İnsanları çileden çıkartıyorlar!Ayip ya cidden ayip.
Ne olur sanki kalitenizi bozmasaniz? Her iki taraf icin de diyorum. Bi ana avrat kufretmediginiz kalmis ki o da gelir yakindir. Valla cok ayip. Bir partiyi sevmiyorsun diye kalkip onun seçmenine bunlari deme hakkin yok. Yazik!!
Sen kur ilk oy benden sözSöz muçok havalı olurum kizzzz,hicbirinizi tanimam hemen totom kalkar benm
Seçimden önce demokrasi,eşitlik adalet ,insanlık...sonrasında ise benim oyum ile seninki bir mi havaları.evet evet biz seçmeyi beceremiyoruz başkanlık en iyisi.Sen kimsin ki benim insanlığıma laf ediyorsun! İstediğim yorumu yazarım.
İnsanlıktan bahsedecek en son kişi sizlersiniz.
Bence bile isteye oy vermeyen hangi partili olursa olsun halktan sayilmamali. O yuzden yuzde 49 esas halkin yarisidir. Belki herkes oy kullansa yuzde 60 olcaktik. Bir de bu acidan bakmak gerekTürkiye sandık başında değilmiş. Katılım gerçekten düşük. Böyle önemli bir seçimde hangi kafa ile seçime gitmemişler bilmiyorum. Facede bir paylaşım görmüştüm seçime gitmeyenler için deniz kenarında yatan bir hayvanın benzetmesi yapılmıştı. P zaman gülmüştüm ama ağlanacak halimize gülmüşüm haberim yokmuş. Seçime gitmeyenleri de ayrı tebrik ediyorum. % 49 uz biz siz azınlıksınız diyenler de bi zahmet matematiği yetiyorsa katılım oranının % 49unu hesaplasın.galiba katılım% 75lerde imiş. Yazık ya. Bir tane var böyle tanıdığım saat 11 de kalkamamddiye Memleketinden gelmedi. Sanırım şu saatlerde gelmiştir. Arkadaşlığı kesmeyi bile düşünür oldum şu durumda
ne alaka? Ben ne zaman benim oyum senin oyun demişim??Seçimden önce demokrasi,eşitlik adalet ,insanlık...sonrasında ise benim oyum ile seninki bir mi havaları.evet evet biz seçmeyi beceremiyoruz başkanlık en iyisi.
Şekercim adaletsiz bir seçim olduğu için de bu öfke.Ayip ya cidden ayip.
Ne olur sanki kalitenizi bozmasaniz? Her iki taraf icin de diyorum. Bi ana avrat kufretmediginiz kalmis ki o da gelir yakindir. Valla cok ayip. Bir partiyi sevmiyorsun diye kalkip onun seçmenine bunlari deme hakkin yok. Yazik!!
Ne yazık kii kısa bir zaman sonra bu konuda mizah yapma özgürlüğümüz bile kalmıycak. O zaman da '' Vurur yüze ifadesi, özgürlüğümüz uçtu bitanesi '' olucak. Ama o zaman hiçbirimiz gülemiycez ..
işte bunlar hep güzel şeyler :)
Siz mendillerinizi alın da sümküre sümküre ağlayın bırakın biz secincimizi yaşayalımInan hiç kızmıyorum bu benim için bir savaş değil.
Hiçbirimiz için değil.
Geçmiş olsun filan diyorlar ya şaşırıyorum.
Ülke yönetimi için oy kullandık.
en çok bizim partimiz Seçildi oh oh diye birileri de kendilerince Eğlendi işte :)
Sanki her devir gibi bu devrin de sonu yok gibi bir heyecan bir mutluluk halleri falan filan.
O insanlık dışı bir şey miydi peki? Bu iki olayı bir tutuyorsanız siz de gidin bir köşede insanlığınızı sorgulayın.Dogru arinc, bahceli üzerine söylediklerini komik buldugunda pek bir insaniydin..
bizde koleler oluyoruz o zaamnPadişahlık devrine hosgeldiniz:)
Hayırlısı olsun umarım devletimiz milletimiz için..
bizde koleler oluyoruz o zaamn
1. tayyibte yukselme doneminden sonra, 1. bilal le muhtemelen direk cokus donemine girer erdoganli devletiPadişahlık devrine hosgeldiniz:)
Hayırlısı olsun umarım devletimiz milletimiz için..
Meg bunun nesi adaletsizlik? Akpye oy kullanmayanın kolunu mu kırıyorlar nedir? Herkes kendi hür iradesiyle basıyor mührü..Şekercim adaletsiz bir seçim olduğu için de bu öfke.
Biliyorsun işte.. Tv lerdeki propaganda durumlarını falan. 35 saate karşılık 1 saat gibi. Kapatılan tv kanallarını.. İşten çıkartılan gazeteci ve televizyoncuları.. Hakem (cumhurbaşkanı) taraflı. Vs vs.. Daha ne olsun..
malesef gercek bu canimm..
oyle valla nomuno heleki biz muhaliflere artık işte yok ekmekte yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?