- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
Şu kırmızı kısımda hemfikiriz zaten. Sorun sizin adreste. Yanlış yerde arıyorsunuz.iman gücü allah korkusu olup allah yolunda gidendir canım
telefon harfleri değiştiriyor idare et
Memurları geçtim çocuklar götürülüyor mitinglere.Kizlar ekrem imamoglu secim calismalari icin bağış kampanyasi var ya, baska illerden para gondermek isteyen devlet memurları kendi isimleri açığa cikmasin diye zaten para gonderecek olan baska insanlara elden para veriyormus. Cunku insanlarda fislenme korkusu var. Ama akp.den bi bakan miting yapsa memur kesim en onde şakşak yapar.
Bu nihayetinde bir ilin belediye baskani secimi ama imamoglunun kazanmasi durumunda cok sey değişecek. Insallah bu korku imparatorlugunun yikilisi da hizlanacak.
Alintiya ne yazacaktım ne yazdım. O kadar doluyum ki. Ridvanlar, Ardalar sen de var misin dediğinde fislenmediler . Ünlülerin bir kısmı beni şaşırttı aslında ama benim gördüğüm seçilmiş bir belediye başkanının mazbatasının elinden alınışının hukuksuzluguna tepki.Memurları geçtim çocuklar götürülüyor mitinglere.
Yandaslari, CHP milletvekilinin telefon borcu su kadarrrr diye ağzını yayarak konuşanlar ( parti zaten o şahsa gereken cevabı vermişken) Cumhurbaskani' nin bilmem kaç tane miting yapmasına ses çıkarmaz, sorgulamaz, kaynak nereden diye bile sormaz, yeri geldi mi yerel seçim canım der geçer.
Neyse çok ofkeliyim hala.
Herkesin anneler günü kutlu olsun.
Her şey çok güzel olacak.
İflas bayrağını çektik demekmiş. Bilenler öyle diyolla.Merkez bankasınkn yeni kararını açıklayabilecek birileri var mı? Piyasaya nasıl yansıyacak, devalüasyondan bahsediliyor.
Parası olan ülkeden kaçıyor, hiç gidemeyen montanegro’ ya gitti
O kadar anlattık nisan referandumunda yapmayın etmeyin diye “ ucacağız koalisyon kötü, tek yerden karar alınması önemli “ dediniz yine lideriniz koalisyon ile hareket ediyor, üstelik sıcak para akarken betona gömdüler, “ tüp guyruğu” dediniz, türkiye tarihinde savaşlarda, ambargolarda dahi görülmeyen sebze kuyruklarına milleti muhtaç ettiniz. Ülkenin bu duruma gelmesinde payı olan herkesten nefret ediyorum. Umarım bedellerini çocuklarınız öder siz de tanık olursunuz! https://www.paraanaliz.com/2019/tur...butceye-40-milyar-tl-destek-mi-gelecek-33864/
Hala istanbul seçimleri ile uğraşıp ülkeyi uçuruma sürüklüyorlar. Aklım almıyor, inanamıyorum olanlara.
Niye inanamiyorsun? Herseye bakan bir adam var basta. Ilk secim vaadlerinde bundan 17 yil once cok iyi hatirliyorum, "Ben ekonomiden anlamam, ama benim ekonomi uzmanlarindan kurmaylarim var" demisti. Simdi o kurmaylarin yerinde yeller esiyor, herkesleri kacirdi, hersey ondan soruluyor, hala mi iyi olsun ekonomi? Ali Babacan'i bile kacirdi emrivakileri ile.. Kemal Dervis yasalari ile revizyon yapmadan, suya sabuna dokunmadan, arap baharini da arkalarina alarak seneleri gecirdiler, Dervis yasalari iflas etti, simdi kaptan yerine geminin yagcisi ile giden bir gemide herkes maalesef. Vizyon yok, ekonomistleri hic yok, umurlarinda da degil zaten. Tek onemli olan sey koltuk.. Ne pahasina olursa olsun. Isterse Turkiye batsin. Hem secmenleri de oyle diyor.Merkez bankasınkn yeni kararını açıklayabilecek birileri var mı? Piyasaya nasıl yansıyacak, devalüasyondan bahsediliyor.
