bence de öyle bişey oldu bakalım kim kimle koalisyon yapacakAkp şişirdi onları. chp sol görevini yapamadı. İnsanlar alternatif aradı.
keşke :)Ben de Barajın olmamasını dilerdim...
Batida da AKP oylari dusmus onceki secimlere nazaran.. CHP acik ara onde batida.Doğuda akpdrn batıda chpden gitti..
Yanlis.. En olmayacak, en ise yaramayacak paritye biz degil, siz oy verdiniz..Akp kötü kaka dediniz en olmadık en olmayacak işe yaramayacak partiye muhalefetlere oy verdiniz. Sonuç ortada. Ben iyiki mhp oy vermedim, yoksa vicdan azabindan gece gözüme uyku girmezdi. Allahım sonumuzu hayr et.
mhp hayatta koalisyon yapmaz akpyle chpyle yapar ancakBen akp-mhp koalisyonu olur diyorum.
Şu an çok mu iyi durumdasın.chpli arkadaşlarım hep hdp oy vermişler yazıklar olsun. Elim ayağim titriyor. Koalisyon TC için büyük zarar. Eski koalisyona bakın, batmıştık resmen. Allahım bu nedir, şimdi bir kere anladım akp haklıymış. Allahım sonumuzu hayır et
Goreceksiniz, mumla aranacak bu günleRŞu an çok mu iyi durumdasın.
Yok ben öyle düşünmüyorum asla devlet bahceliye güvenmiyorum.mhp hayatta koalisyon yapmaz akpyle chpyle yapar ancak
Saka degil diyordun ama bak, sakaymis isteeee..Parti ismi vermeden son durumu yazayimmi
Parti 1: % 54
Parti 2: % 17
Parti 3: %18
Parti 4: % 7
Acilan sandik orani % 18