Türkiye sandık başında oy verme işlemi başladı

[QUOTE post: 43324120, member: 682505"]Onu yazan arkadaşon

Şu an tam istenen bu. Sonra diyecekler hani sizin saygınız, nefret kusuyorsunuz vb. Olan olmuş artık ne yapsak boş. Ama buraya gelip ayy halay çekiyorum vs yazıp damara basacaklar görmemezlilten geleceğiz. Başımıza gelecek ne varsa gelecek bekleyeceğiz celladımızı. Ben çocuğu olan nasıl veriyor en çok onu anlamadım[/QUOTE]
Yazının ilk cümlesini okuduktan sonrasına devam edemedim çünkü kalite severim [/QUOTE]
Kalite seviyorsan okuma gereğş bile duymuyorsan cevap niye yazıyorsun size söylenmediği halde. Tezatlık baya büyük yani burda. Okumam ama cevap veririm. Ne günlere kaldık

arkadaş 17 yıldır seçme ve seçilme hakkına sahibim.
bir bana mı daha doğrusu bize mi denk gelmiyor bedava makarna, kömür, para teklif eden? ailem, çevrem, ilçem dışlanmış mı yoksa, haberim mi yok?
Bana da denk gelmedi .
Kuzenim görevliydi o söyledi bana yalan söyleme gereği duyacağını sanmıyorum niye söylesin ki ?

Sizin ahlak anlayışınız????Ahlak ve bu memleketi bu hale getiren sizler???
He he oyle apla.
Kurdugun su cumlelere baksana yok milletin yarisini vatanindan kovmalar yok Atatürk'ün cocuklari kalsin lar bir sürü zirva ve hakaret herkes demokratik hakkini kullandi edep sinirlarini asmak haddi degil ha nadem oyle al o demokrasini :)
Öp :)

Bana da denk gelmedi .
Kuzenim görevliydi o söyledi bana yalan söyleme gereği duyacağını sanmıyorum niye söylesin ki ?
saçma çünkü tam da oy sırasında böyle teklifle gelinmez. belki eşek şakası yaptılar birileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…