yaa aynenAaa rte haricinde apoya sayin demek kimsenin haddine degil birilerinin zoruna gider sehitlerimize saygiszlik cık cık cık
kesinlikle,ama başkanlık sistemi gündemde olduğu sürece bir kesimin oyları hdp ye gidecektirHdp zaten meclisteydi. Oy alamasın diye gereksiz bir korku yaratıldı. Hiçbir şey değişmicek. Apo da siyasetr falan giremez bu saatten sonra. Adam kaç yıldır 4 duvar arasında mecali kalmamıştır zaten. Hdp meclise girse de girmese de apo kahramanlaştırılacaktı. Bari başkanlık sistemine engel oydular. Ayrıca hdpnin oyları suni. Bir daha böyle yüksek alamaz.
Evet, bu seçimlerde Nasılsa AKP kazanacak düşüncesi ortadan kalktı, artık kazanamayabilir diyerek sandığa gitmeyenlerde gidebilir, %12'lik sandığa gitmeyen bir kesim var, o kesimin kimi desteklediğini veya desteklemek isteyeceğini bilmiyoruz, bu yüzdenin bir kısmı hasta ve yaşlılardan oluşuyor olsa en az %10'luk bir oy potansiyeli var, onlar belirleyici unsur olabilir, işte bu sebeple insanlara doğru hitap çok önemli, mesela CHP proje dedi son dakika ama çözüm sürecine hiç girmedi, kimse bilmiyor tam olarak Kılıçdaroğlu'nun ne düşündüğünü, MHP dün geceki konuşmasıyla beğenilmese de bir duruş sergiledi ve kendi seçmeninin takdirini topladığını düşünüyorum, Milliyetçiler daha bir istekle destekleyecektir mesela.aynen katılıyorum abla bende böyle düşünüyorum. erken seçim akp için büyük risk gibi geliyor bana.. her şekilde oy kaybederler. 2 ayda insanların fikrinde nasıl bir değişiklik olabilir ki? diğer partiler büyük ihtimalle daha da oy toplar, şimdi "nasılsa akp kazanacak" diye düşünüp oy vermeyenleri de düşünürsek gerçekten çok artabilir diğer partiler.
Ben de eski akp lilerden okypete benim vazgeçiş nedenim en önemlisi insanları ayrıştırma sı önemli kurumlara yandaşlarını getirmesi kendilerinden olmayanların hakkının yenmesiokypete1304955 .!.:oy kaybının en önemli nedenlerinden biride,bence saray.
millet, artık abarma dedi:)
demek istediğim bu munecim,yazdık burada senin uzun yazıların havada kalıyordu,yine görmek istemediklerini görmüyorlarddı,çözüm nedir,eşit değilmiyixxz yazdık,apoyu muhattab neden alıyorlar yazdık allah biliyorÇok doğru söylüyorsun cryptic, çözüm süreci topiklerinde burda şehitleri olanlar, asker Eşleri olanlar, şehitlere ağlayanlara denemedik laf kalmamıştı, lütfen herkes geçmişte yazdıklarını bir yoklasın hafızasında, insanlar burda çözüm sürecine tepkiliyken alay ediliyordu.
Süreci baltaladıklarını, vatanı sevmediklerini söylüyorlardı, doğruya doğru.
Şimdide HDP, ki zaten meclisteydi, eve dönüş yasasını da biz çıkarmadık, meclise gelin çağrısını da biz yapmadık, öyle olduğu halde suçlu sizsiniz deniyor, ben oy vermedim bu partiye tavrım belli gerçi ama söylemlerimizi çabucak unutmayalım lütfen.
koalisyondan korkuyorum. resmen enkaz devralacaklar.
işleri zor
akp dışındaki koalisyondan bahsediyorum bu arada..
yani terör örgütüyle eğitim sağlık gibi alanlarda proje için mi anlaşma yapılacak?
Tüm olay bu muydu sizce yani?
ayrıca pkknın okul basıp öğretmen öldürdüğünü de hatırlatırım.
Bence yine en mantıklısı bunun özerklik anlaşması olacağı.
Temennim akp azınlık hükümetidir. 4 sene daha onlarda kalsın da iyice çamura bulansınlar.
Ayy ne güldüm kediciklerin bir kısmını gönderebilirsiniz ama mv maaşları estetiklerine ve makyajlar yeter mi kiizguben04539 .!.:Eki Görüntüle 1552111 bunun da derdi başka :)
Çözüm sürecini hdp yönetecekse hdp terör örgütü değil. Hayır bunun için anlaşmaya gerek yok, yanlış anladınız. Devlet bunları yapmakla yükümlü zaten. Yapması gerekenleri yapacak devlet. Doğu'daki insanlara hizmet götürecek.
Tüm olayı bilmiyorum. Hiçbirimiz bilmiyoruz gerçi. Akp ısrarla gizledi. Ama bundan sonra daha açık olacağını umuyorum çözüm sürecinin.
Pkk çok insan öldürdü. Devlet de aynı şekilde. Her iki tarafta da ölen çok. Bir de medyaya çok güvenemiyorum ben. Çıkan haberlere pek inancım yok ki bu dönemde bizzat şahit oluyoruz, havuz medyasına. Geçmişe bir sünger çekmesi lazım her iki tarafında. Çok acı şey var, yaşandı. Ama sürekli geçmişi kurcalarsak önümüzü göremeyiz.
zaten hiçbirşey çıkaramayacaklar azınlık hükümeti olsa. meclisten geçmeyecek hiçbir önerileri. boşa kürek çekmek bu. mazoşistlerse bak olurTemennim akp azınlık hükümetidir. 4 sene daha onlarda kalsın da iyice çamura bulansınlar.
hiç güneydoğuya gittiniz mi?
Çözüm sürecini hdp yönetecekse hdp terör örgütü değil. Hayır bunun için anlaşmaya gerek yok, yanlış anladınız. Devlet bunları yapmakla yükümlü zaten. Yapması gerekenleri yapacak devlet. Doğu'daki insanlara hizmet götürecek.
Tüm olayı bilmiyorum. Hiçbirimiz bilmiyoruz gerçi. Akp ısrarla gizledi. Ama bundan sonra daha açık olacağını umuyorum çözüm sürecinin.
Pkk çok insan öldürdü. Devlet de aynı şekilde. Her iki tarafta da ölen çok. Bir de medyaya çok güvenemiyorum ben. Çıkan haberlere pek inancım yok ki bu dönemde bizzat şahit oluyoruz, havuz medyasına. Geçmişe bir sünger çekmesi lazım her iki tarafında. Çok acı şey var, yaşandı. Ama sürekli geçmişi kurcalarsak önümüzü göremeyiz.
Evet, Batman'da, Adıyaman'da, Şanlıurfa ve Diyarbakır da bulundum.
Cok sabirlisin arkadasim