Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Az çok biliyorum okudum araştırdım. Ailem oy kullanmiyor ama onlar bile çok telaşlandı ne olacak bu Diye. Anlattiklarina göre karmasa karmasa ve karmasa.

O zaman oy kullansalardı. :)

Karmaşa değil, diktatörlüğü önler koalisyon. Akpnin kafasına göre hareket etmesini önler.

aynen bende oyları düştü diye seviniyorum belki biraz burunları iner hdp olayıns hiç girmicem yazık

Anladım sus söyleme cidden taşlanırsın

Ben yapamadım ama eline sağlık
Hahahaha :) elim chp ye gitti yeminle az kalsın yine mührü ona basiyordum ama dur kadesa hayatında ilk defa içinden geçen partiye oy ver dedim ve öyle yaptım.

Bu arada annem koyu bir mhp li :)

Hahahaha :) elim chp ye gitti yeminle az kalsın yine mührü ona basiyordum ama dur kadesa hayatında ilk defa içinden geçen partiye oy ver dedim ve öyle yaptım.

Bu arada annem koyu bir mhp li :)

Benim annem de mhpli öldürürdü beni chpye verdim ona bişey demiyo

Burda hdp hdp diyenler bayram yapsın şimdi..
chpli arkadaşlarım hep hdp oy vermişler yazıklar olsun. Elim ayağim titriyor. Koalisyon TC için büyük zarar. Eski koalisyona bakın, batmıştık resmen. Allahım bu nedir, şimdi bir kere anladım akp haklıymış. Allahım sonumuzu hayır et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…