Makarna malum parti temsilidir. Lütfen ironiyle ilgili bikaç makale okuyunuz
LiLyaNa aynı şeyi diyoruz off niye anlasamiyoruzEwet kaydı, izleyip görücez işte gözü kapalı oy verenler zamanla neler yaşıyacak, eskiye geri döndük yazıkk
Ayy ne bilim ya ben bayağı gerginim elimde değil.. En iyisi uyuyayım benLiLyaNa aynı şeyi diyoruz off niye anlasamiyoruz
Iyi geceler canım :)Ayy ne bilim ya ben bayağı gerginim elimde değil.. En iyisi uyuyayım ben
sitenin en sözü dinlenen ablaları kardeşleri .. her gördüğümde bu propagandayı yaptılar
Zaten hayat dolu, neseli bi insandim, simdi daha umutlu ve mutlu bakiyorum gelecege :)
Karıkaturlerden alınmam Zira aksıne kendımı karıkaturle anlattıgım cok olmustur. Orda değinilen karıkatur değil aradaki samimiyet sınırına rağmen yapılan güüya espriydı. Geçmişimi incelemeniz hoşuma gittihem karikatürelrden alın konu aç hem ironi yap olmadı
Dağda harem kurup şehirde kadın hakları diyenler neler yapacak bakalım 79 milletvekili ile : )hdp hayranları zılgıtları çekin bakalım
selo ile halaya hadiiiii
akpli olmasın da çamurdan olsun meselesi neDağda harem kurup şehirde kadın hakları diyenler neler yapacak bakalım 79 milletvekili ile : )
yok incelemedim derdim varda gördüm resminden hatırladımm :)Karıkaturlerden alınmam Zira aksıne kendımı karıkaturle anlattıgım cok olmustur. Orda değinilen karıkatur değil aradaki samimiyet sınırına rağmen yapılan güüya espriydı. Geçmişimi incelemeniz hoşuma gittidevam edin lütfen. Ama makale okumanız konusunda israrcıyım. Daha faZlada şahsi polemiğe girmeyeceğim. İyigünler
ozaman biraz sosyal medya biraz basın biraz mizah arastırması yapın... Makarna ve kömürün ilk çağrışımı sizdede değişecektirAkp makarnayı partinin temsili yaptı da bizim mi haberimiz yok ? Hangi insan makarnayı partisinin temsili olarak görüyor ? Ben Akp ye oy verenlerin hiçbirinden böyle bir söz duymadım. Akp karşı olabilirsiniz anlayabilirim ama makarnacı tabiriyle kimseye laf edemezsiniz.