Hdp baraj alti kalabilir deniliyor bakalım neler olacakyani işte ak partiye geçecek falan deyince
şu an sağlıklı düşünemiyorum
aman mhp olsun bizim olsun genede
Kizim babamda tansiyon var .allah korusun daha hicbirsey bitmis degil..valla ben moralman çöktümalışıciiz artık napcaz
Ben de korkuyorum doğrusu...sevinç çığlıklarımı zor bastırıyorumYa yedi haziran seçimlerindeki linki bulma yeteneğim olsa bulup koyacağım. O zaman da böyle erken sevinç çığlıkları vardı takriben beş buçuk saatlerinden sonra. Tabii boşa bir erken sevinçti. Kanalları bilmesek yani. Demekki biz ders almıyoruz. Parti de baraj altı kalırsa çok üzüleceğim tekrar belirteyim:)
ben hep yazdım onu,çalışmıyorlar.hiç birini tanımıyorum.aynen canım sende mhp iydin galiba çok güzel özeleştiri yapmışsın
Ya yedi haziran seçimlerindeki linki bulma yeteneğim olsa bulup koyacağım. O zaman da böyle erken sevinç çığlıkları vardı takriben beş buçuk saatlerinden sonra. Tabii boşa bir erken sevinçti. Kanalları bilmesek yani. Demekki biz ders almıyoruz. Parti de baraj altı kalırsa çok üzüleceğim tekrar belirteyim:)
ağzın bal yesin bal bal balHdp baraj alti kalabilir deniliyor bakalım neler olacak
ben hep yazdım onu,çalışmıyorlar.hiç birini tanımıyorum.
Kız ben ınlwtıyom buraları,bahar geldi ülkemeBen de korkuyorum doğrusu...sevinç çığlıklarımı zor bastırıyorum
Hangisi gecemez? Mhp mi Hdp mi?
Canim mhp ya da hdp ama büyük ihtimal hdp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?