Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Evet, çok acı ama bunu anlıyorum! Evet, tam da bu zoruma gitti! Diktatör dediğiniz adamı devirmek için HDP iktidara gelse bile sesiniz çıkmayacağından o kadar eminim ki, evet işte tam da bi vicdanımı rahatsız etti! Çok doğru anlamışsınız.
Oylar CHP'den gitmedi diyorsunuz, bence oy oranlarına takılmayın...
Sizler "ayyyy Seloo ne totlısınnnn yaaa!' "Ayy ne kodor sempotiiik bir lideeoor' diye sinsi sinsi verdiniz aslında oylarınızı. Ama başardınız, çok akıllıcaydı, bunu kabul ediyorum...
CHP liderinin seçim sonuçlarından sonra "kazandık!' edasıyla pozları bir çok şeyi gözler önüne serdi.

Ne diyeyim, makarna kömür uğruna oy sattı dediklerinizden farkınız kalmadı, bunun utancı size ömür boyu yeter...

Milletim için hayırlısı olsun, Allah herşeye rağmen yolumuzu açık etsin...
sorunlar demokrasiyle cozulmucek de neyle cozulcek lideriniz apoya sayin derken onla gorusurken onlari muhattap alirken niye rahatsz olmyodnz da simdi vicdan yapasnz geldi????????????????
daga cikma gel siyaset yap dendi simdi aa siyaset de yapma nolsun peki kan davasi kafasi mi gudelim? pkk nin olusum surecini bi arastr darbeci kenanin baraji, dogudaki yuzlerce faili mechuller!!! asit kuyulari cezaevlerinde yapilan canavarca iskenceler bu ekilen nefret tohumlarindan yok saymalardan vs bunlarin uzerine pkk zemin buldu. Simdi de ulke icin bi sanstir bu mecliste cozum bulunsun.. kan davasi kafasyla daha cok mu kan aksin bu mudur bu mu cozum.. daha cok ana mi aglasin..ben kurt degilim ama ulkem icin pkknin bitmesi icin meclisin cozum olmasini istiyorum. Dogudaki insanlarin sesinin barajlarla yok sayilmasini istemiyorum

Son düzenleme:
Evet, çok acı ama bunu anlıyorum! Evet, tam da bu zoruma gitti! Diktatör dediğiniz adamı devirmek için HDP iktidara gelse bile sesiniz çıkmayacağından o kadar eminim ki, evet işte tam da bi vicdanımı rahatsız etti! Çok doğru anlamışsınız.
Oylar CHP'den gitmedi diyorsunuz, bence oy oranlarına takılmayın...
Sizler "ayyyy Seloo ne totlısınnnn yaaa!' "Ayy ne kodor sempotiiik bir lideeoor' diye sinsi sinsi verdiniz aslında oylarınızı. Ama başardınız, çok akıllıcaydı, bunu kabul ediyorum...
CHP liderinin seçim sonuçlarından sonra "kazandık!' edasıyla pozları bir çok şeyi gözler önüne serdi.

Ne diyeyim, makarna kömür uğruna oy sattı dediklerinizden farkınız kalmadı, bunun utancı size ömür boyu yeter...

Milletim için hayırlısı olsun, Allah herşeye rağmen yolumuzu açık etsin...
Bir gidin Allah aşkına kimin oyu ne kadar düşmüş. Hangi şehirlerde en çok artmış oyu hdp nin falan bir araştırın. Kimin oyu nereye gitmiş sonuçlardan belli. Ama yok işinize gelmez. O partiyi oraya ilk baş lim sokmuş bakmadan buraya gelip yok Türk milleti verdi yoknsiz verdiniz diye bu kadar insanı zan altında bırakmak daha kolay. Günah almak daha kolay. Hiç özeleştiri yapmayın. Hiç bu ülke 17-25 aralığı düşünmüş hiç bu sınav şaibelerini işsizliği vs düşünmüş demeyin. Salağız ya biz. Tövbe tövbe