Parası olan ülkeden kaçıyor, hiç gidemeyen montanegro’ ya gitti
O kadar anlattık nisan referandumunda yapmayın etmeyin diye “ ucacağız koalisyon kötü, tek yerden karar alınması önemli “ dediniz yine lideriniz koalisyon ile hareket ediyor, üstelik sıcak para akarken betona gömdüler, “ tüp guyruğu” dediniz, türkiye tarihinde savaşlarda, ambargolarda dahi görülmeyen sebze kuyruklarına milleti muhtaç ettiniz. Ülkenin bu duruma gelmesinde payı olan herkesten nefret ediyorum. Umarım bedellerini çocuklarınız öder siz de tanık olursunuz! https://www.paraanaliz.com/2019/tur...butceye-40-milyar-tl-destek-mi-gelecek-33864/
Hala istanbul seçimleri ile uğraşıp ülkeyi uçuruma sürüklüyorlar. Aklım almıyor, inanamıyorum olanlara.
Biliyorum neler oldugunu ama sorun da burada. Bu kadar kötülüğü bu ülkeyi sevmemeyi anlamak istemiyorum, cidden istemiyorum. İnsanın tanrısı vicdanıdır derler, yastığa baş koyunca başlar konuşmaya, demek ki herkes de aynı vicdan yok! Üzülüyorum sadece, çünkü suçu olmayan milyonlarca insanda bu cenderede....Niye inanamiyorsun? Herseye bakan bir adam var basta. Ilk secim vaadlerinde bundan 17 yil once cok iyi hatirliyorum, "Ben ekonomiden anlamam, ama benim ekonomi uzmanlarindan kurmaylarim var" demisti. Simdi o kurmaylarin yerinde yeller esiyor, herkesleri kacirdi, hersey ondan soruluyor, hala mi iyi olsun ekonomi? Ali Babacan'i bile kacirdi emrivakileri ile.. Kemal Dervis yasalari ile revizyon yapmadan, suya sabuna dokunmadan, arap baharini da arkalarina alarak seneleri gecirdiler, Dervis yasalari iflas etti, simdi kaptan yerine geminin yagcisi ile giden bir gemide herkes maalesef. Vizyon yok, ekonomistleri hic yok, umurlarinda da degil zaten. Tek onemli olan sey koltuk.. Ne pahasina olursa olsun. Isterse Turkiye batsin. Hem secmenleri de oyle diyor.
"Fakirler olsun", Yeni Turkiyenin slogani bu.
Hadi gozunuz aydin, seriat geliyor. Anayasanin degistirilmesi dahi teklif edilemeyen ilk dort maddesi olan devletin sekli, rejim, bayrak, resmi dil hakkindaki maddeleri mecliste Akp tarafindan degistirilebilir diye dayatilmaya baslamis bile.. Yakinda biri bir referandum ile padisahligini ilan edecek gibi gorunur. Yeter bunca yil sadece Allaha kulluk, biraz da padisah kulu olun gene eskisi gibi negzel dimi ama ya..
Kimse bu ülkeye şeriat getiremez benceHadi gozunuz aydin, seriat geliyor. Anayasanin degistirilmesi dahi teklif edilemeyen ilk dort maddesi olan devletin sekli, rejim, bayrak, resmi dil hakkindaki maddeleri mecliste Akp tarafindan degistirilebilir diye dayatilmaya baslamis bile.. Yakinda biri bir referandum ile padisahligini ilan edecek gibi gorunur. Yeter bunca yil sadece Allaha kulluk, biraz da padisah kulu olun gene eskisi gibi negzel dimi ama ya..
Haddini bil Kim alkolle kutlama yapmış?Kimse bu ülkeye şeriat getiremez bencekim kabul edicek kendi alkollerle kutlama yapan seçmeni mi
Etrafımda çok varHaddini bil Kim alkolle kutlama yapmış?
