Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi gözümle görmedim o yüzden emin konuşamam .Sen de bunu yedinnnn ?
![]()
Aman dikkat otur bi yere sakinleş. Benim de suyum gelmedi ki zamanında tavsiye versem.Kızlar suyum geliyor galiba![]()
Olsun ...hayırlısı olsun sağlıklı olsun...hayırlı bi günde doğurdum dersin :)..günün müydü ?Kızlar suyum geliyor galiba![]()
Kisi kendinden bilir isiSenin ve senin gibilerin ne seçildiğini yazmama gerek yok.Bi düşünün bakalım.Sakın bildiğiniz en aşağılık sıfatları düşünmeyin,ne demek haşa!
tüh ya. neyse hayırlısı olsun.HDP matematiksel kesin olarak barajı aşıyor...
Aebencim Türkiye maçı izler gibi izliyorum şu an 10.1Yoldayım haberleri radyodan ve sizden alıyorum yani
Kazen bey hdp ve genel oy oranlarını arada bir yazarsanız çok sevinicem :)
Evet aşıyor suan 10.3 direkten döndü gibi birşeyHDP matematiksel kesin olarak barajı aşıyor...
gelsin apranxx samimiyim, bence şu tabloya göre gelmeli zaten. iyi olursa da hak etmiş oluruz, kötü olursa da.şahsen benim önüme refarandum pusulası koysalar ben başkanlığa evet derim.Gelsin be marlinim...
Belki herşey daha güzel olur..
Neden bu inat ?
Daha önce başkanlık mı görmüş bu ülke..
Bi he deseniz...
Beddua mı :)Ohhh hakaretlerin bedduaların bini bir para.. Çıkarın iyice çirkef yüzünüzü!! Dökün içinizdeki pisliği!
Bilmediğimiz şeyler değil zaten şaşırmıyor keyifle gülüyorum sizlere!
Ay inanmıyorum yanlız değilsin inşallah . Sağsalım doğurasın inşallah .Kızlar suyum geliyor galiba![]()
Vız vız vıızzz aaaarııııİşte o da olmayacak :)
Biz sizin gibi kaçıp gidenlerden değiliz.
Şükür.
Ayyy inanmıyorum koş hastaneye hemen bir avazda sağlıkla kucağına al inşallah!Kızlar suyum geliyor galiba![]()
amaninnn.sakin ol devami gelicekmi takip et..yannda birileri vardr umarim.Kızlar suyum geliyor galiba![]()
arkadaş 17 yıldır seçme ve seçilme hakkına sahibim.Chp ye verdim ben annemi de ikna ettim bi anneannem ikna olmadı =D
Ben gözümle görmedim ama kuzenim sandıkta görevliydi . Orda bazı kişilere akp çalışanları sanırım bize oy verin deyip bazı şeyler teklif edilmiş para vs .. Dediğim gibi ne derece doğrudur bilemem .