Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Üremenin faydasını sonunda gördüler gerçekten.

Celladina aşık olmuşsa bir millet,
Ister ezan ister çan dinlet,
İtiraz etmiyorsa süru gibi illet,
Mustehaktir ona herturlu zillet..

Kina yakin ermeniler mecliste..
Kina yakin sehitlerin cani bosa gitti..

Şu Ermenilere karşı olan nefretiniz bir bitmedi.İki lafınızdan biri Ermeni ya da Yahudi.
Belki ben Ermeniyim nasıl bir mesaj ya bu böyle ?

Hakikaten Hdp çözüm sürecini kiminle yürütecek?
Koolisyon kurarlarsa hiç şaşirmayacağim.

O

ozaman biraz sosyal medya biraz basın biraz mizah arastırması yapın... Makarna ve kömürün ilk çağrışımı sizdede değişecektir

Bence siz benim yazdıklarımı dikkatle okuyunuz. Sizin kast ettiğinizi özellikle sordum doğru mu anlıyorum diye. Sizin gibi düşünen insanların olduğunu bilmek üzücü. Benim olduğum yerde Chp çakmak, kahve, tepsi vs. şeyler dağıttı. Ama Chp ye oy veren kimseye böyle bir yakıştırma yapmadım. Hiç olmazsa ben makarna ve kömürden dolayı oy vermedim. Makarna ve kömürden dolayı oy aldığını düşünüyorsanız sırf Akp gitsin diye oy verenleri de bir sorgulamanız gerekir.

Celladina aşık olmuşsa bir millet,
Ister ezan ister çan dinlet,
İtiraz etmiyorsa süru gibi illet,
Mustehaktir ona herturlu zillet..

Kina yakin ermeniler mecliste..
Kina yakin sehitlerin cani bosa gitti..
hdp li değilim asla Allah korusun da

ancak Ermeniler sence Hırsızlardan kötü mü,onlar yıllardır mecliste değil mi? o zaman kim kına yakmali?

Tayyip bey neredeler acaba? :)

Benimde gözlerim onu aradı, Davutoğlunun yarım yamalak gülümsemesini, Nagehancığımın somurta somurta 'Ay mecliste küslük olmamalı, partiler diyaloga girmeli bence' demesini izledim onlarla idare ettim bir süre ama, onca miting -pardon açılış ve kutlamalardan- sonra o da bir konuşma yapar diye bekliyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…