Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

mhp sıcak bakıyor bence
Mhp ile hdp'nin milletvekili sayisi arasinda en son 4 kişi fark gördüm. Ben de size katiliyorum bu konuda. 82 mv mhp, 78 mv hdp. Bence de mhp ile akp koalisyonu olabilir.
Erken seçim konusunu anlayamiyorum, bir daha secim olsa halkin karari mi degisecek sanki?

Ee yine var balkon konuşması, yoksa sadece çay içmeye mi çıkıyorlar?
Ahmet Davutoğlu. Evinizin oğlu.
Gecenin iğrenç esprisi de benden olsun dedim.

her şeyde bir hayır var derler aslında hdpnin meclise girmesi terörü bitiricekse gelsinler yeter ki dağdan indirsinler şunları belki türkiyeyi korurlar zaten hükümetteyiz diye olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum artık.

Oy oranini akp %12 dusurse de yaziklar olsun Soma halkina.Chp oy oranini dusurmus.Mecliste ve 13 mayistan beri sizler icin tek cirpinan Chpli vekil Ozgur Ozeldi..Neyse daha sert yazmayacagim...
Yazık gerçekten her seye rağmen yine tek çırpınan Özgür Özel olacak:tır. Bende Melda Onur'un meclise girememesine tepkiliyim.

Lanet olası ınternetım donuyor turk kanalları izleyemiyorum biti bana su "emanet oylar" olayını acıklayabilirmii??

içime sinmemişti hiç çok huzursuzum halen ama bakıyorum facebookta falan bir sürü kürt tanıdığım insanlardan türkler-kürtler artık kol kola falan yazıyorlar. düşmanlık çıkmazsa iyi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…