- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Bunu söyleyen arkadaşlar pkk nın çarşıda pazarda bomba patlatırken şans eseri kendisi veya bir yakını zarar görmemiş olanlar, hayalperest gençler ya da eline keleş alıp pkknın zaferini kutlayanlardır. Başka bir açıklaması olamaz.Kürtler ezildi, hakları gasp edildi falan olaylarına katılmıyorum. Yıllarca gencecik askerimizi öldüren, kaçak elektrik, su kullanıp faturasını batıdakine yükleyen ve daha sayamayacağım birçok şeyi yapan bir toplum nasıl ezilmiş oluyor? Bilmiyorum öyle ya da böyle meclisteler, bayağı da oy aldılar ama Allah aşkına onları masum göstermeyin. Adamların terör örgütü var, daha ne olsun? Ha koalisyonda olurlarsa belki barış gelir, huzur gelir falan onu bilemem ama devlet içinde de devlet olmaz arkadaşlar, kimse bunu bilmiyormuş gibi yapmasın. Akp de hdp'ye az çanak tutmadı. Ekonomi diyorsunuz, bilmem ne diyorsunuz ama haberiniz mi yok ben anlamıyorum, Tayyip bey elinde olsa Merkez Bankasını da kendisi yönetmeye kalkacaktı. Merkez Bankası bağımsızdır, güya ama onun bile üzerinde baskı vardı. Ekonomi iyi diyenler, tamam eskiden de iyiydi diyen yok ama adamlar ağızlarını açtıklarında piyasalarda hareketlenmeler oluyordu. Bir gecede bankaların hortumlandığı zamanları da unutmadık elbette ama ortada bazı gerçekler var yani bu ülkenin akp'den TAMAMEN kurtulması için çok çılgın bir ekonomik kriz yaşanması lazım, yani ekonomimiz iyi diyenlerin o düşünceden vazgeçmeleri için yani. Tamam sonuçlar hayırlı uğurlu olsun ama hep olan vatandaşa oluyor. Yine de güzel günler göreceğiz deyip umudumuzu kesmeyelim.
Öcalanın yiğeni dilek mi ne varmış o da girdi
bencede tek parti tek güç olmasın,birbirlerinin yanlışlarına bu şeklde engel olabilirler,diğer 100 de 50 boşlukta kalıyor eli kolu bağlı oluyorKoalisyon bence olması gereken şey. Yoksa akp gibi oluyor..
bende aynını düşünüyorum bir yerde apoyu sırtından atacaktırÖcalan yakında ölür gider. Ölmezse selocan biraz güçlense öcalana postayı koyar. Akp cemaat işine döner. :)
Benimki de az evvel bana birşey anlatıyordu, ben tam dinleyemedim, bakışlarım bile değişikmiş demek ki, bana bakarken beni düşünerek bak, öyle bakma dedi
Gece gece yedim paparayı topik sayesinde
Adamlar protesto edecek, az yavaş yazın
akp yi koşulsuz şartsız benimsedikleri için doğruyu kabullenmek ve ifade etmek zor geliyor bazı arkadaslaraŞimdi chplilere yükleniyolar hdp oyu yüzünden. Ne alakası var anlamıyorum :)
olmasın daha iyiEvet. Mhp çok uzak konusmadi. Açık kapi bıraktı
bende aynını düşünüyorum bir yerde apoyu sırtından atacaktır
Kolay ölüm olmasın onaÖcalan yakında ölür gider. Ölmezse selocan biraz güçlense öcalana postayı koyar. Akp cemaat işine döner. :)
lütfen ya aklıma 10 milyon dolarlık dinezor geliyor,asla tek parti olmasın bir daha asla çok kötü bir şeymişFATİH PORTAKAL : Melih Gökçek'i göremiyorum balkonda
Adamı her gece banlıyorum, kaşımı gözümü oynata oynata işim var işim deyince fotoğraflara sarıyor garibimhemen enisteyi banla abla,konu dışından gitsin
Ve guclu bir koalisyon olmali muhalefet partileride cekimser kalmamali. Haksizliga yolsuzluga aninda dur demeliler yoksa yine yurumez.Koalisyon bence olması gereken şey. Yoksa akp gibi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?