Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Herkes üslubuna dikkat etsin, bu topikteki herkesin gri Olmasını ve topiğin kapanmasını istemiyorsanız, AKP CHP MHP HDP ve diğer partilere, parti seçmenlerine hakaret etmeyin.

Irkçılık yapmayın, ne demek Kürtler, Ermeniler falan, her partide var her ırktan insan, Etyen Mahçupyan'ın danışman olduğu unutuldu, kanımca.
Bu ülkenin vatandaşları ırkları ne olursa olsun bugün Seçmen veya aday olarak sandığa gidenlere laf söyleyemezsiniz.

Yok sizden daha çok gitti, bizden gitmedi yazışmaları almış başını gitmiş...Şu saatten sonra hdp.ye kimden oy gittiğini tartışmanın bi önemi var mı ? Ki doğuda akp.oylarını büyük oranda kaybetmiştir buda bir gerçek.Ne olursa olsun halkın seçimi bu,insanlar fikirlerini değiştirebilir.Nasılki millet yüzde ellilerde akp.yi seçtiyse,şimdide öyle yada böyle Hdp.yi barajı geçirdi.Şu an her an herşey olabilir,her türlü kombinasyon olası.Olmaz olmaz demeyin olmaz olmaz :KK66:

Celladina aşık olmuşsa bir millet,
Ister ezan ister çan dinlet,
İtiraz etmiyorsa süru gibi illet,
Mustehaktir ona herturlu zillet..

Kina yakin ermeniler mecliste..
Kina yakin sehitlerin cani bosa gitti..

Akp dende var bu arada Ermeni aday. Meclise girmiş durumda...

Ha olması gerekende budur tabi yanlış anlaşılmasın.

Benimde gözlerim onu aradı, Davutoğlunun yarım yamalak gülümsemesini, Nagehancığımın somurta somurta 'Ay mecliste küslük olmamalı, partiler diyaloga girmeli bence' demesini izledim onlarla idare ettim bir süre ama, onca miting -pardon açılış ve kutlamalardan- sonra o da bir konuşma yapar diye bekliyordum.
Kendisini yıllarca balkonda görmeye alıştık, şu an AKP'nin tek başına iktidar olamayışına seviniyorum ama balkon olayı bu kez gerçekten farklı oldu. Nerde o kasılmalar, konuşmalar? Ha ha ha.

X