMOĞLU ve siz ancak rüyanızda görursünüz
çalamayacak ve kazanamayacak
İki gündür İmralı da ki yaratık beyanatlar veriyor ve bunlar basından medya dan yayınlanıyor. Bu yaratığı kim ürdürüyor? Bu yaratığa taviz vererek m itek bayrak tek vatan tek devlet olunacağına inanıyorsun????

Hdpliler size verirken oy sizinde nedense bunca sene çıkmıyordu kürt kardeşimiz diyodunuz ama aynı kisiler imamoğluna verince hdpli terorist oluyo acaba onlar akpye destek veriyoruz deseler bu kadar ses çıkarır akpye oy verir miydiniz buna rağmen
onlar hdp li degildi zorunlu bırakılanlardı
ak parti yi seçmişler ak pak olanlar

dahada güzel olacak
Bak şimdi bu sloganiniz bile yapay geliyor. Yirmikusur yıldır zaten desteklediğiniz şekilde yönetiliyor İstanbul, bundan sonra ne farkı olacak ki daha da güzel olacak diyorsunuz ?
Ne yaman celiski.
Diğer konularda arkadaşlar yaziyor ben meşgul etmeyeyim.

'yerçekimli karanfil'
Sıkıcı siyasetimin oyuncağına mesajımdır;
“ Niye senin gibi capsin arkasına saklanıp hakaret etmedim direkt yüzüne söyledim diye mi? Vermezsen hatrım kalır"
:KK66:
Vaaay gurur duyuyorsun birde hakaret etmekten zevk almak böyle birsey demekki 😊 yanında olanlar beğenenler aynı zihniyet ..Bu kadar rahatsan var bi güvendiğin belli😊Haa sana cevap veremem Canını sıkamam sanıyorsun diimi ama yok öyle değil şartlarımız eşit degil😎

Bak şimdi bu sloganiniz bile yapay geliyor. Yirmikusur yıldır zaten desteklediğiniz şekilde yönetiliyor İstanbul, bundan sonra ne farkı olacak ki daha da güzel olacak diyorsunuz ?
Ne yaman celiski.
Diğer konularda arkadaşlar yaziyor ben meşgul etmeyeyim.
Daha güzel olacak derken insan utanır yahu seçilmiş biri varken elinden alacaksan belediye başkanlığını sonra daha güzel olacak diyeceksin.
İnsan bir sorgular neden daha önce daha güzeli olmadı diye

Daha güzel olacak derken insan utanır yahu seçilmiş biri varken elinden alacaksan belediye başkanlığını sonra daha güzel olacak diyeceksin.
İnsan bir sorgular neden daha önce daha güzeli olmadı diye
cumhurbaşkanımızın imamoğlu na verdiği cevap
ağzına saglik

BÜTÜN PKK LİDERLERİ
HDP LİDERLERİ
İMAMOĞLUNA OY VERİN DEDİKLERİ ZAMAN SESİNİZ ÇIKMIYORDU
simdi imralıda apo canisi tarafsız olun deyince niye gocundunuz
o.c.alanla ayni dili konusuyorsunuz o da İmamoglu'nu kotulemis hem de trt kanalinda 😡

Son düzenleme:
X