- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
Belli chp oyları yerlerde sürünüyo
hdp değil chp değil mhp hiç değil akp asla :)kulağıma fisilda
yani millet ne de çok terorist seviciymiş meger adamların bu zaman kadar tek uğraşı o kadar verdiğimiz sehit meclise girmekti sonunda başardılar bravo.Doğuda akpdrn batıda chpden gitti..
Hdp ye oy veren halkıma acıyorum, Allah akıl dağıtırken nasiplenememişler.
yani millet ne de çok terorist seviciymiş meger adamların bu zaman kadar tek uğraşı o kadar verdiğimiz sehit meclise girmekti sonunda başardılar bravo.
%25 ahahaha %30 canım :)Chp nin geçen seçimdeki oyu da %25ti. Farkedilir bir düşme artma yok yani.
Ben de Barajın olmamasını dilerdim...neyse kızlar daha çok konuşuruz bu topikte ama ülkemiz için akp nin oylarinin düşmesi güzel birsey yalnız hdp nin meclise girmesi beni çok kaygilandiriyor ve aklımda çok soru işareti var.dilerdim ki baraj %5 olsun.
En guzeli olacak brnce. Gerilemektense ayni noktada durmak iyidir.Akp kötü kaka dediniz en olmadık en olmayacak işe yaramayacak partiye muhalefetlere oy verdiniz. Sonuç ortada. Ben iyiki mhp oy vermedim, yoksa vicdan azabindan gece gözüme uyku girmezdi. Allahım sonumuzu hayr et.
Okumak araştırmakla yaşamak arasında baya fark var yalnız. Koalisyon iyidir. Sadece yüzde kırkın ya da daha da altının isteğiyle yönetilmek diğerlerini yok saymak kötüdür. Değişik fikir özgürlük iyidirAz çok biliyorum okudum araştırdım. Ailem oy kullanmiyor ama onlar bile çok telaşlandı ne olacak bu Diye. Anlattiklarina göre karmasa karmasa ve karmasa.