- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
Çokmu yani :))şaşırdık mi Sence?
selo zaten liderimiz apo dememis miydi?liderine teşekkür etmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokmu yani :))şaşırdık mi Sence?
selo zaten liderimiz apo dememis miydi?liderine teşekkür etmiş.
Geliyorum da yanın nerde göremedim sayfayı kaçırmadan bi söyleyiver :))
Öyle mi? Yapmayacak sanıyordum. Heralde saatler on ikiyi vurup sekiz hazirana girdiğimizde istifamı vereceğim falan diyecek.davutoglu balkonsmasına hazırlanıyor...
nedense buradaki bazı kişiler bu görüntüleri atlıyor.Eki Görüntüle 1551684 Akpliler ne cabuk unuttu bu görüntüleri
Yok bitanem öyle bir şey fazla iyimser olma :))Öyle mi? Yapmayacak sanıyordum. Heralde saatler on ikiyi vurup sekiz hazirana girdiğimizde istifamı vereceğim falan diyecek.
Celladina aşık olmuşsa bir millet,
Ister ezan ister çan dinlet,
İtiraz etmiyorsa süru gibi illet,
Mustehaktir ona herturlu zillet..
Kina yakin ermeniler mecliste..
Kina yakin sehitlerin cani bosa gitti..
yimirta gibi konu telef olmak üzere
gönüllülerO değil de survivor da dokunulmazlığı kim kazandı ?
konu ırkçılığ,ırklara hakarete kadar geldi.
oysa o ırklardan kkda üyeler var. biraz düşünceli olmak gerekmezmi
Kendisini yıllarca balkonda görmeye alıştık, şu an AKP'nin tek başına iktidar olamayışına seviniyorum ama balkon olayı bu kez gerçekten farklı oldu. Nerde o kasılmalar, konuşmalar? Ha ha ha.Benimde gözlerim onu aradı, Davutoğlunun yarım yamalak gülümsemesini, Nagehancığımın somurta somurta 'Ay mecliste küslük olmamalı, partiler diyaloga girmeli bence' demesini izledim onlarla idare ettim bir süre ama, onca miting -pardon açılış ve kutlamalardan- sonra o da bir konuşma yapar diye bekliyordum.
gönüllüler
Yok ben yetişemiyorum bu hıza maaşallah :)Şimdi aratma bana oraları bulamam
O değil de çok ekşınlı ya