• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

dinleyen anlayan oldu mu acaba söylenenleri,malum mitinglerde yaşananlar:KK53:

benim bildiğim daha önceden kazanmış olduğun bi başarıdan geri düşersen o başarısızlıktır ama demekki onlar öyle düşünmüyor:KK53::KK53:

özellikle bana ayağını denk al diyen müdürümü hahahah
:KK57: Çok sevinme , uzaktan izlemek bile keyifli . Uğraşmasınlar sonra senle .Ben barajı geçsinler yemek vercem dedim , istifa edicem deyip vazgeçenler gibi bende caydım :KK48: Sürdürecek misiniz beni dedim , bütün üstlerim malum partiden :KK53:

davutoğlu balkon konuşması yaptı zafer akp nindir dedi, başka bişeylerde dedi hiçbişey anlamadım, karşısındaki yüzlerce kişide alkış kıyamet onu da anlamadım, galiba hazırlık boşa gitmesin diyte

bu arada erdoğandan haber var mı, aksarayın balkonu varmıydı yokmuydu hiç dikkat etmemişim:KK53:
:KK48::KK48::KK70::KK70:

istifa etse ne olacakki, onun yerine erdoğandan icazet alan başka biri gelecek
Yeterince rezil oldular söylemleri ile, bu Yüzden istifa etmesi gerek.
Olay gerçi ne davudoğlu ne akp.
Insanlar Erdoğan'ın hırsından bıktı usandı. Kim gelse sonu, bu olacak. Kan kaybede kaybede...

:KK57: Çok sevinme , uzaktan izlemek bile keyifli . Uğraşmasınlar sonra senle .Ben barajı geçsinler yemek vercem dedim , istifa edicem deyip vazgeçenler gibi bende caydım :KK48: Sürdürecek misiniz beni dedim , bütün üstlerim malum partiden :KK53:
o malum partiden olan üstler de yavaaş yavaaş uzaklaşmaya başlarlar görürsün ortalık çok karışacak birbirlerine girecekler hdp nin meclise girmesine üzüldüm ama o üstler yüzünden az kalsın bebeğimi düşürecektim üzüntüden

Bu arada olmasaydin da olurduk ilanini akIT pacavrasina ilan veren herif Usakta mv secilememis.Guzen haberlerden biri.
gece görünce çok mutlu oldum sevinç naraları attım:KK73:

Saray'dan 7 Haziran açıklaması

'3 dönem iktidarda olup 4. kez girdiği seçimi...'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Mustafa Varank, AKP'nin tek başına iktidarının sona erdiği 7 Haziran seçimi sonuçlarına ilişkin olarak açıklama yaptı.

Kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunan Varank, şu ifadeleri kullandı:

"Olanda hayır vardır. Yeter ki siyasetin kuralları işlesin, milletin takdiri her şeyin üzerindedir. Paralel yapının bağımsız adaylarının ne kadar oy aldıkları ortada. Paralel yapının toplumsal bir gücü olmadığı da tescillenmiş oldu. 3 dönem iktidarda olup 4. kez girdiği seçimi yüzde 41 ile birinci bitiren bir partinin dünyada kaç örneği var?"

Saray'dan 7 Haziran açıklaması

'3 dönem iktidarda olup 4. kez girdiği seçimi...'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Mustafa Varank, AKP'nin tek başına iktidarının sona erdiği 7 Haziran seçimi sonuçlarına ilişkin olarak açıklama yaptı.

Kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunan Varank, şu ifadeleri kullandı:

"Olanda hayır vardır. Yeter ki siyasetin kuralları işlesin, milletin takdiri her şeyin üzerindedir. Paralel yapının bağımsız adaylarının ne kadar oy aldıkları ortada. Paralel yapının toplumsal bir gücü olmadığı da tescillenmiş oldu. 3 dönem iktidarda olup 4. kez girdiği seçimi yüzde 41 ile birinci bitiren bir partinin dünyada kaç örneği var?"

ay seçim sonucundan çıkardığı paralel yapının hezimeti mi, iyiymiş:confused::confused:

sanki cemaatin bi ağırlığı vardıda ağırlığı olmadığını zaten geçen seçimlerden biliyoruz, sanki süpriz:KK53::KK53::KK53:

ay seçim sonucundan çıkardığı paralel yapının hezimeti mi, iyiymiş:confused::confused:

sanki cemaatin bi ağırlığı vardıda ağırlığı olmadığını zaten geçen seçimlerden biliyoruz, sanki süpriz:KK53::KK53::KK53:
:KK48::KK48::KK48:

om8kE0lh.jpg

Back