Kizlar DSP aday cikarmayacagini aciklamisti birkac gun once.
Evet hala cikarmiyorlar ama imamoglunu da destekleme karari cikmamis parti meclisinden. Yani binali icin biz cekildik demenin baska bir yolu.
Eveeeettt teröristlrtle işbirliği yaptınız teröristsiniz diyenleri sahneye alalımDevlet Bahçeli istedi Ãcalan'ın avukatlarıyla görüÅme yolu açıldı
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, terör örgütü PKK lideri Abdullah Ãcalan'ın avukatlarıyla görüÅme yasaÄına iliÅkin kararların kaldırıldıÄını ve görüÅme imkanı getirildiÄini açıkladı. MHP Genel BaÅkanı Devlet Bahçeli de Ãcalan'la ilgili, Bana sorarsanız avukatıyla...t.co
Yıllar önce cezası kesilmiş Apo avukatlarıyla ne görüşecekmiş neden şimdi izin verilmiş?
Eyyy İstanbul sen nelere kadirsin
Eveeeettt teröristlrtle işbirliği yaptınız teröristsiniz diyenleri sahneye alalımDevlet Bahçeli istedi Ãcalan'ın avukatlarıyla görüÅme yolu açıldı
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, terör örgütü PKK lideri Abdullah Ãcalan'ın avukatlarıyla görüÅme yasaÄına iliÅkin kararların kaldırıldıÄını ve görüÅme imkanı getirildiÄini açıkladı. MHP Genel BaÅkanı Devlet Bahçeli de Ãcalan'la ilgili, Bana sorarsanız avukatıyla...t.co
Yıllar önce cezası kesilmiş Apo avukatlarıyla ne görüşecekmiş neden şimdi izin verilmiş?
3600 ek göstergesine ret kararı verdi hükümet..
Reizciler ne diyorsunuz buna.
"tirir irgitiyli iş titiyir" diyenler danışmanınızın "sayın öcalan" olayına ne diyecek acaba? durun siz yorulmayın ben yazayım sizin yerinize : Montaj
Valla dogruya dogru, bu hamle cok oy getirir Binaliye..
paylaşmışsınız ama yine paylaşayım
"Erdoğan, 'Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor' dedi"
"Artık mideye değil, kafaya bakacağız"
16 Mayıs 2019 07:24
- -
- A
- +
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, haftasonu İstanbul’da milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatla yaptığı toplantıda, 17 yıldır vatandaşa sayısız hizmetin götürüldüğünü, ancak bunun artık oy getirmediğini söyledi. “Artık mideye değil buraya (başını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle” dediği belirtilen Erdoğan'ın, "Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” dediği aktarıldı.
Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın kulis haberine göre, milletvekilleriyle bir araya gelinen toplantıda 23 Haziran seçiminde Kürt kökenli seçmenden oy alınabilmesi için bir şeyler yapılması gerektiği yönündeki görüş üzerine Erdoğan, “Sultanbeyli’de ne kadar oy aldınız? Oysa oraya ne kadar hizmet yapıldı. Ama onlar yüzde 15 oy aldılar. Sultanbeyli’ye o kadar hizmet yaptın, Kürtler ne yaptı, o kadar oy çıktı oraya” dedi.
İktidarları döneminde yaptıkları hizmetlerle ilgili örnekler veren Erdoğan’ın, “Mideye değil artık buraya (kafasını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle. Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” dediği belirtildi.
"Erdoğan, 'Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor' dedi"
"Artık mideye değil, kafaya bakacağız"t24.com.tr
"tirir irgitiyli iş titiyir" diyenler danışmanınızın "sayın öcalan" olayına ne diyecek acaba? durun siz yorulmayın ben yazayım sizin yerinize : Montaj
bence londra dakiler adıyamanı hasetten çatlıyodur ya
emin çapa, bunu kabul et artık
Yoo sey derler "iste ne yapsinlar ne yazikki oylarina muhtaçiz. Bak biz kazanalim nasil onlara karsi gelecez göreceksiniz. Beka bla bla bla"
Dedigim gibi, davul zurnayida bu sekilde üstünü kaptimislardi. Sahi L lamelifAmineMETANOL hatta evlaefe Sahne sizin, ne düsünüyorsunuz bu olaylar üzerine? Baya bir suskun gördüm sizleri.
Yoo sey derler "iste ne yapsinlar ne yazikki oylarina muhtaçiz. Bak biz kazanalim nasil onlara karsi gelecez göreceksiniz. Beka bla bla bla"
Dedigim gibi, davul zurnayida bu sekilde üstünü kaptimislardi. Sahi L lamelifAmineMETANOL hatta evlaefe Sahne sizin, ne düsünüyorsunuz bu olaylar üzerine? Baya bir suskun gördüm sizleri.
İnşallah getirmez,sadece seçim taktiği bunlar madem böyle neden ilk seçimde vaat olarak vermedi dyede sorarlar adama ..
yok öyle demezler. Şehit mi gelsin istiyorsunuz şehit kanıyla besleniyorsunuz siz derler.Önceden öyle demişlerdi yaniYoo sey derler "iste ne yapsinlar ne yazikki oylarina muhtaçiz. Bak biz kazanalim nasil onlara karsi gelecez göreceksiniz. Beka bla bla bla"