Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Evet apo şu an selıcana büyük engel. O olmasa kaptırır gider. Çünkü sempatik adam iyi bi adam pkk yüzünden oy alamadı. O da görüyor.
bu güne dek birinin sırtında gelen herkes kamburu attı oda atacaktır,dünyadaki tek gerçek

Benim oy verdiğim sandıkta benim oy verdiğim parti yok nasil bi salaklik yaptım da geçersiz oy attım acaba

Hanimlar gayette gonullu olarak Hdpye oy atan insanlara sahit oldum. Okulda falan artik herkes rengini belli ediyor partilerini asiri destekliyorlar. Yani ben bu kadar oyun silah zoruyla alindigini dusunmuyorum. Sandiktada kurt vatandaslarin secime katilimi baya yuksekti.

Her Kürt pkk'lı değildir olayı da çoğu zaman unutuluyor. Her Kürt pkklı değil ki. "Ben Türkçe konuşmaktan sıkıldım" diyen Kürt de var, "Allah devletten razı olsun, keşke o gencecik çocuklar da çatışmalarda şehit olmasa" diyen Kürt de. Nasıl olur bilmiyorum ama barış yaşanmasını her şeyden çok ben de isterim elbette. Hepimiz insanız şurada.

elbette bir çok kişi isteyerek oy attı zaten silah zoru diye bişi olamaz da akp nin Doğu oyları ve chp nin bazı oyları hdp ye gitti

Sen nerelisin kardeş?nerde kaç sene önce gördün bunları? bi güneydoğulu ve anne tarafı kürt olan biri olarak ben 26 yaşındayım ve aklım erdiğinden beri bizleri kimse yakmadı.işkence de görmedik.bu arada sülalemden kimse de hdp ye oy vermedi vermez zira bize hizmet etmediklerini bilecek kadar tanıyoruz kendilerini

Benim oy verdiğim sandık
Chp 222
Akp 41
Mhp 36
Hdp 14
Okuldaki tüm sandıklar aşağı yukarı böyleydi, başka türlü olmaz burda zaten, semtimi çok seviyorum.
Sonuçların türkiye geneliyle ilgisi yok.

Avrupa ulkelerindede bi cok ulke koalisyonla yonetiliyormus onlarin ekonomisi gayet iyi niye degisiklik oldugunda bu kadar korkuyor ki insanlar.
Avrupa'daki bahsi geçen insanların, nasıl denir, eöm, kafaları daha farklı çalışıyor, bunu kabul etmek lazım. Yani, bizde parti tutmak futbol takımı tutmaktan farklı olmadığından, insanlar rasyonel fikirlerden ziyade hastalıklı bir fanatizme sahip olduklarından, koalisyon yapılsa bile iç kısımda gereksiz duygusal hareket ediliyor, atıyorum chp'nin bölgesine atanan bir mhp'li yetkili, işini çok objektif yapmıyor falan. Koalisyon, anlık bir kaçış bizim ülkemizde, uzun süreli çözüm sağlamaktan çok uzak bu duygusal fanatiklikle.

Son düzenleme:
Selahattin Demirtaşın yükselmesi zaten aponun işine gelmez.
Ben bir nevi mecburi birlik görüyorum onların arasında
O teoriler tutmaz o yüzden
Apo selahattinin ondan daha popi olmasını kaldıramaz ki pkkyla yanyana olmasaydı selahattinin fikirlerini beğenen insan sayısı da çok çok fazla.

Cok bilindik bi anne cocuk paylasim platformunda bastaki bayan bangir bangir acik acik aylarca propaganda yapip chp mhplilerden akplilerden hdp icin oy istedi ve resmen beyinlerini yikayip karsi gorustekileri gruptan atti ve selattin i sanki sahane bir lider gb ilahlastirip sevgi gosterilerinde bulundu ve resmen ataturkcu milliyetciyim diyen o kesim insanlarin goruslerini etkileyip hdpye oy aldi... chpden mhpden umidini kesen secmen hdpye oy verip akpyi zora soktu aklinca nolucak apo...... ditin yegeni kani millet vekili oldu onu oraya sokan lara yazik....

Kürt lerin hdpye oy vermesinden dahha cok miemi bulandiriyo ve uzuyo digerlerinin oy verip onlari meclise sokmalari

İki ucu pislik bir değnek gibi oldu bu seçim sonucu
Akp-Mhp koalisyonu kesin gibi

Oyumu bugünkü seçimde MHP'ye verdim. Ama bu eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor.
Muhalefetin amacı iktidar olmak falan değil. Maalesef bu çok net.
MHP den daha fazla artış bekliyordum. Yanıldım.
Muhalefet partilerinde Liderlikle ilgili problem var. Bir çok kişi Liderleri yeterli görmediklerinden oy vermiyor.
Benim de şahsi fikrim bu. Devlet Bahçeli'yi yetersiz görmeme rağmen oyumu MHP ye verdim.
MHP tek bir ilde birinci olmuş, ama 70 ilde oyunu arttırmış. Bu bir mesaj aslında ama anlayacaklar mı? algılayacaklar mı bilinmez...
HDP olayı sinirimi bozuyor. Kendi taban seçmeninden dolayı değil, Atatürkçü Cumhuriyetçi olduklarını söyleyip gidip bu partiye oy verenlerden dolayı sinir bozukluğum. İçimden tebrik etmek gelmiyor. Ne yalan söyleyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…