O nasıl pusulaydı yav katla katla zor sığdırdım zarfa.İstanbulda bağımsız adayların tam partilerin altına denk gelmesi saçma olmuş,ilk kez oy kullanacaklar ve yaşlılar iki yere birden basmış olabilirler.
Aksaray bugun AKPnin basina yikildi.. Bence bugun onlar icin sonun baslangici..Şimdi bu ak saray ne olacak onu düşündüm. Bence bunun için de bir seçim yapılsın:)
Yaa Allahını sewersen bi sus ya, savunduğunuz parti chp mhp saadet partisi felan olsa saygı duyucam eyvallah, bu nasıl bi savunmadır böyleBen de HDP' ye oy verenlere saygı duymuyorum, ağzıma geleni sayarım, hakaretimi de ederim diyebilme hakkını kendinde görüp AKP ile ilgili bu tarz bir yorum yapıldığında 'saygı duyun' çığlıkları atılmasını asla anlayamayacağım.
Seçim=Millet iradesi.
Bu zamana kadar millet iradesine saygı duyulduysa, HDP' yi meclise sokan millet iradesine de saygı duyulmalı. Çok zor bir şey değil.
siz değilsiniz dediğim kişiPardon sözünüz bana mı? Nerde propaganda?
Ayrıca yöneticiler fikrini söyleyemez diye bir kural yok yönetici manifestosunda.
Olmaz olur mu aylarca burda hdp propagandasi yapıldı "tatlış selo başkan" dediler teröriste. Şimdi de sevinç naraları atıyorlar sesleri kesilesiceler!AKP' nin yanlış politakası yüzünden oylar kaydı evet ancak bilinçli olarak HDP' ye oy verenler muhakkak ki var.
Ben karşılamıyorum üzgünüm...Doğru birşeye parmak basmışsın, bu sebeple arkadaşların anlayışla karşılayacağını düşünüyorum, bu seçimlerde evet Aşiretler oylarını HDP'ye verdi, bunun sebebini de açıkladılar kendileri.
İktidarın bazı hatalı söylemleri yüzünden HDP oy oranını yükseltti.
yok yeaaa ben konusmuycam tabloları koyayım onlar konussunsenin sanırım işin yok millete sarıyorsun büyüde gel çocuk
Sen nerelerdeydin bunca zaman ya hu!
Böyle seslere ihtiyaç var.
Evet seçim kağıdında Otel Restoran müze üniversite vb şeyler yazacak biz de istediğimize eveti basıcaz. Bizim paralarla yapıldı sonuçta. Yaparken sormadılar bari böyle sorsunlar:) bir de bence en çok yaptırana dert olmuştur. Sonuçta tayyip kendine yaptırmadı kim gelirse oturacak ömürlük vs diyolardı. Şimdi ona da çok üzülüyolardır
Olmaz olur mu aylarca burda hdp propagandasi yapıldı "tatlış selo başkan" dediler teröriste. Şimdi de sevinç naraları atıyorlar sesleri kesilesiceler!
Savunduğunuz parti deyip örnek verdiğiniz partilerin de chp mhp olması da garip yaniLiLyaNa_ .!.:Yaa Allahını sewersen bi sus ya, savunduğunuz parti chp mhp saadet partisi felan olsa saygı duyucam eyvallah, bu nasıl bi savunmadır böyle
Iyi de yönetici bir Mune bir Kazen zatensiz değilsiniz dediğim kişi
ama ayan beyan banlanma nedeni goruyorum üyeler patır patur giderken o kişi neler demiş hala duruyor
kibSen laftan anlamıyorsun, hadi ötede kudur biraz..
banane akp den yaayok yeaaa ben konusmuycam tabloları koyayım onlar konussun
Eki Görüntüle 1551661
bu 2011 sonucları 2015 sonucları butun kanallarda veriliyor
neyi karsilamiyorsun ?Ben karşılamıyorum üzgünüm...
Suriyelilere verilirse görürüz o zaman :)ya en güzeli evsizlere bağışlansın, ne gerek var o kadar büyük saraya 3-5 kişi için
kaç kişi alır o
Bildirim yapabilir misiniz rica etsem, bu veya herhangi bir topikte polemik, hakaret vb olmasına müsade edemeyiz zira.siz değilsiniz dediğim kişi
ama ayan beyan banlanma nedeni goruyorum üyeler patır patur giderken o kişi neler demiş hala duruyor