• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

Beni
o halde senin de haddin değil. bu halk gökten zembille inmedi bu ülkeye. ya kabul edersiniz ya da tahammül edersiniz bu kadar basit. ya tahammül ya sefer demiş şair.[/QUO

Komik bir aynasınız sadece ama aynanız kotu kraliçenin aynasından

Kibirli ve zafer sarhosu guruh coklu orgazm olmaktan yorulunca foruma donecekler, bir sonraki eglence seansi icin materyal arayacaklar.
Hayir zannediyorlar ki "saygi duy, saygiiii", "edep yahu ne terbiyesizsin" ayip ayip" gibi sallaparmak sacma sapan cakma otorite emirleriyle susturacaklar. Oyle tavirlar bana islemez sayin troll surusu.
Saygi da duymuytrum, utanmiyorum da, terbiye olcumu etik olmayan bir yapilanmaya kole olanlarla tartismaya da gerek yok.
Artik bundan sonra acik ve secik olarak gozumde vatan hainisiniz. Tavrimi kesinlikle hissedeceksiniz ensenizde, sizin gibileri gercekten istemiyorum hayatimda. Siz de beni istemiyorsaniz uzak durun, bulasmayin.
Yasasin sivil itaatsizlik! Yasasin ozgurluk! yasasin onurum ve gururum, guzel ulusum! Biricik vatanim. Seni cok seviyorum. seni benden almaya calistikca daha cok seviyorum.
Bu tarz yazarak hiç birşey elde edemezsin çok itici geliyor haberin olsun

Bu tarz yazarak hiç birşey elde edemezsin çok itici geliyor haberin olsun
Tarzimi itici buluyorsaniz:

O
KU
MA
yin lutfen

Lutfen okumayin, beni gorunmez hale getirin, gormemezlikten gelin - begenmediginiz fikirleri es gecin OKUMAyin!
Bu kadar mi zor karsidakini gormezden gelmek?
Ne olur ogrenin artik cok sesliligi. Karismayin artik!

peki hanımefendi. 2 ay sonra konuşalım. başkanlık sistemi gelmesin mi istiyorsunuz, HDP'nin barajı geçmesi için dua edin. yoksa Başkanlık Sistemi geliyor.
3. bir seçenek yok.
ve HDP şu an 9'larda, aşıp aşmayacağı belli değil.
aşacağı belliydi hanımefendi söylemiştim diğer konu içinde zamanı gelince konuşabiliriz barajı geçeceği kadar eminim öyle bir mevzu olmayacağına

Tarzimi itici buluyorsaniz:

O
KU
MA
yin lutfen

Lutfen okumayin, beni gorunmez hale getirin, gormemezlikten gelin - begenmediginiz fikirleri es gecin OKUMAyin!
Bu kadar mi zor karsidakini gormezden gelmek?
Ne olur ogrenin artik cok sesliligi. Karismayin artik!
Valla sitede kimseyi görmezden gel yapmıyorum o kadar kimseyi takmıyorum çünkü senide takmadığım gibi sadece nasıl göründüğünü bil istedim.
Bu tarzda kimseyi yanında bulamazsın kimseyle birlik olamazsın sen şimdi beni akplide sanıyorsundur ama dilim düşün ;)

Valla sitede kimseyi görmezden gel yapmıyorum o kadar kimseyi takmıyorum çünkü senide takmadığım gibi sadece nasıl göründüğünü bil istedim.
Bu tarzda kimseyi yanında bulamazsın kimseyle birlik olamazsın sen şimdi beni akplide sanıyorsundur ama dilim düşün :KK66:
Bence siz karar vermeseniz daha iyi olur kimin benimle birlik olacagina. Ustelik benimle birlik olun demiyoruz ki, aranizda birlik olun diyoruz, kotu mu, benim gibi itici usluplu bir sahsa ne gerek var, olmasam da olur.

images

Niye HDP,baraj altında kaldı diye seviniyosunuz birlikte kutlayın bence:
Bualinti ne alaka yan yanaa çekilmiş yani yürürken bi foto ile ne alaka

Bence siz karar vermeseniz daha iyi olur kimin benimle birlik olacagina. Ustelik benimle birlik olun demiyoruz ki, aranizda birlik olun diyoruz, kotu mu, benim gibi itici usluplu bir sahsa ne gerek var, olmasam da olur.
Millete hakaret ediyorsun uyarana da atar yapıyorsun. Kabede olenler icinde pastirma demiştin.

Seni kim niye ciddiye alsın?

Hani haziranda akp iktidat olmadi diye teror hortlamisti ya, bugun dehit haberi geldi soyleyeyim dedim, hani akp su an iktidar ya tek basina

Millete hakaret ediyorsun uyarana da atar yapıyorsun. Kabede olenler icinde pastirma demiştin.

Seni kim niye ciddiye alsın?

Sen once kendini ifad eeden insana degil konuya odaklanmayi ogren canim. Tartismayi bilmeden argumentum ad hominem takiliyorsun. Buldun karsinda bir farkli ses, habire nasil davrsnamasi gerektigi konferansi veiyorsun. Soyledik, begenmiyorsan okumayin diye. Kimse senin fikirlerinle ayni olmak zorunda degil.

Kusura bakma zaten olmeyi amaclayarak yola cikmis, tanimadigim bir avuc Pakistanli, Arap veya Afrikalinin bir kazada olmesi beni hic mi HIC alakadar etmiyor.

Ben sacmasapan super alaksiz seylere odaklanip enerji kaybetmem. Benim icin Turkiye'de cocuk olumleri, kadin olumleri, teror olumleri, trafik ve isci kazalari ve dogal felaketler son derece onemli. Ben onlara uzulurum ve goz yasi dokerim. Hic de umurumda degil yabanci ulkelere gidip inanci yuzunden telef olanlar.

Onceligin ne oldugunu kavrayamayan toplumlar cokmeye mehkumdur.

Back