Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Anlayışla karşılamıyorum hdp oy werenleri nett..!!
Ben seni akp li hatırlıyorum doğru mu?

hiç düşündün mu akp nin bu konudaki rolü nedir diye?
Ayrıca o Msj da hdp ye oy verenleri anlayışla karşılayın diye bi şey yoktu akp nin Doğu oyları hdp ye kaydı diye konuşuyorduk

ünlemler boşa gitti yani.ayrıca Türkçede w harfi yok.

Muhalefet çoğunlukta, olması gerektiği gibi. Akp'nin dominantlığı kırıldı. Uzun bir süreden sonra, sandıkla/seçimle güzel bir cevap oldu :) Tebrikler hdp.

Ne kadar nefretle doluymuşuz meğer.
Demokrasi bu ülkeye fazla bence.Gerçekten de fazla.Çocuklarımıza emanet falan diyorsunuz da çocuklarınıza emanet edilecek demokratik bir şey bırakıyor musunuz bence dönün bunu bir sorgulayın önce.

Ben de kendisini her konuda saygıyla!! anarım.

yapıcam ama işe yaramayacağına eminim...
ayan beyan propaganda yapılması bence yanlış
hemde insanlara hakaret ederek
Siz lütfen bildirin, eğer o kişinin yazdıkları kurallar ve yasalara aykırıysa, gereken yapılıyor merak etmeyin, bu topikte herhangi bir partiliye koyun, cahil vs yazanlarda bildirilsin rica ediyorum.
Doğru dürüst bir seçim yaşansın istiyoruz, bunu burda hakaret, polemiklerinizle gölgelenmesini istemiyorum ve gereken neyse yapılacak.
Gerekirse sabaha kadar burdayım...

Ewet kaydı, izleyip görücez işte gözü kapalı oy verenler zamanla neler yaşıyacak, eskiye geri döndük yazıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…