Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

bi de erken seçim olursa milletvekilleri kıyak emeklilikten faydalanamaz gibi bişey dendi o yüzden olmaz dendi, o olayı anlayamadım

Evet tabirim yanlis oldu onun icin ozur diledim zaten dusundugumu yanlis ifade ettim

Inan bunu bizde istiyoruz, hadi herkesi katmayayım, bende can-ı gönülden istiyorum çünkü muhalefeti güçlü bulmuyorum ama koltuk tatlı geldi hepsine ne yazık ki

Cidden cumhurbaskani secimlerinde bile karsisina kimi getirdiler saka gbydi butun teskilat degismeli hepsinin koku kazinmali yoksa coooook zor o isler suan en buyuk korkum hdpnin bile sansinin yuksek olmasiddiger muhalefetlerden bu benim icin cok uzucu...

Seçim müziklerinden biri var ki yıllar yıllar öncesine dayanır ve hala dilimde büyük bir zevkle söylerim
Bismillah refah geldi refahın vakti geldiii
O nasıl bir müzük o nasıl söz. O parti zihniyetiyle uyumlu hafif arap aksanı...

Neyse ben de kitap ve uyku moduma geçeyim. Akp 3-5 puan düştü diye bayram yapacak halim yok. Hem daha tehlikeli bir grup yükseldi ve mhpyle birlikte hdp de akpnin stepneleri arasına katıldı.
Bir aksilik olmazsa zaten 3 aşağı 5 yukarı aynı hayatı sürücem. Ve artık bu ülkede kimseye acımam. Müstehak çünkü.

akpnin oyu cok ama iktidar olamiyor ne sacma okadar farkla ne sacma sistem.hadi hayirlisi akp bu isin ustesinden gelecegine inaniyorum.buyuk ihtimal mhp koalisyon olur.
dimi ne saçma.keşke yine dediğim dedik caldigim düdük diyebilselerdi.ah onlar bunu tahmin edeydi o kuralı da hemen değiştirirlerdi

Bi kanalda yapilan yoruma yurekten katiliyorum

ilk defa birinci olan parti yenilgi ye ugramis gibi davraniyor sonuncu olan parti de sanki birinci cikmis gibi sevinc gosterileri yapmasi ......

Ben yazıklar olsun demekten kendimi alıkoyamıyorum.. İçim acıdı, boşuna verdiğimiz şehitler, ağlayan analar, genç yaşta dul kalmış kadınlar, küçücükken ölümü tadan masumlar, hepsi boşmuş. Terör örgütüne oy veren bir millet olmuşuz. Yazıklar olsun..

Stevin Hawking var hani unlu fizikci adini yanlis yazmis olabilirim. Oda ms hastasi felcli sadece beyni calisiyor ama butun illuminati her seyi ona danisiyor. Alti bezli olup dunyaya hukmeden adamlar var.
"Stephen Hawking"den örnek vermenizi, muhabbetinizin başını okumadım. Fekat, ne mutlu o değerli bilim insanı altı bezli olarak dünyayı yönetiyor, bizimki altında altın klozetle beceremedi tek bir ülkeyi yönetmeyi.
Aradaki fark neyin farkı, burada yazamayacağım, siz anlayın.

Süper olur aslında, kadınlar mecliste çok fazla temsil edilemiyorlar, bir kadın partisi olsa ne iyi olurdu, bu neden biz olmayalım ki?
o kadat sevinme müdürüm akp liler vermez oy akp ye tam zıt bir görüş aman Allahım kadın partisimi ölmek var dönmek yak diyyler ya

akpnin oyu cok ama iktidar olamiyor ne sacma okadar farkla ne sacma sistem.hadi hayirlisi akp bu isin ustesinden gelecegine inaniyorum.buyuk ihtimal mhp koalisyon olur.

E işte bunun adı demokrasi. Sınıf başkanı seçmiyoruz. Çok oy olan başa geçemiyor.

Eceviti elestirmisler alti bezli ulkeyi yonetiyordu diye ona ithafen yazdim konu boyle acıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…