Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Bunu söyleyen arkadaşlar pkk nın çarşıda pazarda bomba patlatırken şans eseri kendisi veya bir yakını zarar görmemiş olanlar, hayalperest gençler ya da eline keleş alıp pkknın zaferini kutlayanlardır. Başka bir açıklaması olamaz.

InşallahOTE="dansmarue, post: 41297590, member: 411235"]Öcalan yakında ölür gider. Ölmezse selocan biraz güçlense öcalana postayı koyar. Akp cemaat işine döner. :)[/QUOTE]
İnşallah

propaganda yapmasana mune abla !!!!

sitenin cumhurbaşkanısın sonuçta yapmaman lazım

Oncelikle akepe secimde tek basina iktidar olana kadar biz sandiga gidip gidip gelecegiz. Sonra Cumhurbaskani inecek makamindan cekil Ahmet sen bi seyi beceremiyosun diye meydanlara inecek. Ugur Isilak'a dombradan baska sarki yap la bu muzikle halk gaza gelmiyo dicek. Sonrasinda Malazgirt savasi, Ankara savasi tarihte ne varsa onlarida kutlayacak. Neyseee sonuc olarak koalisyonda mhp-akp olmasin mhpyi zayif halka goruyorum akpyi bastiramaz gibi geliyor. Bence herkes etnik kokeni bi yere biraksin chp-mhp-hdp koalisyon olsun.

Oy verdiğim sandık:

Ailemin oy verdiği sandık:

CHP'yi en Üstte görünce teselli oldum. İkisi de öğrenci Mahallesi. ODTÜ'de mi ankara iletişim/siyasal'da mı oransal olarak daha çok HDP yanlısı var bunu gördüm. ODTÜ'de daha çok sanıyordum.

Kaldirim ayy pardon balkon konusmasi yapacakmis Davutoglu.

Kiz beyazgri gel iki lafin belini kiralim.Valla cok ugrasmaycagiz seninle unuttuk gitti o iddaali laflarini :) En fazla "hocam beyazgri agliyor tuvalete gidebilir miyiz" diye bi tane espri yaparim olur biter Sensiz olmuyor.Aliskanlik yaptin secim suresince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…