Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

"Hersey cok guzel olacak" slogani Istanbul valiligi tarafindan yasaklanmis..
RTE bunu diyen, spor salonlarinda pankart acan sanatcilari, sporculari, seyircileri, herkesleri kaydettiklerini soyledi. Bunu kimsenin yanina birakmayacakmis..
Tarafsizlik yemini etmis bir cumhurbaskani mahalli bir secimde soylenmis guzel bir soze neden bu kadar dusman kesilir, neden halki hesap vereceksiniz diye tehdit eder anlayan beri gelsin.

Ha bir de bunu soyleyenler Feto'cu ilan ediliyor. Istanbul'un yuzde 48i, diger illerdeki CHP ve IYI partiyi destekleyen insanlar da ona keza, yani herkesi..Son zamanlarda muhalifleri heryerde ve her zaman Fetocu olmakla sucluyor, dikkatinizi cekiyor mu bilmem.. Yeni bir algi operasyonu mu? Su uc yil once cikardigi khk kanununa Avukatlar burosu baskani Feyzioglu'nun hukuk gozu ile aciklamasina bir goz atin:

Cok tehlikeli sularda yuzuyorsunuz hepiniz, benden soylemesi.

O zaman #herşey çok güzel olacak

Uzuuuuuun zamandır siyaset meydanı topiğine girmemiştim.. Şöyle bir göz gezdirdim de hep aynı kafa.. Sözde müslümanlar kul hakkı yemenin ne demek olduğunu pek bilmedikleri için yine boş boş savunmuşlar.. Komik:) çalmışlar oyları he miiiiii:))))) Bir kere seçim oy çalındığı için değil sandık görevlilerinin kamu personeli olmadığı iddiasıyla iptal edildi bu biiiiiiiiiiiirrr.... Madem kamu görevlisi değiller idiiiii Binali Yıldırım neden 3000 oyla seçimi kazandık dediiiii bu ikiiiiiiiiii...... Velev ki sandık görevlisi kamu personeli değildiii bunu oraya kim görevlendirdi bu üüüüüçççççççç..... Ysk görevini doğru yapmadı ise bunun faturası neden bu millete kesildi bu döööörrttt.... Ekrem İmamoğlu anadolu ajansına elimizde tutanaklar var. Manipülasyon yapmayın dedikten sonra saatlerce neden anadolu ajansı veri giremedi bu beeeeşşşş... Yoksa anadolu ajansı bu zamana kadar şişirme politikasıyla mı kazandırttı seçimi akp ye bu altıııııııı....İbb oyunu çalan adam gerizekalı demek ki ki ibb meclisinde çoğunluk akp nin diii bu yediiiiii.... Tüm seçimi iptal etmek sıktı mı biraz bu sekiiizzz... İstanbulu kaybeden Türkiye kaybetmiş demektir diye mi seçim iptal edildi bu dokuuuuuzzz... Her şey çok güzel olacak bu daaa oooonn..! Haydi bakalım... Şunu bilin Ekrem İmamoğlu "Adama, kişiye, vakıflara,cemaatlere hizmet işi bitmiştir.. Halka hizmet dönemş başlamıştır...! " dedi ya çok zorlarına gitti zaaar... Adam 15 gğn başkanlık yaptı... Su da, akbilde verdiği sözü tuttu.. Mazbatası çalınsa da dediği oldu.. Siz ne kadar hazmedememiş olsanız da bunu Ekrem İmamoğlu yaptı.. Ve daha da yapacak...

Iste normal bir ulke olsak gerek ysk baskani gerek cumhurbaskani gerek diger yetkililer bu sorulara istese de istemese de yanit vermek zorunda kalir. Bizde bu kisiler kendi sectigi gazetecilerle konusuyor sadece onlar da bu sorulari soramaz zaten.
Ben.cocukken hatirliyorum da basbakan, diger liderler hepsi bir tv.de toplanir konusur tartışırlardı. Simdi mümkün mü?
11 adam toplanıyor bir karar aliyor daha hukukculari, baroları ikna edemiyorlar. Boyle ulke mi olur Allah askina?

Çok haklsınız ama bu düzen böyle gitmeyecek bakın çözülmelere.. Kendi içlerinden bile hak, hukuk bilen, kul hakkı korkusu olan seçmeni dönüyor yolundan.. Ömer Turan va r mesela koyu akpli bir gazeteci yazar... Benim Müslümanlık anlayışım bu değil kaderde chp ye oy vermek de varmış diye bas bas bağırdı.. Daha nice insan var bunun gibi.. İnsanlar korkmuyor artık... 75 yaşındayım götürsün beni koysun Silivriye.. Evimde yatıyorum gider orda da yatarım ama çocuğum, torunumun geleceği kurtulsun.. Diye bas bas bağırıyor insanlar... Bıktı herkes artık.. Kendi ayaklarına sıkmış oldular.. Demokrasiyi gömdüler ama şimdilik.. 5 sene sonra cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu.. Göreceksiniz...

Rabbimin sopası yok işte.Böyle kendi çıkarın menfeatin için onu ağzına dolar reklam için kullanırsan oda senin gözünü kör eder,ne yaptığının farkına bile varmadan yaparsın birşeyler ve rabbimin tokadını yersin.Kibir günahların en büyüğündendir.

İnşallahhhh canım benimde temennim bu yönde.
Ekrem İmamoğlu ve ailesi görmek istediğimiz yerde olacaklar mutlaka.

Demek ki neymis, oylar calinmadi, insanlar vermemis. Bak Erdogan kendisi itiraf ediyor. Nerede bu akp'yi savunanlar? Kac sayfa cit cikmiyor.

Ve ayrica ben tam tersi iddiaa ediyorum. Insanlarin elinden egitimi, sagligi, hak, hukuk, adaleti alinmasina ragmen, halen oy verenler var.

Bugün kızımın muayenesi vardı.
Doktor çıkarken kızıma "her şey çok güzel olacak fıstık" dedi.
Çok mutlu oldum.

Helal olsun kendisine

Bir c.başkanının söylediği sözlere bakın,oy için insanların karnını doyuruyorlar demekki.
Oy verenler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardır.
Din uğruna verilen oylardır bana göre.

Bosuna cay dagitmadi :) Kendi ona oy veren kitlesinin düsünce tarzini ortaya koyuyor. Yemek ver, torpil ike ile girilsin ve insanlar oy verir. Oylarini satin aliyordu yani.

Ve geriye ne yaparsa yapsin, yine oy veriliyordu. Millet sogan almakta bu kadar zorlanmasaydi, yine oy verirdi. Egitim, adalet, saglik gibi seylerin yok olmasina ragmen. Torpilsiz bir yere girilememesine ragmen.

Ki sogan biberi alamayanlar (et gibi seylerden bahs etmiyorum bile), halen oy veriyorlar.

Ama iste azaldilar. Bana batmayan yilan bin yasasin diyenler, sonunda onlarada yilan batti.

Tarihte çay fırlatan ilk kişi olarak hafızalarda yer etti maalesef.
Ne dersek ne yaparsakta o kitlenin fikrini değiştiremezsin,herşey ortada biliniyor gözüküyor.

Sadece görenler anlayanlar oy vermemeye karar verenler olacaktır.

Kizlar DSP aday cikarmayacagini aciklamisti birkac gun once.
Evet hala cikarmiyorlar ama imamoglunu da destekleme karari cikmamis parti meclisinden. Yani binali icin biz cekildik demenin baska bir yolu.

Kizlar DSP aday cikarmayacagini aciklamisti birkac gun once.
Evet hala cikarmiyorlar ama imamoglunu da destekleme karari cikmamis parti meclisinden. Yani binali icin biz cekildik demenin baska bir yolu.

Destek yokmuş bu sefer.
Gerçi seçmenlerin vereceği oy nasıl olacak acaba.

Eveeeettt teröristlrtle işbirliği yaptınız teröristsiniz diyenleri sahneye alalım
Yıllar önce cezası kesilmiş Apo avukatlarıyla ne görüşecekmiş neden şimdi izin verilmiş?
Eyyy İstanbul sen nelere kadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…