- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
2 kişiden 1inin oyu akpye, az değil.. O halka saygı duyun bence..Eşekler adam olur bu halk olmaz. Kendi kusmugunuzda bogulun inşallah.
Başarısızlık değil her şeyi bahane etme yetenekleri kendilerinin. 7 Haziranda Demirtaşın söylemlerine bakın artık her şeyi yapabiliriz diye konuşuyordu. Bu defa da barajı geçemeyince olay çıkaracaklar. Eksik ifade ettim haklısınız. Söylemek istediğim şey hdp barajı geçti güç bende dedi olay yaptı, şimdi geçemezse de geçemediği için yapacak.Genelde ortalık başarısızlık durumunda yıkılır bunu kabul ediyorsunuz o halde. Geçen seçimden sonra hdp neden ortalığı yıktı o zaman? Bir sebebi var mıydı?
Arabistanda mi kullandiniZ??Evet bende elçilikte kullandım. Sizdrn bir hafta önce kullandık oylarımızı..
ya boşver görmezden gel delirsinkible geç
Eşekler adam olur bu halk olmaz. Kendi kusmugunuzda bogulun inşallah.
İnşallah duyarlar2 kişiden 1inin oyu akpye, az değil.. O halka saygı duyun bence..
delirmediğinden mi bu saldırganlığınNasıl deliriyorum sorma
Siz kimsiniz ki dikkate alıcam? Zorunuza gittiyse gözardı edersiniz çook basit.
Hayır başka bir afrika ülkesindeArabistanda mi kullandiniZ??
2 kişiden 1inin oyu akpye, az değil.. O halka saygı duyun bence..
Aaaa aaa kindar olan nefret kusan biz değil miydik? Sonuçlara çok şaşırıp sözlerinizi unuttunuz heraldeEşekler adam olur bu halk olmaz. Kendi kusmugunuzda bogulun inşallah.
Görünüş o yonde Saraylim. .Baraj altina bir derken iki parti gitmesin? Olacagina bak..Gerci daha erken ama..
Yakında burdada öyle bişey olmayacak ...Suudi arabistandayiz burda oy kullanmak diye birsey Yok..
Aynen öyle karanfil.. başkanlık falan filan..Eee ne olacak simdi? Baskanlik falan?
Saygı duyulacak bir halk göremiyorum ne yazık ki. Cumhuriyet'e saygı duymayana saygı duymam.
delirmediğinden mi bu saldırganlığın
Yani fecaatanayasa değişikliği, başkanlık, olmaz denen ne kaldıysa hepsi
Canın özlerine dönüyorlar bu nefretin yüreklerini kapkara ettiğini bilmiyor muyduk zaten... Gerçek yüzleri patır patır dökülüyor boşver kibleyelim gitsinO haaaa yavaşşşşş hooopppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?