Etrafımda çok var
Etrafında varsa bile herkesi suçlayamazsın.Etrafımda çok var
Hayat onların hayatıEtrafında varsa bile herkesi suçlayamazsın.
Bi de şu habere cevap verir misin:
Erdoğan'ın kızı şarap içiyor
Erdoğan'ın kızı şarap içiyor 26.05.2014 08:52 Karakter boyutu : AKP'li eski vekil Feyzi İşbaşaran, Twitter'dan Erdoğan'a oldukça sert sözlerle yüklendi ve Erdoğan ailesiyle ilgili bazı iddialarda bulundu. KIZI ŞARAP İÇİYOR Başbakan'ın kızının şarap içtiğini iddia eden İşbaşaran "Utanmaz...www.kadinlarkulubu.com
AKP'li eski vekil Feyzi İşbaşaran, Twitter'dan Erdoğan'a oldukça sert sözlerle yüklendi ve Erdoğan ailesiyle ilgili bazı iddialarda bulundu.
KIZI ŞARAP İÇİYOR
Başbakan'ın kızının şarap içtiğini iddia eden İşbaşaran "Utanmaz adam. Senin kızın Arap Emirleri ile Petrus şarap içiyor. Yayınlamaktan utanıyoruz.Hiçbir şey gizli kalmaz. Londra garsonları Yayınlar" diye yazdı.
EMİNE ERDOĞAN'IN LAKABI
17 Aralık sonrası sızdırılan ses kayıtlarına göndermede bulunan İşbaşaran"Adamın evinde 1 milyar dolar çıktı. "Oğlum sıfırladın mı?" Allah sizin gibi müslümanların(!) belasını versin. Bu para kimin? Hırsız ?" diye yazdı ve şöyle devam etti: "Amca annem havuza girerken görünsün istemiyor" Merak etme, perdeyi çekeriz. Allah sizin bin belanızı versin.Başını eteği ile örtenler! Amine, havuza çıplak girsen ne olur, haşema ile girsen ne olur. ? Senin partideki lakabınnı biliyoruz. "Aliye Rona" Aliye Rona'ya kurban ol."
ERDOĞAN ÖLDÜRÜLMELİ
Erdoğan'a ağır küfür, tehdit ve hakaretler de savuran İşbaşaran"KARUN'u öldürün ve milletin malını hazineye (Millete) iade edin. Başka yolu yok ! Bu bir soygundur! Bedeli olmalı. Propagandaya direnin." diye yazdı.
Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması durumunda "kan döküleceğini"söyleyen İşbaşaran şunları yazdı:
"Benim benim ve açık görüşüm.. Bu diktatötür öldürülmeli.. Dünya bir Hitler'i daha yaşamamalı. ! Bu dünya için korkunç olur. Kendisi çekilsin. "Polise emri ben verdim" deyip halkının kanını döken biri Cumhurbaşkanı olamaz ! Olursa, aşağılanır, indirilir! Kan dökülür! SAKIN DÜŞÜNME!"
Yazılan ağır sözler sonrası Twitter'da "hesabı hacklendi mi" tartışmaları başladı. Ancak İşbaşaran "hesabım hacklense söylerim" dedi ve yazmaya devam etti. Hesabın hacklenip hacklenmediği ise henüz bilinmiyor.
Not: İşbaşaran'ın şiddete çağıran ve açıktan hakaret eden tweetlerini sadece haber değeri nedeniyle yayınlıyoruz.
İşte o tweetler:
Erdoğan'ın kızı şarap içiyor 26.05.2014 08:52 Karakter boyutu : AKP'li eski vekil Feyzi İşbaşaran, Twitter'dan Erdoğan'a oldukça sert sözlerle yüklendi ve Erdoğan ailesiyle ilgili bazı iddialarda bulundu. KIZI ŞARAP İÇİYOR Başbakan'ın kızının şarap içtiğini iddia eden İşbaşaran "Utanmaz...www.kadinlarkulubu.com