Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Muhalefet icin Akpnin "yenilmezlligi" ortadan kalkti. Cunku hala" ben oy versem nolacak ki Akp 1. Olacak " diyen secmen var.
Bir de ben Abdullah Gül'den de bir hamle olabilir diyorum. Ak parti icinde cemaat olayindan sonra bariz bir bolunme var. Yeni bir sag parti de ortaya cikabilir.

Ben her halukarda erken secimin Akp icin daha da kan kaybi olacagini düşünüyorum.

Azinlik hükümeti ufukta görünen. Hayirlisi bu mu olur bilemiyorum ama diger partilerin bu ekonomik enkazin altinda kalmasini istemiyorum açıkçası

Bakalım sayın cumhurbaşkanı bu suçlamaları kabul edecek mi?
Başlar yine yok paralel yok cehape demeye.

Evet, çok acı ama bunu anlıyorum! Evet, tam da bu zoruma gitti! Diktatör dediğiniz adamı devirmek için HDP iktidara gelse bile sesiniz çıkmayacağından o kadar eminim ki, evet işte tam da bi vicdanımı rahatsız etti! Çok doğru anlamışsınız.
Oylar CHP'den gitmedi diyorsunuz, bence oy oranlarına takılmayın...
Sizler "ayyyy Seloo ne totlısınnnn yaaa!' "Ayy ne kodor sempotiiik bir lideeoor' diye sinsi sinsi verdiniz aslında oylarınızı. Ama başardınız, çok akıllıcaydı, bunu kabul ediyorum...
CHP liderinin seçim sonuçlarından sonra "kazandık!' edasıyla pozları bir çok şeyi gözler önüne serdi.

Ne diyeyim, makarna kömür uğruna oy sattı dediklerinizden farkınız kalmadı, bunun utancı size ömür boyu yeter...

Milletim için hayırlısı olsun, Allah herşeye rağmen yolumuzu açık etsin...

Kimse enkaz! almasın sa ne diye girdiler seçimlere...Şikayetçi olduğun yönetimi değiştirmeye yanaşmayacaksan niye varsın ? süs olsun diyemi...Ehh tek başına iktidar olamayacaksan,koalisyonda istemiyorsan ne istiyorsun , kaos mu ?
Ortada böyle bir tablo var,koalisyon kaçınılmaz...Sırf partimin imajı zarar görmesin diye Türkiye'yi umursamamak nasıl bir mantıktır...
Kim koalisyon yapacaksa yapsın,kimsede bozulmasın duruma...Kimse "hah nasıl onla birleşirsin" diye oy verdiği partiye kızmasın ,kimsede " bak gördünüzmü nasılda birleştiler" deyip zıt görüşlü partileri suçlamasın.
Ee çıkan sonuç bu ne yapalım,çocuk gibi küstüm oynamıyorum mu diyelim.Öncelik kendi egomuz mu,Türkiye mi ?

Tekrar seçim olursa tablo değişirmi bilmem.Nasıl olsa akp.kazanır deyip oy vermeyen muhalifler var ise,yine nasıl olsa akp kazanır deyip rahat davranan oy vermeyen akp.lilerde var.Yinede büyük bi değişim beklemiyorum.

ywterince ego izledik bence egonun alasını izledik tam senedir

Akp ye py verdimmi HAYIR!
Hdp ye oy verdımmı HAYIR!
Sempatim varmı HAYIR!
S.Demirtaş'ı sempatik buldummu EVET!
AMMA ; kaşına gözüne değil , saz çalmasını değil..
güzel bir muhalif duruş sergilediği için , herkese gereken cevabı en güzel şekilde verdiği için.. Bunları düşünürken PKKlı oldugu gerçeğini birkenara koyup düşüdüm. TıpKı akepenın, bana göre bikaç iyi yönünü (bu partiyi sevmeme rağmen) , tarafsızca belirttiğim gibi..
Ha iktidar olabılme durumları zoruma gidiyormu EVET.
Ha bu adamlar zaten meclistemiydi ; EVET!
Zamanında destekleyen , görüşmeler yapan vsvsvs KİMDİ ???
Neyse , hakkımızda hayırlısı..

E noldu şimdi tabi sonuçlar istediğiniz gibi olunca ne Elektrikler kesildi ne de çöpten oy pusulaları çıktı

Nasılsın nve
QUOTE="Asel Misa, post: 41304212, member: 654974"]Mesela Osmanlı Devleti her zaman savaş durumunda değildi ama ayrımcılıklar her zaman mevcuttu. Mesela Roboski'de bir savaş durumu yoktu ama kaç kişi öldü. Demek istediğim buydu.[/QUOTE]
Bence bir arkadaş doğruyu söylemiş madem bu kadar Şikayetçisiniz madem tarihi sadece lise tarih kitaplarından öğrendiniz madem bu kadar kötü bu millet başka bir ülkeye taşınmaya çalışın. Hatta sevgi Pıtırcığı bir ülke bulursanız özellikle bütün geçmişinde bana da haber edin

vaoldu şimdi tabi sonuçlar istediğiniz gibi olunca ne Elektrikler kesildi ne de çöpten oy pusulaları çıktı
Bir sürü dövülen hastanelil olan insanlar falan vat bu neyin kafası. Tam tersi sonuçlar istediği gibi olmayınca suçu chp mhp hdp de hatta Türk milletinde arayan oo çok kötü olacaksınız siz diye tehditvari konuşan kendinde hiç suç aramayan bir parti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…