Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Bu secim akp nin prestijine buyuk bi cizik atti ve baskanlik sistemi tek basina iktidar 400 milletvekili hayal oldu...

Ote yandan chpde bi dusus var ki bu hdpye kayan oylardan kaynakli olacak saniyorum... kilicdaroglu artik istifa etmeli bence. chp sapkasini onune koyup dusunmeli cunku bu kadar secmen hdpye kaymaya gonulluysa baska yere de kayabilir aman dikkat...

Mhp gayet iyi bir performans gosterdi gonulden tebrik ediyorum. .. umarim ayni onurlu durusu gosterip akp ile koalisyona yanasmazlar...

Hdpye soyleyecek soz bulamiyorum. Secimin tek kazanani bence. Barajlar asildi hedefe ulasildi. Hedefine ulasan tek parti hdp...

Bunlar benim fikirlerim , milletimize hayirli olur umarim...

HE he çok uğraştı dış güçler falan dimi, açılım diye bağıranlar da zaten amcamın oğluydu hahahaha :)

ölmek istiyorsan o senin sorunun tabi buna biz karisamayiz
Asıl diğer partiler başa gelirse siz öleceksiniz haberiniz yok

Alti bezleniyo diye adami asalamadim yaslandi yuruyemiyo hale geldi kendine hali yokken niye hala koltuga sevdalaniliyo onu anlamiyorum diyorum bence tayyipte yaslandi genc yeni dinamik nesiller gelmeli artik ben ayni yuzlerden biktim usandim

Chp'nin ne gücü kaldi? Chp muhalefeti zor yapiyordu, bide akp' ile koalisyona mi girsinler? Ki birçok insan tam ak partiye karsi chp'ye oy verdiler. Chp akp ile koalisyona girerse, artik politik intihar olur. Chp'nin arkasinda kimse kalmaz.

Demirtas zaten bügün bile dede akp ile asla koalisyona girmiyeceklerini diye. Tek çözüm ya chp-hdp-mhp koalisyonu, yada erken seçim. Her ne olursa olsun, daha önce belirttigim gibi, sonuçlar ile yine mutlu oldum.

Katılıyorum size alaycı yada küçümseyici olarak yazmadım sadece @kadese ye cevap olarak yazdım yanlış algılanmasın

Stevin Hawking var hani unlu fizikci adini yanlis yazmis olabilirim. Oda ms hastasi felcli sadece beyni calisiyor ama butun illuminati her seyi ona danisiyor. Alti bezli olup dunyaya hukmeden adamlar var.

arkadaşım anlaşamadığımız nokta şu : biz o kürt hayır gelemez olamaz mantığında değiliz. Türkiye içerisinde Kürdistan kurma hayalleri olan türkiyeyi bölmeye çalışan bu yolda ilerleyen ve bunlara destek olanlara karşıyız. Burası türkiye kanla başla şehitlerle alındı, ne demek ayrı bayrak ! Hdp nin aldığı yerlerde şuan kutlama var ve 1 tane türk bayrağı yok. Heryerde pkk bayrağı. Evet hani o askerlerimizi şehit düşüren bin bir evi yakan karakollara daha uykusunda ki mehmetçiklerimize saldırıda bulunan pkk nın bayrağı. Tüm bunların olmasına sebep veren ve bu işten zevk alan Öcalan..Ve hdp açıklama yapar " Teşekkürler SAYIN ÖCALAN "
Madem amaç birlik beraberlik içerisinde bir Türkiye, ne diye öcalana teşekkür edilir ???
Velhasıl diyecek çok söz var ama anlaşabileceğimizi sanmıyorum ve lafı uzatmıyorum.

En son 1960 da iktidar olmuş chp mesela.gördün mü ki adam nasıl yönetecek ülkeyi. Bir de adamın elinde bişey yoktu ki ne yapsın konuşmaktan başka. Her şey ama her şey bir partinin elinde idi. Bir ezberlenmiş parti yok bilmem ne. Hiç o partilerin sayfasına girip tarım sağlık eğitim politikalarını falan okudunuz mu hiç sanmıyorum ama çok mantıklı şeyler yazıyor. Bir deneyin isterseniz sadece telden takip etmeyin. Geçmişle bugünü yargılamak doğru bir şey değil

ECEVİT gibi bir insana laf ediyorsunuz ya yazıklar olsun gerçekten şurada 2 saattir bakınıyorum en ufak terbiyesizlik yapmadım ama bu çok dokundu..
Yapmayın vicdanlı olun biraz.

Ben de her türlü karşıt görüşe saygı duyabilirim ama gerek sosyal medya olsun gerek özel çevremde ilk defa bir yorum burnumun direğini sızlattı.

Sayın Ecevit gibi bir siyasetçi bir daha gelmemişken ne kadar kolay harcamak??
İçim acıdı.

HE he çok uğraştı dış güçler falan dimi, açılım diye bağıranlar da zaten amcamın oğluydu hahahaha :)

ölmek istiyorsan o senin sorunun tabi buna biz karisamayiz
ayy neden öleyim parti için hiç bir parti içinde ölemem babamın oğlu değiller

O zaman nasil olacak sence? Fakir çoçuklari dag'a yollamaya devam mi? Kürt çoçuklarinda o dag'a yollanmasi, hapislerde sürünmesine devam mi? Senin için çözüm o zaman nedir, gerçekten merak ediyorum, anlatirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…