Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

Kizlar DSP aday cikarmayacagini aciklamisti birkac gun once.
Evet hala cikarmiyorlar ama imamoglunu da destekleme karari cikmamis parti meclisinden. Yani binali icin biz cekildik demenin baska bir yolu.

Ben gerçek DSP seçmeninin AKP ye oy vereceğini asla düşünmüyorum..

Yine üste cikarlar, chp cenazeye gitti blablabla diye. Adamlari davul zurna ile agirladilar, sorun olmadi. Bu mu sorun olacak?

Daha öncede dedim. Erdogan kürt oyuna göz kirpiyor. Demirtasta hapisten cikar, secimden önce (hos zaten hapiste olmasini tasvip etmiyorum ama o ayri konu). Cünkü kürtler akp'ye oy verirse "dost" oluyor, chp'ye oy verirse terörist oluyor!

Nedeni belli işte,tam seçim zamanı kürt seçmenlere boncuk dağıtılacak.
Bir boncuk bir oy .
Nefret geldi İstanbul üzerinden oynanan oyunlardan.
Bunun ahireti var nasılsa.

Valla dogruya dogru, bu hamle cok oy getirir Binaliye..

paylaşmışsınız ama yine paylaşayım

"Erdoğan, 'Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor' dedi"
"Artık mideye değil, kafaya bakacağız"

16 Mayıs 2019 07:24
  • -
  • A
  • +

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, haftasonu İstanbul’da milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilatla yaptığı toplantıda, 17 yıldır vatandaşa sayısız hizmetin götürüldüğünü, ancak bunun artık oy getirmediğini söyledi. “Artık mideye değil buraya (başını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle” dediği belirtilen Erdoğan'ın, "Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” dediği aktarıldı.
Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın kulis haberine göre, milletvekilleriyle bir araya gelinen toplantıda 23 Haziran seçiminde Kürt kökenli seçmenden oy alınabilmesi için bir şeyler yapılması gerektiği yönündeki görüş üzerine Erdoğan, “Sultanbeyli’de ne kadar oy aldınız? Oysa oraya ne kadar hizmet yapıldı. Ama onlar yüzde 15 oy aldılar. Sultanbeyli’ye o kadar hizmet yaptın, Kürtler ne yaptı, o kadar oy çıktı oraya” dedi.
İktidarları döneminde yaptıkları hizmetlerle ilgili örnekler veren Erdoğan’ın, “Mideye değil artık buraya (kafasını işaret ederek) bakacağız. Herkesin midesini doyurduk, ama neticede durum böyle. Karnını doyuruyorsunuz, her türlü ihtiyacını karşılıyorsunuz yine de oy vermiyor” dediği belirtildi.

Hiç hoş olmayan söylemler bunlar..

Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2019 yılı Şubat döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 1 milyon 376 bin kişi artarak 4 milyon 730 bin kişi oldu. İşsizlik oranı 4,1 puanlık artış ile yüzde 14,7 seviyesinde gerçekleşti.

Aynı dönemde; tarım dışı işsizlik oranı 4,4 puanlık artış ile yüzde 16,9 olarak tahmin edildi. Genç nüfusta (15-24 yaş) işsizlik oranı 7,1 puanlık artış ile yüzde 26,1 olurken,15-64 yaş grubunda bu oran 4,1 puanlık artış ile yüzde 15,0 olarak gerçekleşti.

Son düzenleme:
"tirir irgitiyli iş titiyir" diyenler danışmanınızın "sayın öcalan" olayına ne diyecek acaba? durun siz yorulmayın ben yazayım sizin yerinize : Montaj

Yoo sey derler "iste ne yapsinlar ne yazikki oylarina muhtaçiz. Bak biz kazanalim nasil onlara karsi gelecez göreceksiniz. Beka bla bla bla"

Dedigim gibi, davul zurnayida bu sekilde üstünü kaptimislardi. Sahi L lamelifAmine METANOL hatta evlaefe Sahne sizin, ne düsünüyorsunuz bu olaylar üzerine? Baya bir suskun gördüm sizleri.

Kemal Kılıçdaroğlu yumruklandığında oh çekenler ne diyebilecek ki? Onlara göre herkese fetöcü pkk lı... İşte buradaa susanların; imamoğlunu destekleyen kürt vatandaşa, chplilere terörist diyenlerin riyakarlığı ortaya çıkıyor işte... Deseler ya öcalan avukatıyla neden görüşebiliyor, olmaz asla kabul etmem.. Şimdi kim sahici teröristle iş birliği yapıyor söyleyin... Bence bunu söyleyebilecek kadar dürüst olabileceklerini sanmıyorum ben.. Hdp ye oy veren hiçbir kürt vatandaş terörist değildir.. Bunları söyleyip ondan sonra utanmadan kürt vatandaştan oy istiyorlar... Nu sefer yemeyecek.... Haksızlığa karşı herkes.. Ama tabi vicdanı olan insanlardan bahsediyorum... Elini vicdanına koyduğunda, başını yastığına koyduğunda rahat uyuyan gerçek vicdanlı insnalardan bahsediyorum... Güzel olacak her şey.. Her şey güzel olacak...

bak bunu deyince aklıma "siz bu yetkiyi kardeşinize verin faizle, kurla nasıl uğraşılıyormuş görün" repliği geldi faiz ve kura karşı geldikleri gibi karşı geleceklerse yaşadık

yok öyle demezler. Şehit mi gelsin istiyorsunuz şehit kanıyla besleniyorsunuz siz derler.Önceden öyle demişlerdi yani

Kizlar dun fox haberde bir goruntu izledim. Binali Yildirima bir teyze diyor ki, once guzel biseyler söylüyor simdi hatırlayamadım Sonra da
"Ama bu son olaylar olmadı..." diyor sitem eder gibi.
Binali Yıldırım afallayarak "Hangi son olaylar?" diyor.
Teyze "Bu secim olayları hic olmadı.." diyor

(Simdi burda, iptal ettirdigi secim icin çaldılar stratejisi yürüten bunu bas bas bağıran kisinin ne demesi gerek? Ama oylarimizi caldilar falan demesi gerekmez mi?)

Binali Yıldırım (goruntuleri bulur izlerseniz mahcubiyeti goreceksiniz) "Ama ben ne yapabilirim yargi karar verdi YSK karar verdi" diye geveliyor.

Bu goruntu benim icin cok onemli. Onceden hazirlanmis konusmalari, seni her sekilde destekleyecek kitlelere okumak kolay. Twitterda dunyanin yalanını iftirasini atmak kolay.
Ama sizden olan birisi boyle pat diye bu sefer fazla ileri gittiniz deyince suçüstü yakalanmis cocuk gibi kalirsiniz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…