Türkiye tarihinde bir ilk; YSK, İstanbul seçimini iptal etti!

yok ben güvenelim demiyorum zaten, neden güvenelim ki, ama kendi içlerinde bile ysk nın kararının yanlış olduğunu biliyorlar, onu demeye çalıştım. arınç onu demeye çalışmamış tabii o da imamoğluna yaklaşımın yanlış olduğunu ve oy kaybettireceğini demek istemiş sanırım
Bu arada şunu not duseyim, bugunlerde mirgun cabasin 2001 eski turkiyenin son yılı kitabını okuyorum, tesaduf dün secimin iptal haberini aldigimda kitapta akp nin kuruluş asamasindaydim, o gunlerden bu gunlere ne çok degismis , hicbirine guvenim yok.

onun içinmi tekrar seçim yapılıyor
enbüyük ıspat bu işte
ysk ispatlı delillerle buna karar verdı zorlama kendini anlamazsın
Ya arkadasim seçimin iptal gerekcesini bı oku ondan sonra neden sadece büyük şehir belediye secimi iptal oldu onu anlatirmisiniz.
Daha önce meclis uyesi , belediye baskanligi, muhtarlik ayrı zarflarda oy kullanirdik. Yanlisim varsa bu dedigimde duzeltin. Bu secimde hepsi bir zarfta idi. Arkadaşım valla bunu bize izahat et , ben de seni anlayayim

Niye?
Onu da deyiverin.
Beğenmedim butonuna basmakla olmuyor sadece. Varsa fikriniz beyan edin. Benim yok mesela, ben merak ettim şu meşhurların yapmaya çalıştıklarını, ondan değindim.

Ayrıca buraları da bilirim ben, buradaki çoğu kişiye "mantıklı" gelmez benim fikirlerim.
Gormek istemediginiz şey şu, hukuksuzluga , adaletsizlige tepki.

Size soracak degilim!
Burada c.baskanina ne hakaretler ediliyor bir belediye başkanına seslenisim mi konu???
Soda oneriyorum soda ! hazımsızlığa bire bir!!!
Yaziyorsunuzda takip de edin! Kedi mi sebep yoksa ne?
Sodayi siz ictiniz ama ise yaramamis , diger yonteme geciniz ( ictikten sonra ) rahatlatir 😉

Yorumlara bakiyorum da , iki cumleyi bir araya getiremeyenler ve ayni zamanda iki lafindan biri calmak olan sizler ve paragraflarca aciklama yapan bizler 👍🏻 Hersey ortada
Guzel arkadaslarim , hic muhattap olup sinirlerimizi bozmayalim , hak hukuk adalet istiyoruz. Ekrem Baskanimiz asla bu adaletsizlige boyun eğmeyecektir 🙏🏼

Ben bu kadar kati degilim. Gecmiste oyle demislerse simdi doğruyu görmelerine karşı çıkmam. Hatta mesela Davutoglu ve Gül bugunku hukuk katliamlarinin bas sorumlulari olsalar dahi, bugunku duruma itiraz etmelerini önemsiyorum.

yapma lütfen bunlar hep taktik.
dışlanmasa gül o lafları etmezdi.
kuracağı partiye ön hazırlık.

burada uzuuun uzun, mantık dolu yorumlar yapan arkadaşlar allah aşkına gidip candy crush oynasanız daha faydalı vakit geçirirsiniz yahu.. kimsenin okuduğu, düşündüğü, sorguladığı falan yok.. o kesimden kimse adalet, hak, hukuk falan da istemiyor.. kazansınlar da nasıl kazanırlarsa kazansınlar, bütün dertleri bu.. seçim tekrarı değil de Ekremi alıp yerine kayyum atansaydı da aynı tepkiyi vereceklerdi.. onlar için tek önemli olan şey skor.. ha bir gün adalet kendilerine lazım olmayacak mı? elbette olacak.. rabbimin değirmeni yavaş döner ama ince öğütür..
Kesinlikle amaç ne adalet ne hak ne hukuk
Onlar bizden çok daha iyi biliyor kimin kazandığını nede olsa 580234 kez saydılar

İstanbul secimleri iligili konuda bu sonuc içime sinmiyor diyenler vardı , çok samimi soruyorum onlara içinize sindi mi bu durum?
Tekrar seçime gidilsin madem istiyorlar gidilsin de, neden sadece büyükşehir belediye seçimleri tekrarlanıyor?
Usulsüzlük aynı zarftan çıkan Ekrem İmamoğlu oyları mı sadece? Aynı zarftan çıkan akp belediyesinin kazandığı yerlerde usulsüzlük yok mu? Belediyelerin seçimi neden tekrarlanmıyor? Benim asıl içime sinmeyen en büyük konu bu.

en tahammül edemedikleri de iş adamlarının ve çevrelerinin bu hastagi kullanması, aba altından tehditler başladı
yani sadece hastagi yazan yorum bile yapmayanlar bile linç ediliyor, gerçekten düşünce özgürlüğü nerede...
Düşünce özgürlüğümüz olsaydı, 7 Haziran seçimlerinden bu yana kendilerinden yana oy her çıkmadığında bu ülkeyi kaosa sürükleyip seçimi tekrarlatmazlardı. Biz halkın seçimlerini de düşüncelerini de önemseyen kim Allah aşkına?

Tekrar seçime gidilsin madem istiyorlar gidilsin de, neden sadece büyükşehir belediye seçimleri tekrarlanıyor?
Usulsüzlük aynı zarftan çıkan Ekrem İmamoğlu oyları mı sadece? Aynı zarftan çıkan akp belediyesinin kazandığı yerlerde usulsüzlük yok mu? Belediyelerin seçimi neden tekrarlanmıyor? Benim asıl içime sinmeyen en büyük konu bu.
Aynen oyle. Gerekceleri burada da curuyor ayni zarftan cikarken sandik gorevlileri boyut mu degistiriyormus kamudan ozele
Burada korkuyormusunuz yazan akplilere sormak lazim bunu. Buldum bi tane
Madem Eko bu kadar iddialiydi, madem gercekten kazandı neden korkuyorsunuz???
Azcik mantik kurunadem çalacak Ak parti neden Ankara'yi da araya katmiyor.... Titreyinnnnn
Ilceler de elinizden gider diye odunuz kopuyor di mi ? Titreye titreye gitmissin

Aynen oyle. Gerekceleri burada da curuyor ayni zarftan cikarken sandik gorevlileri boyut mu degistiriyormus kamudan ozele
Burada korkuyormusunuz yazan akplilere sormak lazim bunu. Buldum bi tane

Ilceler de elinizden gider diye odunuz kopuyor di mi ? Titreye titreye gitmissin
Zaten titreyin demeden ilk once kimin korkuyor oldugunu bilmesi lazimdi.. insan azicik dusunur der ki secimi imamoglu kazandi kabul etmediler oylar tekrar sayildi sonuc degismedi simdi de secimi yenilemeye gittiler neden istanbul'u vermemek icin bu kadar ugrasiyorlar ? sebebini ogrenmek icin biraz interneti kurcalar arastirirsin sonra kimin korktugunu da ogrenir bu kelimeyi karsi tarafa kullanmazsin.. destekledigi partinin soylemleriyle alakali ya zerre fikri yok ya da okuduguyla anlamak isteginin arasinda daglar kadar fark var

Tüm ak parti partizanlarına ithafen

Eklentiler

• 44E69EE3-AA20-439A-AF5D-39E16E9E12D6.png
    44E69EE3-AA20-439A-AF5D-39E16E9E12D6.png
    247,9 KB · Görüntüleme: 70
X