Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diktesine yandığıımmmm
Akp tek başına iktidar.Ne oldu saonuçlar arkadaşlar, takip etmiyorum ben, televizyon da izlemiyorum. Nedir durum? Açıldı mı bütün sandıklar?
hdp mecliste merak etmeyin başkanlık sisteminin olmayacağını ispatlayamam şimdiden ama bunu size birazdan söyleyebilirimneden getirilemez? nereden vardınız o kanıya? o işler maalesef sırayla değil hanımefendi, mv sayısıyla oluyor. hangi savaş? IŞİD ülkenin içinde hanımefendi, hergün ayrı video çekip yüklüyorlar. tebrik ederim. HDP baraj altına düşerse AKP 330 mv.ni rahat rahat çıkarır.
sonra da ister Başkanlık Sistemi getirir, ister Suriye'ye askeri müdahale eder, ister Cizre'de Ohal. ister anayasayı değiştirir. bunların hepsine yetkisi var HDP mecliste olmazsa ve tek başına iktidar olursa.
Yok olsa ne olacak? Senin gibi torpilliler atanacak işe girecek bizlerde çalışıp atanamayacağız olacağı bu. Seni ilgilendirmiyor hdp artık sen partine bak
Kedi girmiştirYSK web sayfasi cokmus.. Hizmete kapali bayanlar.. Neden acaba?
Senin gibilerin de Sonu gelecek apranxx.Diktesine yandığıımmmm![]()
Şu an tam istenen bu. Sonra diyecekler hani sizin saygınız, nefret kusuyorsunuz vb. Olan olmuş artık ne yapsak boş. Ama buraya gelip ayy halay çekiyorum vs yazıp damara basacaklar görmemezlilten geleceğiz. Başımıza gelecek ne varsa gelecek bekleyeceğiz celladımızı. Ben çocuğu olan nasıl veriyor en çok onu anlamadımŞu memleketin nüfusunun yarısı bir yok olsa da soluduğumuz hava temizlense.
İnsan dediğin şeref sahibi olur,erdemli olur,ahlaksızlığa alkış tutmaz.İnsan dediğin beyin sahibi olur,azıcık da olsa düşünme yetisi olur ya Hu. İnsan dediğin yürek sahibi,vicdan sahibi olur.Kendilerince nedenleri varmış.Hastaları daha rahatmış,tedavileri daha iyiymiş,örtüleri yüceltilmiş,dinleri güya korunuyormuş.Diğer insanların hakkı yenmiş,aileler dağılmış,masumlar yıllarca hapiste çürümüş ve hatta orada hasta olup ölmüş,sokaklarda dolaşmak bile tehlikeli hale gelmiş,memleket satılmış,bizim paralarımız ceplere atılmış,çocuklar vurulmuş,memlekette haysiyet namına bir şey kalmamış onlara ne?Onlar rahat olsun,hastaları tedavi olsun,yolları olsun ama ahlak yok olsun,adalet yok olsun,bunca şehit kanıyla kurulmuş Cumhuriyet yok olsun,insanlık yok olsun,şeref yok olsun kime ne?Onlar rahat ya arkadaş,gerisinden onlara ne!Dilerim onlara dokunmayacağını zannettikleri yılan bir gün hepsini bitirir de gerçek insanlar,bu ülkenin şerefli gerçek sahipleri,Atatürkün çocukları ülkelerini hak ettiği yere tekrar taşırlar.
Şu ülkede ,yıllar boyu tüm bu yaşananları görerek bir insan bile desteklememeliydi hainliği.İnsan?????
Burayı bırakıp kutlamaya gidemiyorum yaaaBuralar coştu suan korna sesleri evin içinde
peki hanımefendi. 2 ay sonra konuşalım. başkanlık sistemi gelmesin mi istiyorsunuz, HDP'nin barajı geçmesi için dua edin. yoksa Başkanlık Sistemi geliyor.hdp mecliste merak etmeyin başkanlık sisteminin olmayacağını ispatlayamam şimdiden ama bunu size birazdan söyleyebilirim
Asla hdpli değilim ama baraj altında kaldığı taktirde ülkede yaşanacaklarla ilgili çok büyük endişelerim varAkp tek başına iktidar.
Mhp ve Hdp ciddi derecede oy kaybetti.
Hdp baraj altı kalabilir.
Senin ve senin gibilerin ne seçildiğini yazmama gerek yok.Bi düşünün bakalım.Sakın bildiğiniz en aşağılık sıfatları düşünmeyin,ne demek haşa!Gunun cirkefi seçildin el salla
Ah aha ahhhhaaaaaSenin gibilerin de Sonu gelecek apranxx.
Bu ülke ne emin insanlar gördü yok oldu gittiler darısı başına şekerim...