BOTE="SheZofren, post: 41304269, member: 304985"]tabiki de istemeyen oy vermez demokrasi de budur zaten
başkanlığı bende istemiyorum
ben ortada bi yerdeyim ve benim kardeşim bu akp zamanında kpssde kopya olduğu için öğretmenliğe atanamadı
eğitim durumunu zaten hiç beğenmiyorum akp deneme tahtasına çevirdi çocukları gençleri
kürtlere açılım dedi başımıza çıkardı
ama bazı yönlerden de iyi olduğunu düşünüyorum tamam sevmediğim yönleri olsa da ve dediğim gibi ben birde koalisyon istemediğim için AKPye oy verdim kimseye gel bu partiye oy ver yada verme deme hakkım yok sonuçta
ben sadece düşüncelerimi söyledim bu dört partiden çıkacak koalisyonun yerine AKP nin iktidar olmasını isterdim ha keşke CHP veya MHP yi deneseydik ama onların olma ihtimalleri çok çok az. Ayrıca CHP ve MHPnin vaatleri de bana inandırıcı gelmiyor.[/QUOTE]ben de 2010 kpssye girdim benim ve arkadaşlarımın başına da kardeşinizin başına gelen geldi. Ama bu olaya canlı tanıklık yaptıktan en yakınınızın emekleri ile oynandığını gördükten sonra hatta diğer tarafla ters düşünce çok temiz bir sınavdı diyen adamın bu sene çıkıp bu olayın peşine düşeceğiz diye yan çizmesini gördükten sonra nasıl eliniz gitti o evete bilmiyorum. Tamam demokrasi var istediğinize oy verirsiniz falan ama aynı durumda benim ablam böyle bişey yapsa çok kırılırdım ihanete uğramış hissederdim. Neyseki ablam benim hallerimi unutmadı

E birleşsin o zaman chp,mhp,hdp. fırsat ayaklarına geldi daha ne ? Egodan kurtarsınlar bizi
akp ve herhangi bir parti mhp veya chp birleşebilir,ekonomi ne durumda bilmiyoruzki bol keseden savruldu paralar kimi hazine boş diyor

BOTE="SheZofren, post: 41304269, member: 304985"]tabiki de istemeyen oy vermez demokrasi de budur zaten
başkanlığı bende istemiyorum
ben ortada bi yerdeyim ve benim kardeşim bu akp zamanında kpssde kopya olduğu için öğretmenliğe atanamadı
eğitim durumunu zaten hiç beğenmiyorum akp deneme tahtasına çevirdi çocukları gençleri
kürtlere açılım dedi başımıza çıkardı
ama bazı yönlerden de iyi olduğunu düşünüyorum tamam sevmediğim yönleri olsa da ve dediğim gibi ben birde koalisyon istemediğim için AKPye oy verdim kimseye gel bu partiye oy ver yada verme deme hakkım yok sonuçta
ben sadece düşüncelerimi söyledim bu dört partiden çıkacak koalisyonun yerine AKP nin iktidar olmasını isterdim ha keşke CHP veya MHP yi deneseydik ama onların olma ihtimalleri çok çok az. Ayrıca CHP ve MHPnin vaatleri de bana inandırıcı gelmiyor.
ben de 2010 kpssye girdim benim ve arkadaşlarımın başına da kardeşinizin başına gelen geldi. Ama bu olaya canlı tanıklık yaptıktan en yakınınızın emekleri ile oynandığını gördükten sonra hatta diğer tarafla ters düşünce çok temiz bir sınavdı diyen adamın bu sene çıkıp bu olayın peşine düşeceğiz diye yan çizmesini gördükten sonra nasıl eliniz gitti o evete bilmiyorum. Tamam demokrasi var istediğinize oy verirsiniz falan ama aynı durumda benim ablam böyle bişey yapsa çok kırılırdım ihanete uğramış hissederdim. Neyseki ablam benim hallerimi unutmadı[/QUOTE]
ya ben burada kasiyerlik yapan atanamayan öğretmeni dahi düşündüm oy verirken

