• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

İdareci olmak gibi bir arzum yok,herhangibir sendika üyesi de değilim,bilemiyorum.tavsiye veremeyeceğim,adınıza üzüldüm.

Yok iste sadece uzulmekle olmuyor o is.Bana dokunmayan yilan bin yasasin demekle de olmuyor.En son yorumunuzda o hukumeti yermek adina elestiriler bana anlamsiz geliyor yazmissiniz ya o iste anlam kazanmistir biraz umarim.
Kissadan hisse.

Ülkemizi bu konuda gelişmiş olan ülkelerle kiyasliyorsaniz demek 13 yılda ülkemiz sınıf atlamış,beklentilerimiz artmış demektir.atama kadrolarına bir bakmanızı öneririm önceden ne kadarmış.eskiden sıkıntılar daha farklıydı tabi,kalifiye eleman yoktu,öğretmen yoktu.herhangi iki yıllık bir okuldan mezun olup öğretmen olan çook.hepimizin vardır böyle hocaları hatırladığı.su an sistemi geliştirmek adına yaptığınız bütün eleştiriler ok. Ama hükümeti yermek adına yapıyorsanız çok anlamsız benim için.
ben bir sosyal demokratım, ülkemi her zaman gelişmiş ülkelerin yanında görmek isterim. son 13 yıla has bir tutum değil. ayrıca "Büyük Devlet" iddiası ortaya koyan bir partinin seçmeni de kendi ülkesini Hindistan'la değil gelişmiş ülkelerle kıyaslamalı.
Güney Afrika ülkelerini geçince değil İsveç'i İsviçre'yi falan geçince büyük ülke oluyorsunuz çünkü.
sistemi geliştirmek için söylüyorum tabii de benim fikrim her zaman dış mihraktan sayılıyor.

Ve lütfen rica ediyorum dünyaya ülkemi reklam yapmayın.

Yok iste sadece uzulmekle olmuyor o is.Bana dokunmayan yilan bin yasasin demekle de olmuyor.En son yorumunuzda o hukumeti yermek adina elestiriler bana anlamsiz geliyor yazmissiniz ya o iste anlam kazanmistir biraz umarim.
Kissadan hisse.
yerin de bana yapmanız bu yergiyi anlamsız dedim, ustelik hesap sorar gibi.hala soyle diyorsunuz.boyle diyorsunuz filan..ben de dusuncelerimi soyluyorum herkes gibi.. he kendi adıma herhangibir sendikaya uye olmayı düşünmüyorum dört yıl sonra böyle bir sıkıntı yasamamak için.

Vatandaslar size bir onerim var.
Her dort kisiden ucunun medeniyetsiz cahil ve son derece ahlaksiz oldugu bir ulkedeysek,
Bu insnalarla nasil birey olarak basa cikariz onu dusunelim.
Ne gerekiyorsa yapalim.
Biz onlarla ayni havayi soluyamiyorsak, birbirimizi tutalim, destek olalim, savunalim. Tipki dunyanin dort bir yanina dagilmis Yahudi vatandaslar nasil kenetleniyorsa biz de kenetlenelim. ARtik daginik olma luksumuz yok. Cok ciddiyim, kendi sistemimizi gelistirelim mumkun oldugunca, kendi aramizda.

ben bir sosyal demokratım, ülkemi her zaman gelişmiş ülkelerin yanında görmek isterim. son 13 yıla has bir tutum değil. ayrıca "Büyük Devlet" iddiası ortaya koyan bir partinin seçmeni de kendi ülkesini Hindistan'la değil gelişmiş ülkelerle kıyaslamalı.
Güney Afrika ülkelerini geçince değil İsveç'i İsviçre'yi falan geçince büyük ülke oluyorsunuz çünkü.
sistemi geliştirmek için söylüyorum tabii de benim fikrim her zaman dış mihraktan sayılıyor.
yok kendi adıma hiçbir düşünceyi dış mıhraktan saymam sahsen. yıllar once de ınsanlar tansu çiller.mesut yılmaz tartışmaları yaptılar ama suan kimse hatırlamıyor.ama hala oy verdiğim bir parti yüzünden neden bu kadar ustume geliniyor,bazen arkadaşlarımız kendini kaybedip hesap filan soruyor... beni neden diğer seçmenler veya partinin yaptıklarına göre yargılıyorsunuz anlamıyorum.

yok kendi adıma hiçbir düşünceyi dış mıhraktan saymam sahsen. yıllar once de ınsanlar tansu çiller.mesut yılmaz tartışmaları yaptılar ama suan kimse hatırlamıyor.ama hala oy verdiğim bir parti yüzünden neden bu kadar ustume geliniyor,bazen arkadaşlarımız kendini kaybedip hesap filan soruyor... beni neden diğer seçmenler veya partinin yaptıklarına göre yargılıyorsunuz anlamıyorum.
ben sizi yargılamadım. üzerinize geldiğimi hissediyorsanız, konuşmayı bırakabiliriz. siz eğitim sistemi hakkında yazınca sizi muhatap aldım, sadece.

