- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
anammmmmm bebek geliyorKızlar suyum geliyor galiba
Naparsin herkes dogru yolu bulamazHDP matematiksel kesin olarak barajı aşıyor...
Dolu cümleler ile gelmeyeceksen anma adımı. Kaç yaşında kadınsın arı vız vız yapıyorsun :)Vız vız vıızzz aaaarıııı
Vız vız vız
Sizin ahlak anlayışınız????Ahlak ve bu memleketi bu hale getiren sizler???Kisi kendinden bilir isi
Ne yapalim sen de boyle birisin ahlak edep ugramamis oralara
Olsun canım sen çamur at izi kalsın başarısız taktiğinizden bugün de vazgeçmeyinDediğim gibi gözümle görmedim o yüzden emin konuşamam .
Bana da denk gelmedi .arkadaş 17 yıldır seçme ve seçilme hakkına sahibim.
bir bana mı daha doğrusu bize mi denk gelmiyor bedava makarna, kömür, para teklif eden? ailem, çevrem, ilçem dışlanmış mı yoksa, haberim mi yok?
asil haberleri yarin görarkadaş 17 yıldır seçme ve seçilme hakkına sahibim.
bir bana mı daha doğrusu bize mi denk gelmiyor bedava makarna, kömür, para teklif eden? ailem, çevrem, ilçem dışlanmış mı yoksa, haberim mi yok?
Dolu cümleler ile gelmeyeceksen anma adımı. Kaç yaşında kadınsın arı vız vız yapıyorsun :)
İnşallah belissa.Baskan olamayacak kizlar suanki duruma göre.Olamaz da insallah.
Vallahi tek derdim bu. Erken sevinmek de istemem gerçi.
şuanki duruma gore oluyo sanırımBaskan olamayacak kizlar suanki duruma göre.Olamaz da insallah.
Vallahi tek derdim bu. Erken sevinmek de istemem gerçi.
He he oyle apla.Sizin ahlak anlayışınız????Ahlak ve bu memleketi bu hale getiren sizler???
saçma çünkü tam da oy sırasında böyle teklifle gelinmez. belki eşek şakası yaptılar birileri.Bana da denk gelmedi .
Kuzenim görevliydi o söyledi bana yalan söyleme gereği duyacağını sanmıyorum niye söylesin ki ?
Bugünü gördük ya oda olur ınş.Allahim lutfen hdp barajı asmasin lutfenm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?