Ben seni akp li hatırlıyorum doğru mu?Anlayışla karşılamıyorum hdp oy werenleri nett..!!
Cumhurbaşkanı"nın siyaset yapmadığını söyleyebilirmisiniz?kk yöneticisi cumhurbaşkanı mı ki siyaset yapamasın ?
hem karikatürelrden alın konu aç hem ironi yap olmadıMakarna malum parti temsilidir. Lütfen ironiyle ilgili bikaç makale okuyunuz
torpil geciliyor ayan beyan kiblemek işe yaramıyor inceden alıntlamadan hakaret ediyorhakaret edebilir diyen mi oldu ? hakareti üye yönetici kimse edemez zaten.
hayır tabi ki, ben örnek verdim hani cumhurbaşkanının siyaset yapması yasak ya.Cumhurbaşkanı"nın siyaset yapmadığını söyleyebilirmisiniz?
şu ülkede torpil olmayan tek yer burası bayantorpil geciliyor ayan beyan kiblemek işe yaramıyor inceden alıntlamadan hakaret ediyor
Şu baraj demokratik ülkelerde olduğu gibi yüzde üç beş falan olsaydı çok daha iyi sonuçlar olurdu. Burdan Özal ı bunun için anıyorum. Sağolsun. Yüzde beş demek Türkiye gibi bir ülkede nerdeyse üç milyon seçmen demek. Nasıl üç milyon kişiyi yok sayabiliyoruz anlamıyorum. Hatta oylarını alıp başkasına daha çok milletvekili çıkartsın diye veriyoruz
Siz lütfen bildirin, eğer o kişinin yazdıkları kurallar ve yasalara aykırıysa, gereken yapılıyor merak etmeyin, bu topikte herhangi bir partiliye koyun, cahil vs yazanlarda bildirilsin rica ediyorum.yapıcam ama işe yaramayacağına eminim...
ayan beyan propaganda yapılması bence yanlış
hemde insanlara hakaret ederek
Herkes Akp li olmak zorunda değil bu sitede siyaset yapmak da yasak değil.
Bende ona cok şaşmış durumdayım..yapmayın allah askına daha dun burda akp propagandası yapanlar bugun oylar dusunce akp li degılız oldu yav he he
Hım o bakımdan demek :)hayır tabi ki, ben örnek verdim hani cumhurbaşkanının siyaset yapması yasak ya.
Ewet kaydı, izleyip görücez işte gözü kapalı oy verenler zamanla neler yaşıyacak, eskiye geri döndük yazıkkBen seni akp li hatırlıyorum doğru mu?
hiç düşündün mu akp nin bu konudaki rolü nedir diye?
Ayrıca o Msj da hdp ye oy verenleri anlayışla karşılayın diye bi şey yoktuakp nin Doğu oyları hdp ye kaydı diye konuşuyorduk
ünlemler boşa gitti yani.ayrıca Türkçede w harfi yok.
hdp nin meclise girmesi güzel mi sonuç muMuhalefet çoğunlukta, olması gerektiği gibi. Akp'nin dominantlığı kırıldı. Uzun bir süreden sonra, sandıkla/seçimle güzel bir cevap oldu :) Tebrikler hdp.
şu ülkede torpil olmayan tek yer burası bayan