Her dort kisiden ucunun medeniyetsiz cahil ve son derece ahlaksiz oldugu bir ulkedeysek,
Ne gerekiyorsa yapalim.
Biz onlarla ayni havayi soluyamiyorsak, birbirimizi tutalim, destek olalim, savunalim. Tipki dunyanin dort bir yanina dagilmis Yahudi vatandaslar nasil kenetleniyorsa biz de kenetlenelim. ARtik daginik olma luksumuz yok. Cok ciddiyim, kendi sistemimizi gelistirelim mumkun oldugunca, kendi aramizda.
:KK57::KK57::KK57: Mümkünse sizin gibiler uzak dursun zaten , ne kadar ayıp yahu aşağılamaya çalışmak hor görmek ya demokrasi bu degilmi neyini begenmiyorsunuz anlamıyorum.

ben sizi yargılamadım. üzerinize geldiğimi hissediyorsanız, konuşmayı bırakabiliriz. siz eğitim sistemi hakkında yazınca sizi muhatap aldım, sadece.
genel olarak söyledim onu .değişik fikirler duymak hoşuma gidiyor ama veryansın edenler oluyor bazen o yüzden söyledim. bu klavyenin ardında kanlı canlı sizin gibi bir insan var. onu hatırlatmak istedim sadece.

Ne gerekiyorsa yapalim.
bu yüzde 25 lik kısmı neye göre belirlediğiniz onemlı bir ayrıntı.ben kendi adıma hertürlü birlitelikten uzak yaşama kararı aldim,bireysel olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

:KK57::KK57::KK57: Mümkünse sizin gibiler uzak dursun zaten , ne kadar ayıp yahu aşağılamaya çalışmak hor görmek ya demokrasi bu degilmi neyini begenmiyorsunuz anlamıyorum.

Hey hey hey begenmiyorsaniz okumayin, satasmayin, neden azarliyorsunuz sahsimi durup duruken? Ilgilenmiyorsaniz, yanlis geliyorsa size gidin baska mesaji okuyun bu kadar basit.

Evet arkadaslar cagrimi yineliyorum, vatans vs ummet, medeniyet vs cehalet, etik vs ahlaksizlik, gelecek vs karanlik... saflar belli olduysa yollarimiza devam edelim, kenetlenelim, kendimizi koruyalim ve ilerleyelim. Trollere de asla prim vermeyelim. tesekkurler.

Olay çıkmış resmen. Ama şimdi dogruya dogru... AKP'lilere cahil, beyinsiz, vicdansız... vs demiş CHP ve MHP'liler. Hakaret, aşagılama gırla gitmiş. Hem hakaret et beyinsiz diye hem de oy vermedi diye sitem et. Böyle saçmalık olmaz. Solcuların kendilerini eleştirme vakti geleli çok oldu ama daha hala aynı tas aynı hamam devam ediyorlar.

Gerçi AKP'liler de az degil, daha yakın geçmişteki bitmek bilmez magdur edebiyatlarını hemen unutuvermişler, milletle dalga geçiyorlar.

Fanatik takım taraftarları gibisiniz :KK70:

yani, hukumeti elestirirsin begenmezsin de, her seyini elestirince komik oluyor.
mesela annelere dogum izni uzatilacak deniyor. neden o kadar uzatiliyor avrupada bu kadar diye hemen kotu yorum.
yeni dogan cocuklara altin verilecek. tek seferlik verecek amaaaan sanki her ay veriyor mu?
calisan anneye bakici yardimi olacak deniyor. pilot bolge seciliyor. neden sadece o bolgeye? neden kazanci az olana tekrar basliyorlar?
kopru yapilmasin, havaalani olmasin.
yani bi naneyi de begenmemeye yemin etmisler.
mesela gezi parkinin avm olmasina, ak saraya, insanlari ayristiran politikalara vs ben de karsi ciktim, ama akp ne yaparsa yapsin alkis tutanlar bunlari da begendi.
simdi bu iki gruba her zaman yaziyorum.
ne akpye baglilik yemini etmisler ne de akpye nefret yemini etmisler insanlara guven vermiyorsunuz.
biriniz sozcu biriniz yeniakit gibisiniz. o kadar diyeyim, gerci bunlar size iltifat gibi gelir :KK70:

Şu yoruma da herkes katılır herhalde?

