Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini ne guzel tanimlamissin
Sevimli sipacik
Fatihle Abdülhamitle ne ilgisi var bu seçimin?Müsterih ol! Ey Büyük Fatih, Abdülhamid, Necmeddin Erbakan ve bütün mazlumlar! Müslümanlar secdede, Türkiye 'Allah-u Ekber' dedi.
Zamanları varken bu videoyu izlesinler zira güzel ülkemde daha hangi manzaralarla karşılaşacağımız az çok belli oldu, o günlere kadar bu videoları izlememek olmaz.Yakışır başkanlarına ya :)
Oy kullanmadan once sana hesap vemeyen herkes adina bu sevimli sipaciktan ozur diliyom(?) ve bir soda hediye ediyomKapasitesi yeten yazdığımı anladı lütfen o minik beyinciğinizi yormayınız.
Kalanıyla oy kullanmışsınızdır zaten, aman dikkat.![]()
ben de anlamadım.nasıl bu kadar sürede bunca sandık sonuçlanabildi.Daha cogu yerde islak imzalar cikmamis, kimi sandiklar daha yeni yola cikmis, nasil bu kadar kisa zamanda yuzde 70e yakin sandigin acilip sayildigi soyleniyor, o da ayri muamma..
neden getirilemez? nereden vardınız o kanıya? o işler maalesef sırayla değil hanımefendi, mv sayısıyla oluyor. hangi savaş? IŞİD ülkenin içinde hanımefendi, hergün ayrı video çekip yüklüyorlar. tebrik ederim. HDP baraj altına düşerse AKP 330 mv.ni rahat rahat çıkarır.başkanlık sistemi getirilemez bunu zamanla görücez,önce hdp tam anlamıyla temizlensin sıra onada gelicek merak etmeyin benim önceliğim savaş yönünde oldu
Alışila gelmis eski Türkiye yok artik millet uyandi herkes herseyin farkinda artikKahvelerinizi almışken Youtube'daki yolsuzluk videosunu da izleyin hanımlar hani Başbakanımızın oğluyla yaptığı konuşma, daha bir keyifli olur bence.
Gunun cirkefi seçildin el sallaŞu memleketin nüfusunun yarısı bir yok olsa da soluduğumuz hava temizlense.
İnsan dediğin şeref sahibi olur,erdemli olur,ahlaksızlığa alkış tutmaz.İnsan dediğin beyin sahibi olur,azıcık da olsa düşünme yetisi olur ya Hu. İnsan dediğin yürek sahibi,vicdan sahibi olur.Kendilerince nedenleri varmış.Hastaları daha rahatmış,tedavileri daha iyiymiş,örtüleri yüceltilmiş,dinleri güya korunuyormuş.Diğer insanların hakkı yenmiş,aileler dağılmış,masumlar yıllarca hapiste çürümüş ve hatta orada hasta olup ölmüş,sokaklarda dolaşmak bile tehlikeli hale gelmiş,memleket satılmış,bizim paralarımız ceplere atılmış,çocuklar vurulmuş,memlekette haysiyet namına bir şey kalmamış onlara ne?Onlar rahat olsun,hastaları tedavi olsun,yolları olsun ama ahlak yok olsun,adalet yok olsun,bunca şehit kanıyla kurulmuş Cumhuriyet yok olsun,insanlık yok olsun,şeref yok olsun kime ne?Onlar rahat ya arkadaş,gerisinden onlara ne!Dilerim onlara dokunmayacağını zannettikleri yılan bir gün hepsini bitirir de gerçek insanlar,bu ülkenin şerefli gerçek sahipleri,Atatürkün çocukları ülkelerini hak ettiği yere tekrar taşırlar.
Şu ülkede ,yıllar boyu tüm bu yaşananları görerek bir insan bile desteklememeliydi hainliği.İnsan?????
Bal olsun balOhhhh sefamız olsun Afiyet olsun bize :))
Sandıkların sayılması tutanak tutulması bir saatte bitecek bir iş zaten. Bu saate hala oy sayan sandık yoktur bile.ben de anlamadım.nasıl bu kadar sürede bunca sandık sonuçlanabildi.
Hiç ilgisi yok,tıpkı atatürkle olmadığı gibi...Fatihle Abdülhamitle ne ilgisi var bu seçimin?