Akp ye py verdimmi HAYIR!
Hdp ye oy verdımmı HAYIR!
Sempatim varmı HAYIR!
S.Demirtaş'ı sempatik buldummu EVET!
AMMA ; kaşına gözüne değil , saz çalmasını değil..
güzel bir muhalif duruş sergilediği için , herkese gereken cevabı en güzel şekilde verdiği için.. Bunları düşünürken PKKlı oldugu gerçeğini birkenara koyup düşüdüm. TıpKı akepenın, bana göre bikaç iyi yönünü (bu partiyi sevmeme rağmen) , tarafsızca belirttiğim gibi..
Ha iktidar olabılme durumları zoruma gidiyormu EVET.
Ha bu adamlar zaten meclistemiydi ; EVET!
Zamanında destekleyen , görüşmeler yapan vsvsvs KİMDİ ???
Neyse , hakkımızda hayırlısı..
yorma kendinii

crypt: 41307154 .!.:
ben de 2010 kpssye girdim benim ve arkadaşlarımın başına da kardeşinizin başına gelen geldi. Ama bu olaya canlı tanıklık yaptıktan en yakınınızın emekleri ile oynandığını gördükten sonra hatta diğer tarafla ters düşünce çok temiz bir sınavdı diyen adamın bu sene çıkıp bu olayın peşine düşeceğiz diye yan çizmesini gördükten sonra nasıl eliniz gitti o evete bilmiyorum. Tamam demokrasi var istediğinize oy verirsiniz falan ama aynı durumda benim ablam böyle bişey yapsa çok kırılırdım ihanete uğramış hissederdim. Neyseki ablam benim hallerimi unutmadı
ya ben burada kasiyerlik yapan atanamayan öğretmeni dahi düşündüm oy verirken[/QUOTE]
Evet ben de düşündüm. Ak Parti en çok bizim dönemimizde atandı diyor. Ama hiç yeni yerlerde açılan eğitim fakültelerinden fazlalaşan öğrenci sayılarından falan bahsetmiyor. Ee sonra atanamayan sayısı büyüyor. Tabii bu sadece eğitim fakültesinde değil bütün bölümlerde geçerli. Planlama yapmadan öğrencileri dolduruyolar. Tabii oğlu da bu sene üniversite açıyo. Öğrenci lazım

ya ben burada kasiyerlik yapan atanamayan öğretmeni dahi düşündüm oy verirken
Evet ben de düşündüm. Ak Parti en çok bizim dönemimizde atandı diyor. Ama hiç yeni yerlerde açılan eğitim fakültelerinden fazlalaşan öğrenci sayılarından falan bahsetmiyor. Ee sonra atanamayan sayısı büyüyor. Tabii bu sadece eğitim fakültesinde değil bütün bölümlerde geçerli. Planlama yapmadan öğrencileri dolduruyolar. Tabii oğlu da bu sene üniversite açıyo. Öğrenci lazım[/QUOTE]
böyle ayrımcı bir sistemi desteklemem mümkün değildi,benimde evladım var

1557436_418801254995409_7498405435011786216_n.jpg

Ben işte bu iki yüzlülüğe deliriyorum..

Hiç bir dönem iktidara destek vermeyen, akp faşizmine ve 13 yıldır süregelen sivil darbeye var gücümle kendi çapımda ve oylarımla karşı durmaya çalışan ben, "başkanımız apo" diyen bir partinin meclise girmesinden, "artık yeter" dedirten isyanın sonucunda hdp nin çıkmasından ötürü son derece üzgünüm..

Ama her türlü hainliği alkışlamış ve desteklemiş akp seçmen kitlesine ne oluyor hakikaten anlamış değilim..
Yahu bu kadar mı farkında değiller bunca zaman neye destek verdiklerine de, hdpnin meclise girmesine şahlanıyorlar?

