Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Şurda resmen adamin hakkini yediler diye kabul ediyorsun ya!!

Partiler hiçbirşeyi kabul etmedi! Ysk bile çalmadan bahs etmiyor. Yildirim "halk ağizi ile dedim" diyor. Yani halk ysk'nin "sandik görevlilerinde bir hata vardi" açiklamasini anlamaz diye, çaldi iftirasini atiyor.

Kapaliliktan bahs etmeden önce, iftiranin, kul hakki yemenin yerini bir düşün istersen.

Yorumları okurken kan şekerim düştü ya. Hala anlatmaya çalışmanıza çok şaşkınım ekrem İmamoğlu'nun bahsettiği ikna edilecek komşu bu değil ya.

Başka bir şey söylemeye geldim. Pazar günkü karşılaşma için, ben İsmail küçükkayaya güvenmiyor ve sevmiyorum. İki şeyden ötürü, birincisi geçen sene muharrem ince meselesi ikincisi geçen foxta Binali Yıldırım'a sorması gerekenleri sormaması.

Neyse yine de her şey güzel olacak.

Bu hise açikçasi o genç ile konuşmasi ve vip olayindan sonra bende kapildim. Birşeyler dönüyor ama ne?

AL BENDENDE o kadar abla daha 9 yaşında 10 yaşında ve üstü ne gerek var kapattınız yazık daha çocuklar onlar erkek zihniyetinin önüne geçceklerine kızları baskılayan zihniyetten ne beklenir

Çocuk onlar daha,ne anlarlar ne biirler durumu.

Yandaş seçim kurulunun kararlarını okumadınız herhalde,ortada oy çalınması diye bişi yok.
Biraz okuyun lütfen.

Biz de okumadan , araştırmadan, karşılaştırmadan oy vermedik. Ekrem Müdafa, şey pardon İmamoğluna oy vermek demek, HDP ye oy vermek demek. Alenen destek. Bu bile kafi, diğerlerini geçtim, size anlatmak, oyları saymaktan ve sizden korumaktan daha zor

O zaman gidip diyarbakırda kürdistan demeyecek tamam mi
Yahu siz nerede yaşıyor ne yiyor ne içiyor ne izliyorsunuz
Seçim öncesi erdoğan kürdistan dite bir yer yoktur öyle bir idaası olan yallah kuzey ırağa demedi mi
Hdp 6 milyon seçmeni olan bir partidir
Siz 6 milyon insanı neyle itham ediyorsunuz
İşte 6 milyon seçmen akp ye bütün büyük şehitleri kaybettirdi
Ve böylede sözlerini geri aldırdı

Ekrem Müdafa, şey pardon İmamoğluna oy vermek demek, HDP ye oy vermek demek. Alenen destek.
dalga mı geçiyosun binali kürdistan derken teröriste destek değil öcalana avukat gönderirken olmuyoda imamoğluna oy vermek mi hdpye destek oluyo imamoğlunu tutuyorum hdpyi sevmiyorum ben boş yapma

Megri megriyide Ekrem Bey diyinde tam olsun bari.
Elele kol kola gezen kimdi,davul zurnayıda kim gümletti biraz öğrenin bunları.
Haa bide öğücük atarak sevimli olmaya çalışmayın lütfen.

Hiç uğraşma anlamazlar

Anlayacaklar burada en fazla partizanlığı onlar yapıyorlar.
Sen hiç gördünmü oy verdiğimiz partiyi yere göğe koyamadığımızı,ben görmedim yeri geldi yerin dibinede sokup çıkardık.

Eleştirisel bakış açısı hiç mi olmaz insanda
Sanki akp olmazsa din gider ülke biter perişan aç sefil dolaşırız kimsede bizi kabul etmez
Akp den önce bu milletin bir dini yoktu çünkü
Açtık açıktaydık bunlar geldikten sonra herşey düze çıktı
Akp hiç mi icratı hizmeti olmadı tabiki oldu
Herşeyi ile mi olumsuz tabiki değil ama yaptıkları hatalar doğrularını silip süpürür elimizde sonsuz negatif kalır

Korkmayın akp seçmeni herşey daha güzel olabilir
Diyorum anlamasalarda

Düz mantık diyorum buna.

Okumadan arastirmadan oy vermissin iste. Daha dun disisleri bakani kurdistana gitti. https://tele1.com.tr/cavusoglundan-kurdistan-sehitleri-icin-saygi-durusu-59895/
Okumak arastirmak kavramlarini ogrenmekle basla once

Bazi insanlar gorduklerini duyduklarini kendi gercekligine uyarliyor kabul etmek istemeyene ne derseniz deyin imkani yok bildigini okur tabiki bir yone dogru daha fazla sempatisi olur insanin ama isi artik fanatiklige dokmus herseye kapali bilgisi az cenesi cok insanlar sadece stres seviyesini yukseltiyor bosa:)

Yıllaerdır bu böyle değişen bişi yok nasılsa.

Bir kerede dürüst olup hükümetin şu icraatlarından söylemlerinden mennun değilim diyin bir zahmet.
Söyleryinde sonrada neden oy verdiğinizi anlatın bizlere.
Çokmu şey istiyorum acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…