Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

İnsanları çileden çıkartıyorlar!
Bakın hanımefendinİnsanlarla dalga geçip, kışkırtıp daha sonra benden saygı beklemeyin. Ki bunfa saygısızlık yok. Ana avrat küfretmemişliğim kalmış? Pardon da hangi yorumumda?

Sen kimsin ki benim insanlığıma laf ediyorsun! İstediğim yorumu yazarım.
İnsanlıktan bahsedecek en son kişi sizlersiniz.
Seçimden önce demokrasi,eşitlik adalet ,insanlık...sonrasında ise benim oyum ile seninki bir mi havaları.evet evet biz seçmeyi beceremiyoruz başkanlık en iyisi.

Bence bile isteye oy vermeyen hangi partili olursa olsun halktan sayilmamali. O yuzden yuzde 49 esas halkin yarisidir. Belki herkes oy kullansa yuzde 60 olcaktik. Bir de bu acidan bakmak gerek

Ne
Seçimden önce demokrasi,eşitlik adalet ,insanlık...sonrasında ise benim oyum ile seninki bir mi havaları.evet evet biz seçmeyi beceremiyoruz başkanlık en iyisi.
ne alaka? Ben ne zaman benim oyum senin oyun demişim??

Şekercim adaletsiz bir seçim olduğu için de bu öfke.
Biliyorsun işte.. Tv lerdeki propaganda durumlarını falan. 35 saate karşılık 1 saat gibi. Kapatılan tv kanallarını.. İşten çıkartılan gazeteci ve televizyoncuları.. Hakem (cumhurbaşkanı) taraflı. Vs vs.. Daha ne olsun..

Siz mendillerinizi alın da sümküre sümküre ağlayın bırakın biz secincimizi yaşayalım

Üghüüh ühüüü allah belalarını versin bunların gebersinler diye arada beddualarınızı sıralayın!
13 yıldır yapılanları gördüğümüz için geleceğe umutla bakıyor ve bayram sevinci yapıyoruz! Koalisyon dönemini unutmadık bize yapılan haksızlıkları unutmadık! Biz vaktinde bolca ağladık ve doğru her devir gibi o devir geçti çok şükür!!
Gün mutluluk günü!

Meg bunun nesi adaletsizlik? Akpye oy kullanmayanın kolunu mu kırıyorlar nedir? Herkes kendi hür iradesiyle basıyor mührü..

malesef gercek bu canimm..

oyle valla nomuno heleki biz muhaliflere artık işte yok ekmekte yok

Allah kötüye fırsat vermesin.

Geçmişte Akp'ye oy vermişliğim var.
Güzel şeyler yapmadılar da değil.
Kaldır çöpe at partisi değil gözümde.

Ama güzel şeylerin yanında insanı korkutan şeyler yaptılar, fırsat kolluyor gibiler..
Güvenimi kaybettim.

Aslında benim gibi pek çok kişi geçmiş seçimde Akp ders alsın, oyu düşsün bir kendisine
çeki düzen versin istedi.

Hdp barajı aşınca herkes bir şok yaşadı, acaba oldu.

Kaş yaparken göz mü çıkardık diye.

Ben bile kararımı sorguladım, bir pişmanlık yaşadım.

Bu oy artışını o pişmanlık yaşayanlara yoruyorum ben.
Başka açıklaması yok.

Hayırlısı buymuş diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum artık.

Allah güzel günler göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…