He bir de philosophy philosophy 'nin yazdıgı yorumları begendim. Gerçekçi yazmış gayet. Üslubunu da begendim, sakin sakin yazmış fanatizme bulaşmadan.

Hey hey hey begenmiyorsaniz okumayin, satasmayin, neden azarliyorsunuz sahsimi durup duruken? Ilgilenmiyorsaniz, yanlis geliyorsa size gidin baska mesaji okuyun bu kadar basit.

Evet arkadaslar cagrimi yineliyorum, vatans vs ummet, medeniyet vs cehalet, etik vs ahlaksizlik, gelecek vs karanlik... saflar belli olduysa yollarimiza devam edelim, kenetlenelim, kendimizi koruyalim ve ilerleyelim. Trollere de asla prim vermeyelim. tesekkurler.
Sen yenisin galiba kimi nereden kovuyorsun buraya istedigini yazip istemedigini isitmeyeceksin oylemi isnat etmeye calistiğın tum soylemleri iade ediyoruz bu kadar basit okuma yazdiklarimi o halde.

Olay çıkmış resmen. Ama şimdi dogruya dogru... AKP'lilere cahil, beyinsiz, vicdansız... vs demiş CHP ve MHP'liler. Hakaret, aşagılama gırla gitmiş. Hem hakaret et beyinsiz diye hem de oy vermedi diye sitem et. Böyle saçmalık olmaz. Solcuların kendilerini eleştirme vakti geleli çok oldu ama daha hala aynı tas aynı hamam devam ediyorlar.

Gerçi AKP'liler de az degil, daha yakın geçmişteki bitmek bilmez magdur edebiyatlarını hemen unutuvermişler, milletle dalga geçiyorlar.

Fanatik takım taraftarları gibisiniz :KK70:

Şu yoruma da herkes katılır herhalde?

He bir de philosophy philosophy 'nin yazdıgı yorumları begendim. Gerçekçi yazmış gayet. Üslubunu da begendim, sakin sakin yazmış fanatizme bulaşmadan.
teşekkür ederim, anlatabildiğimden umudumu kesmek üzereydim.

Kibirli ve zafer sarhosu guruh coklu orgazm olmaktan yorulunca foruma donecekler, bir sonraki eglence seansi icin materyal arayacaklar.
Hayir zannediyorlar ki "saygi duy, saygiiii", "edep yahu ne terbiyesizsin" ayip ayip" gibi sallaparmak sacma sapan cakma otorite emirleriyle susturacaklar. Oyle tavirlar bana islemez sayin troll surusu.
Saygi da duymuytrum, utanmiyorum da, terbiye olcumu etik olmayan bir yapilanmaya kole olanlarla tartismaya da gerek yok.
Artik bundan sonra acik ve secik olarak gozumde vatan hainisiniz. Tavrimi kesinlikle hissedeceksiniz ensenizde, sizin gibileri gercekten istemiyorum hayatimda. Siz de beni istemiyorsaniz uzak durun, bulasmayin.
Yasasin sivil itaatsizlik! Yasasin ozgurluk! yasasin onurum ve gururum, guzel ulusum! Biricik vatanim. Seni cok seviyorum. seni benden almaya calistikca daha cok seviyorum.

Sayin medeni ve cagdas hanimlar

Gelecegi kurtarmak sadece ve sadece sizin elinizde. Kenetlenin. Bilgi paylasin, Bu cahil cuhelaya prim vermeyin. Cocuklariniz icin, geleceginiz icin bir araya gelin. bir hayat boyle gecmez. gucum yok demeyin. En buyuk guc kadindadir. gelecegi yaratan sizsiniz. Elbette gelecegi ve ulkeyi siz yoneteceksiniz. Mecliste kadin vekilleri sokmuyorlar artik. Uyanin. Organize olun. Hakkinizi arayin. her gun dusunun, yarininiz bugunden belli olacak. Yarin, dun yapmadiklariniz yuzunden daha karanlik olacak. Buna gecit ve izin vemeyin! Guc sizdedir bunu unutmayin cunku sayica erkeklerden daha coksunuz!!!

teşekkür ederim, anlatabildiğimden umudumu kesmek üzereydim.

AKP seçmenine fanatik derler, cahil derler, AKP ne yapsa iman ediyor derler ama bir de bakarsın ki aynılarını bunlar da yapıyor. Solcular da fanatik AKP düşmanı, AKP ne yaptıysa hepsini kötüdür bunlara göre. AKP süte beyaz dediyse bizim solcular süt siyahtır diyecek nerdeyse.

Bir de bunlar güya Atatürkçü... Atatürkçü oldugunu söyleyip aşırı solcu olmanın dayanılmaz çelişkisi. Halbuki Atatürk sagcıydı, komedi yani...

Back