Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Şu baraj demokratik ülkelerde olduğu gibi yüzde üç beş falan olsaydı çok daha iyi sonuçlar olurdu. Burdan Özal ı bunun için anıyorum. Sağolsun. Yüzde beş demek Türkiye gibi bir ülkede nerdeyse üç milyon seçmen demek. Nasıl üç milyon kişiyi yok sayabiliyoruz anlamıyorum. Hatta oylarını alıp başkasına daha çok milletvekili çıkartsın diye veriyoruz

Akp'nin Ankara harici her yerde oyu düşmüş özellikle doğuda ciddi oy kaybı var. Hdp ise bütün şehirlerde oyunu artormis. Koalisyon geliyor.

Akp kötü kaka dediniz en olmadık en olmayacak işe yaramayacak partiye muhalefetlere oy verdiniz. Sonuç ortada. Ben iyiki mhp oy vermedim, yoksa vicdan azabindan gece gözüme uyku girmezdi. Allahım sonumuzu hayr et.

Bu seçimle beraber bir daha oy verme olayı benim için tarih olmuştur. Ağırlayın durun birbirinizi. Yaşasın apolitizm!

Mhp oylarını güzel arttırmış da şu an büyük travma yaşıyorum zaten akp düşmüş tek başına iktidar değil ama hdp mecliste

Hdp ye oy veren halkıma acıyorum, Allah akıl dağıtırken nasiplenememişler.

Bu tabloyu bu günlere getirenler utansın..

13 yıl boyunca memleketin de, bizim de içimize ettiler..
Ama "yol" dedik, "başı secdeye değen lider" dedik, "yok şantajdır, montajdır" dedik..

Bizler halk olarak bu memleketi göz göre göre, bu memleketin has ve has düşmanlarına bıraktık.

Yani sizin dediğiniz gibi akıl olayı değil bu..Bu "artık yeter" dedirten bir isyanın sonucu..

Ama bu isyan sonucunda hdp gibi terörizmin temsilcisi bir parti çıkmamalıydı..

Ah Osman pamukoğlu gibi bir adamı getiremedik şu ülkenin başına..
Bu toprakları, milletini layıkıyla seven halk adamları yaramıyor bu millete.

neyse kızlar daha çok konuşuruz bu topikte ama ülkemiz için akp nin oylarinin düşmesi güzel birsey yalnız hdp nin meclise girmesi beni çok kaygilandiriyor ve aklımda çok soru işareti var.dilerdim ki baraj %5 olsun.

nedense bende gram heyecan yok,sonucun önceden belli olmasından dolayı galiba

valla ahmet hakan hala akp tek iktidar olabilir diyo, kesin değilmiş

yani millet ne de çok terorist seviciymiş meger adamların bu zaman kadar tek uğraşı o kadar verdiğimiz sehit meclise girmekti sonunda başardılar bravo.

Akp şişirdi onları. chp sol görevini yapamadı. İnsanlar alternatif aradı.

Ben de Barajın olmamasını dilerdim...

Akp kötü kaka dediniz en olmadık en olmayacak işe yaramayacak partiye muhalefetlere oy verdiniz. Sonuç ortada. Ben iyiki mhp oy vermedim, yoksa vicdan azabindan gece gözüme uyku girmezdi. Allahım sonumuzu hayr et.
En guzeli olacak brnce. Gerilemektense ayni noktada durmak iyidir.

Az çok biliyorum okudum araştırdım. Ailem oy kullanmiyor ama onlar bile çok telaşlandı ne olacak bu Diye. Anlattiklarina göre karmasa karmasa ve karmasa.
Okumak araştırmakla yaşamak arasında baya fark var yalnız. Koalisyon iyidir. Sadece yüzde kırkın ya da daha da altının isteğiyle yönetilmek diğerlerini yok saymak kötüdür. Değişik fikir özgürlük iyidir

Koalisyonla olmuyor.
Tek başına iktidarla olmuyor.
Neyle olacak, nasıl düzelecek bu ülke hiç bilmiyorum. Akp'yi hiçbir zaman desteklemedim, desteklemem de. Geçmişteki koalisyonlara bakıldığı zaman alınacak ders çok. Ama tek başına iktidar da çözüm değil biliyorsunuz veya tek başına iktidar olması gereken parti akp değildi. Neler yaşanıldığı unutulmasın lütfen. Akp'nin düşüşüne bir yanım sevinirken koalisyon konusunda bir yanım endişe duymuyor değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…