Vallahi öyle gidebilme imkanı olan varsa hiç durmasın gitsin derim benBenim anlamadigim tek nokta din kardeslerimin nasil bukadar kör olabilmesi..
Hadi yurt icinde yasayanlarin körlügünü anlayabiliyorum ama olaylari disarda izleme analiz etme firsati olan yurtdisinda yasayanlar nasil bukadar kör olabilir? Türkiyenin sonu geldi.. sevindiginiz sey karsiniza bela olarak cikacak haberiniz yok ne yazikki.
Ben AKP'nin kazanacağını ta en başından beri tahmin etmiştim. Bu millet "ulan bi koalisyon bile kuramadınız, mevcut düzene devam" der ve tekrar AKP'ye oy verir diye düşünmüştüm. HDP'nin oy kaybetmesine sevindim ben ne yalan söyleyeyim. Muhtemelen MHP'nin oyları AKP'ye gitti.Akp tek başına iktidar.
Mhp ve Hdp ciddi derecede oy kaybetti.
Hdp baraj altı kalabilir.
Aman dikkatKızlar suyum geliyor galiba
Ah aha ahhhhaaaaa
Benim naçiz vücudum da elbet birgün toprak olacaktır....
Önemli olan mutlu gitmek
O ancak portakali soyar basucuna koyarHahahahhhhhh akp lider olunca
Fatih portakal bir dondu pir dondu. Eeeee napsin toto tutustu
Noldu portakal atip tutuyodun. Simdi dort donuyon.
Gelsin be marlinim...peki hanımefendi. 2 ay sonra konuşalım. başkanlık sistemi gelmesin mi istiyorsunuz, HDP'nin barajı geçmesi için dua edin. yoksa Başkanlık Sistemi geliyor.
3. bir seçenek yok.
ve HDP şu an 9'larda, aşıp aşmayacağı belli değil.
evetttt akepeli değilsen ibadetlerin kabul değil,hatta başörtün rahibelerin örtüsüLutfen ama lütfen Müslümanlık İslam vs siyaset olayina karıştırmayın.
Tahammul edemiyorum ya bir tek Akpartililer mi müslüman.? Utanmazlar
Ay benmde suyum geliyorKızlar suyum geliyor galiba
Niye HDP,baraj altında kaldı diye seviniyosunuz birlikte kutlayın bence:allahımaa bın sukurrr
sancınız var mı? eşiniz yanınız da mı?Kızlar suyum geliyor galiba
Abooooo hastaneye hastaneye Allah bi avazda kurtarsinKızlar suyum geliyor galiba
Ohhh hakaretlerin bedduaların bini bir para.. Çıkarın iyice çirkef yüzünüzü!! Dökün içinizdeki pisliği!Senin gibilerin de Sonu gelecek apranxx.
Bu ülke ne emin insanlar gördü yok oldu gittiler darısı başına şekerim...
Sen de bunu yedinnnn ?Chp ye verdim ben annemi de ikna ettim bi anneannem ikna olmadı =D
Ben gözümle görmedim ama kuzenim sandıkta görevliydi . Orda bazı kişilere akp çalışanları sanırım bize oy verin deyip bazı şeyler teklif edilmiş para vs .. Dediğim gibi ne derece doğrudur bilemem .
Onu yazan arkadaşonŞUOTE="Akt: 43323878, member: 219672"]Fatihle Abdülhamitle ne ilgisi var bu seçimin?
Onu yazan arkadaşonŞUOTE="Akt: 43323878, member: 219672"]Fatihle Abdülhamitle ne ilgisi var bu seçimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?