Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

bana son gelen mesaja ne yazdim bu sana gelsin

Bu arada taniyamadim nickini mi degistirdin

istanbul icin tekrarlanicak secim icin notrum ekstra yapilacak masraflarin vatandasin cebinden masraf olarak cikmasindan basliyarak gereksiz secim maratuyla beyinlerin yorulmasi mi desem tatil nedeni ile zaten istanbul bosalmaya basladi emeklisi yaslisi memleketlerine gitmeye basladilar sadece bizim hanede 3 kisi gitti gerisini siz hedap edin secimde sakatlik olmasa kimse yenilemezdi bunuda dusnmek gerek neden ankara antalya vs degilde istanbul yormayin bizi arkadasim ama simdi hersey cok guzel olacak mi diyecegiz binali baskan mi baska derdimiz kalmadi

Chp nin itirazi ilede sanirim yusufelinin secimleri tekrarlanicak

Yusufelinde 3 oy farkla bir aday kazanıyor, sonra oylar yeniden sayiliyor 4 oy farkla diger aday kazandi derken birkac oy pusulasi nasil oluyorsa kayboluyor. Secim bu yuzden tekrar ediliyor.

Neden antalya ankara degil demissin Bunun aciklamasini biz degil ysk yapabilir. Ama daha istanbul secimini neden iptal ettigini kendi hukuk camiasina aciklayamadilar ki neredeyse butun barolarin tepkisi ile karsilastilar. Daha gerekceli karar aciklamaktan aciz, daha onceki butun uygulama ve sözlerini yemiş yutmuş sozde yuksek mahkeme, biz de gelmis sizden aciklama bekliyoruz siz de haklisiniz.

benden ne aciklamasi bekliyosun arkadasim ben zaten secimin tekrarlanmasina karsiyim ben ysk miyim cok merak ediyosan birebir git basvur hakkini ara

benden ne aciklamasi bekliyosun arkadasim ben zaten secimin tekrarlanmasıina karsiyim ben ysk miyim cok merak ediyosan birebir git basvur hakkini ara
İktidarı sürekli savunduğunuz için siz etiketlenmişsiniz ve yuvarlak cevaplar verdiğiniz için arkadaş böyle cevap vermiş. Bu arada gasp edilen hak aranıyor, arandı ama tüm kapılar hukuksuzca kapandı. Bunu farketmişsinizdir siz de.
Neyse, en son sizin bir rahatsızlık yaşadığınızı okumuştum. Şuan sağlığınız nasıl? Umarım iyisinizdir. Kötü günleri atlattığınızı umut ediyorum.

Biri diğerini hdp ye destekle suçluyor
Ilginç ya yani hdp olmadan ne chp si nede akp si kazanamaz
Dün akp kazandı ise hdp ve secmeni sayesindeydi
Bugün chp kazanmış ise gene hdp sayesindedir
Yanlız suda bir kesin iki tarafta hdp ye nankör
Hdp sosyal demokrat çok renkli bir partidir
Yapı olarak her dini dinsizliği rengi ırkı kapsar
Hdp kadına değer verir es tutar bütün yöneticiler es başkanlıdır ve diğer başkan erkektir
Burada söylenen yazılan yorumlara bakıyorumda hepsi ezber hepsi ordan buradan duyulmuş bilgiler
Selahatin demirtasin hangi beyanını dinleyip haksız buldunuz
Ya gerçekten üzülüyorum burayı görünce

Ya benim anlamadığın şu;
Biken arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim.
Bu olay bir yerde daha yaşanmış.
Ama orada Ysk yeniden seçim kararı vermemiş.
2 aynı olayda nasıl 2 farklı karar olabiliyor?
Yani bu hazımsızlık niye? Bir de sosyal medyada görüyorum sürekli İmamoğlu'nun vaatlerini "kendi vaatleri" gibi gösterip biz yaptık diyorlar.
Ysk seçim iptalinin nedenini oy hırsızlığı olaeak göstermediği halde #çünküçaldılar tagiyle paylaşım yapıyorlar?
Sevgili Meral Akşener'in çok güzel bir yorumu vardı bu konuyla ilgili; "Madem öyle bir yasa çıkaralım,AKP kazanana kadar seçim iptali yapılsın,başkalarının kazandığı seçimler kabul edilmesin" demişti,ne kadar güzel söyledi.
Madem öyle halkın iradesine saygısızlık yapıyorlar
O zaman hiç seçim yapmayıp kendi kafalarına göre takılsınlar
Bundan sonra Türkiye'nin Cunhuriyetle yönetildiğini,insanların seöme seçilme hakkı olduğunu iddia etmesinler. Bizim verdiğimiz oyları yok sayıyorlar,neden tekrar bizim oyumuza başvuruyorlar anlamıyorum yani.
Babam yurtdışında ve Akp'li olmasına rağmen bu seçimde gelip Ekrem İmamoğlu'na oy verecek. O da yavaş yavaş uyanıyor olaylara,darısı diğer insanların başına.

Bir de Chp'lilere "terörist partisini desrekliyorsunuuuğğzzz" diyen insanları unutmayın lütfen
Halbuki kimin oyları kime kaymış,
Hdp'yi meclise aldırmış,
Hdp'nin barajı geçmesinde hangi partinin oyları etkili olmuş
Bunları bilmezken saçma sapan yorumlarda bulunuyorlar

Son düzenleme:
Benim istediğim bir birlerini hdp üzerinden vurmasınlar hdp de bu ülkenin mhpsi akp eşi chp si gibi bir parti fikrini ideolojisini benimser yada yada benimsemezsiniz bu tercihtir ama onun üzerinden vurmasınlar birbirlerini ve hdp 'yi
Bkz. Sırf bu yüzden kemal bey şiddete uğradı haksız yere
Akp istanbulu kaybetti aslında bunu hak etti

Amaç çok belli değil mi?
Hedef göstermek
Nefret çıkartmak,halkı ikiye bölmek
Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının tek nedeni budur insanları dolduup doldurup milletin üstüne salıyorlar
İsteyen istediği fikri benimser; insan yeri geliyor dinini bile değiştiriyor
Partisini neden değiştirmesin
Neden kabullenmiyorlar kaybettiklerini,onlar kazanana kadar seçim mi yapacağız
Sonuna kadar haketti İstanbul'u kaybetmeyi.

Ben haksizi savunmam tarafim belli olsada haksiza haksiz derim kimse kusura bakmasin bu vebaldir. Sagolun tesekkurler iyilesme surecim devam ediyor iyiyim yinede cok sukur zor gunler gecirdim ama sukur

sendemi davetlisin
Nikahi ben kiyacam onlara birakmicam bu seferaslinda uzucu bir surec saka bir yana denetimleri serbest birakmasalardi boyle birsey yasanmazdi be tekrarlanmasi gerekmezdi akpliyim ama hangi parti icin olsa uzulmemolan vatandasa olacaksa orada bir dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…