- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Muhalefet icin Akpnin "yenilmezlligi" ortadan kalkti. Cunku hala" ben oy versem nolacak ki Akp 1. Olacak " diyen secmen var.aynen katılıyorum abla bende böyle düşünüyorum. erken seçim akp için büyük risk gibi geliyor bana.. her şekilde oy kaybederler. 2 ayda insanların fikrinde nasıl bir değişiklik olabilir ki? diğer partiler büyük ihtimalle daha da oy toplar, şimdi "nasılsa akp kazanacak" diye düşünüp oy vermeyenleri de düşünürsek gerçekten çok artabilir diğer partiler.
fahri danışman ne demek arkadaşlar, gönüllerin sultanı gibi bişey mi
Bakalım sayın cumhurbaşkanı bu suçlamaları kabul edecek mi?Mahçupyan'dan Seçim Değerlendirmesi: Sorumlu Erdoğan
Gündem - 08 Haziran 2015 Pazartesi 14:22
Başbakan'ın fahri danışmanı Mahçupyan, seçim sürecinde toplumun esas olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a baktığını söyledi; "En tepeden başlayarak AK Parti'nin şapkasını önüne koyarak düşünmesi gerekiyor." dedi.
http://www.aktifhaber.com/mahcupyandan-secim-degerlendirmesi-sorumlu-erdogan-1183248h.htm
fahri danışman ne demek arkadaşlar, gönüllerin sultanı gibi bişey mi
şu reklamlar acayip yaw sırf tezcan yazdın diye reklama bakVay vay vay mahcupyana bak sen.Normal sartlar altinda 1000 fatih tezcan +yigit bulut gucunde yandastir kendisi.
oy satmak nedir.???? Bunu mu anlyosunuz?? diktatore dur demek icin darbe barajinin yikilmasna destek verildi.. ulkede o kdar aci yasanirken.. bu mu zorunuza gitti.. insanlar kendi partilerine oy atamadi diktatorden kurtulmk icin bunu takim tutar gibi kör bi sekilde parti tutanlarin anlamasni bklememek lazim tabi...
Yürü be @cryptic kim tutar seni bi yandan temizlşk yapıyom bi yandan topiği bakıyorum
bende ütüye başlıycamYürü be @cryptic kim tutar seni bi yandan temizlşk yapıyom bi yandan topiği bakıyorum
ywterince ego izledik bence egonun alasını izledik tam senedirKimse enkaz! almasın sa ne diye girdiler seçimlere...Şikayetçi olduğun yönetimi değiştirmeye yanaşmayacaksan niye varsın ? süs olsun diyemi...Ehh tek başına iktidar olamayacaksan,koalisyonda istemiyorsan ne istiyorsun , kaos mu ?
Ortada böyle bir tablo var,koalisyon kaçınılmaz...Sırf partimin imajı zarar görmesin diye Türkiye'yi umursamamak nasıl bir mantıktır...
Kim koalisyon yapacaksa yapsın,kimsede bozulmasın duruma...Kimse "hah nasıl onla birleşirsin" diye oy verdiği partiye kızmasın ,kimsede " bak gördünüzmü nasılda birleştiler" deyip zıt görüşlü partileri suçlamasın.
Ee çıkan sonuç bu ne yapalım,çocuk gibi küstüm oynamıyorum mu diyelim.Öncelik kendi egomuz mu,Türkiye mi ?
Tekrar seçim olursa tablo değişirmi bilmem.Nasıl olsa akp.kazanır deyip oy vermeyen muhalifler var ise,yine nasıl olsa akp kazanır deyip rahat davranan oy vermeyen akp.lilerde var.Yinede büyük bi değişim beklemiyorum.
ywterince ego izledik bence egonun alasını izledik tam senedir
Evet, çok acı ama bunu anlıyorum! Evet, tam da bu zoruma gitti! Diktatör dediğiniz adamı devirmek için HDP iktidara gelse bile sesiniz çıkmayacağından o kadar eminim ki, evet işte tam da bi vicdanımı rahatsız etti! Çok doğru anlamışsınız.
Oylar CHP'den gitmedi diyorsunuz, bence oy oranlarına takılmayın...
Sizler "ayyyy Seloo ne totlısınnnn yaaa!' "Ayy ne kodor sempotiiik bir lideeoor' diye sinsi sinsi verdiniz aslında oylarınızı. Ama başardınız, çok akıllıcaydı, bunu kabul ediyorum...
CHP liderinin seçim sonuçlarından sonra "kazandık!' edasıyla pozları bir çok şeyi gözler önüne serdi.
Ne diyeyim, makarna kömür uğruna oy sattı dediklerinizden farkınız kalmadı, bunun utancı size ömür boyu yeter...
Milletim için hayırlısı olsun, Allah herşeye rağmen yolumuzu açık etsin...
Bir sürü dövülen hastanelil olan insanlar falan vat bu neyin kafası. Tam tersi sonuçlar istediği gibi olmayınca suçu chp mhp hdp de hatta Türk milletinde arayan oo çok kötü olacaksınız siz diye tehditvari konuşan kendinde hiç suç aramayan bir parti var.vaoldu şimdi tabi sonuçlar istediğiniz gibi olunca ne Elektrikler kesildi ne de çöpten oy pusulaları çıktı