Az samimi olun be..
Sizin derdiniz vatan millet sakarya değil, sizin derdiniz şehitler falan değil..
Fanatik taraftar olduğunuz partinin tek başına sürdürdüğü saltanatlığa zeval geldi ya, o sizin derdiniz..

Haksızsam haksızsın de egem abla:KK51:

Biz kime laf anlatiyoruz ki 1 gecede cankuşu cemaatle yollarini ayiran akp iken
Ocalanin mektubunu kis kis gulerek okuyan babam miydi?
Barzaniyi Turkiye seninle gurur duyuyor diye karsilayan babam miydi?
Fener alayi gibi dagdan inenleri karsilayan babam miydi ?
3-5 mehmetcik oldu diye meclis mi toplanir diyen babam miydi? Simdi 40 tane vekili alinca mi dankk etti hersey kafaya ? Ozaman neredeydiniz ??
Simdi kalkmis teroristler aramiza soktunuz diyorlar.Kimin ne yaptigi apacik ortada ama bunu dillendirmeye kimsenin cesareti yok...

Edit:Egem abla benzer bir yazi paylasmissin zaten.

Biz kime laf anlatiyoruz ki 1 gecede cankuşu cemaatle yollarini ayiran akp iken
Ocalanin mektubunu kis kis gulerek okuyan babam miydi?
Barzaniyi Turkiye seninle gurur duyuyor diye karsilayan babam miydi?
Fener alayi gibi dagdan inenleri karsilayan babam miydi ?
3-5 mehmetcik oldu diye meclis mi toplanir diyen babam miydi? Simdi 40 tane vekili alinca mi dankk etti hersey kafaya ? Ozaman neredeydiniz ??
Simdi kalkmis teroristler aramiza soktunuz diyorlar.Kimin ne yaptigi apacik ortada ama bunu dillendirmeye kimsenin cesareti yok...

Edit:Egem abla benzer bir yazi paylasmissin zaten.

Evet babandı cevabı gelebilir, hazır ol :110:

Evet babandı cevabı gelebilir, hazır ol :110:
erdoğan sayın apo ile çözüm süreci için masaya oturup oturup kalkarken hiç ses etmiyorlardı yazdık burada çözüm süreci nedir,eşit değilmiyiz dedik,silah bıraktıracak sınır genişletecek dediler:KK64:

Son düzenleyen: Moderatör:
sen hanımefendiliğini koru,şimdi fark ettiler sayın apoyu dur şoktalar

Ilk ve son kez anladiklari dilden konustum sevgili cryptic... basa gelmeden anlasilmazmis ya anlasinlar simdi yillardir cektigimizi. Umarim bu uyanis boyle devam eder. Basta mhp secmeni ve hdp secmeni olmak uzere tum muhalefet secmenlerinin ellerine kollarina beyinlerine saglik...

Ilk ve son kez anladiklari dilden konustum sevgili cryptic... basa gelmeden anlasilmazmis ya anlasinlar simdi yillardir cektigimizi. Umarim bu uyanis boyle devam eder. Basta mhp secmeni ve hdp secmeni olmak uzere tum muhalefet secmenlerinin ellerine kollarina beyinlerine saglik...
aynen canım ,ben onların hiç empati yaptığını görmedim sadece nispet,bir defacıkda bizim partimizde bir hata varmı deyin değilmi?

Bu arada akp ile kesinlikle koalisyon olusturmam demiyen tek parti chp... bence ikisi koalisyon kuracak goreceksiniz. Cok uzak geliyor belki ama bence bu olacak...

aynen canım ,ben onların hiç empati yaptığını görmedim sadece nispet,bir defacıkda bizim partimizde bir hata varmı deyin değilmi?

Artik nispeti nereye yaparlar bilemem simdi de en cok oyu akp aldi ama taam miaa tadinda nispet yaparlar bize :)

X