- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
bu paylaşımdan ne anladığınızı açıklar mısınızÇok çirkin bir paylaşım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu paylaşımdan ne anladığınızı açıklar mısınızÇok çirkin bir paylaşım..
fotonun aslı ne için çekildiğini tikka açıkladıBen bunu o sizin çektiğiniz amaçla paylaşmadım
paylaşma amacım yiyecek yutacak kadar çok sevdikleri fantizmlerini anlatmaktı kadın ağzına ampul almış
nasıl anlamak istediğiniz sizin sorunuz ,çektirenler utanmıyor da paylaşanlar mı utansın
Haticeyi geç neticeye bak
Velevki daha uuzuun yılların olacak düşünmek için...sayar sayar oturursun artık...üzülme sayılı gün çabuk geçer![]()
Genler arasıra oyunlar oynar insanoğluna,ne yapalım.Yüzünüz kızarmıyor dimi... Çok ilginçsiniz vesselam. Bilimin gelişebildiği bir ülkede sizin genetiğinizi inceletmek lazım. Zira insan olduğunuza dair şüphelerim var.
sen kimsin de konuşuyorsun ne paylaşacağımı size sormayacağım ben senin paylaşımlarına karışıyor muyumfotonun aslı ne için çekildiğini tikka açıkladı
sen kıvır .
işte hep sancı .
birde açıklamış mühendis.
sen kimsin.
Ne diyeceklerdi ki hic şaşırmıyorumBenim paylaştıklarıma grill yazım hatası dedi, nurtenin paylaştığına apranxx... Ne kadar agız birliği yapmış kıslar![]()
Olmamış bir şeyi olmuş gibi göstermek.. Capsi yapan da zaten çirkin bir amaçla yapmış, aynen Bilgece'nin de anladığı gibi..bu paylaşımdan ne anladığınızı açıklar mısınız
Ne diyeceklerdi ki hic şaşırmıyorum
Sadece sinirlerin yipranir Sephora.
her fotoya sazanlık yap sende.bide mühendis olup açıkla.sen kimsin de konuşuyorsun ne paylaşacağımı size sormayacağım ben senin paylaşımlarına karışıyor muyum
o kadın akp seçmeni olmasa bile
temsili akp seçmeninin fanatizmini anlatıyor dedim
seni ne ilgilendirir ki acaba her lafa sazanlık yapma
Kesinlikle haklısın canıımCanım buna gerek yok ki. Onların savundukları yanlış birşey deyince "dili sürçtü" derler.
Biz yazınca yazım hatası da yazım hatası![]()
Evet ya benim de memleketim hiç ama hiç beklemezdim. Cidden ilginç. Orda mısın şimdi? Var mı kutlama falan:)
OhhohooohoYüzünüz kızarmıyor dimi... Çok ilginçsiniz vesselam. Bilimin gelişebildiği bir ülkede sizin genetiğinizi inceletmek lazım. Zira insan olduğunuza dair şüphelerim var.