- 29 Ağustos 2010
- 198
- 139
sorunlar demokrasiyle cozulmucek de neyle cozulcek lideriniz apoya sayin derken onla gorusurken onlari muhattap alirken niye rahatsz olmyodnz da simdi vicdan yapasnz geldi????????????????Evet, çok acı ama bunu anlıyorum! Evet, tam da bu zoruma gitti! Diktatör dediğiniz adamı devirmek için HDP iktidara gelse bile sesiniz çıkmayacağından o kadar eminim ki, evet işte tam da bi vicdanımı rahatsız etti! Çok doğru anlamışsınız.
Oylar CHP'den gitmedi diyorsunuz, bence oy oranlarına takılmayın...
Sizler "ayyyy Seloo ne totlısınnnn yaaa!' "Ayy ne kodor sempotiiik bir lideeoor' diye sinsi sinsi verdiniz aslında oylarınızı. Ama başardınız, çok akıllıcaydı, bunu kabul ediyorum...
CHP liderinin seçim sonuçlarından sonra "kazandık!' edasıyla pozları bir çok şeyi gözler önüne serdi.
Ne diyeyim, makarna kömür uğruna oy sattı dediklerinizden farkınız kalmadı, bunun utancı size ömür boyu yeter...
Milletim için hayırlısı olsun, Allah herşeye rağmen yolumuzu açık etsin...
daga cikma gel siyaset yap dendi simdi aa siyaset de yapma nolsun peki kan davasi kafasi mi gudelim? pkk nin olusum surecini bi arastr darbeci kenanin baraji, dogudaki yuzlerce faili mechuller!!! asit kuyulari cezaevlerinde yapilan canavarca iskenceler bu ekilen nefret tohumlarindan yok saymalardan vs bunlarin uzerine pkk zemin buldu. Simdi de ulke icin bi sanstir bu mecliste cozum bulunsun.. kan davasi kafasyla daha cok mu kan aksin bu mudur bu mu cozum.. daha cok ana mi aglasin..ben kurt degilim ama ulkem icin pkknin bitmesi icin meclisin cozum olmasini istiyorum. Dogudaki insanlarin sesinin barajlarla yok sayilmasini istemiyorum
Son düzenleme: