- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
Pekiispanakliborek nasıl bir koalisyon olabilir
Az çok biliyorum okudum araştırdım. Ailem oy kullanmiyor ama onlar bile çok telaşlandı ne olacak bu Diye. Anlattiklarina göre karmasa karmasa ve karmasa.Sumosh koalisyon zamanlarını tutuyor mu ki senin yaşın?
Bu arada oy verdiğim partiyi annem duyunca ufak çaplı bi kriz geçirdi hatta sus sakin kimseye söyleme dedi
Eskişehirliyim. Yine de memleketimden nasıl yüzde otuzdan fazla oy alıyo. Şaşkınım.
Burda hdp hdp diyenler bayram yapsın şimdi..Inanamıyorum bebek katilleri mecliste. Allahim ne olacak geleceğimiz, korkuyorum vallahi
Az çok biliyorum okudum araştırdım. Ailem oy kullanmiyor ama onlar bile çok telaşlandı ne olacak bu Diye. Anlattiklarina göre karmasa karmasa ve karmasa.
aynen bende oyları düştü diye seviniyorum belki biraz burunları inerSanırım akp tek başına hükümet kurmayacak, chp ve hdp nin ittifak yapacagini sanmıyorum ama mhp için hiç emin değilim.
akp nin oyları düştüğü için mutluyum ancak hdp gibi liderimiz apo diyen bir partinin nerdeyse mhp kadar oy alıp meclise girecek olmasi açısından çok uzgunum.
sol kesimin oyları chp yerine hdp ye gitti sanırım.
Ona ben de sasirdim
Belli chp oyları yerlerde sürünüyoMaalesef AKPden gitmis oylar, adiniza uzuldum..
Hahahaha :) elim chp ye gitti yeminle az kalsın yine mührü ona basiyordum ama dur kadesa hayatında ilk defa içinden geçen partiye oy ver dedim ve öyle yaptım.Anladım sus söyleme cidden taşlanırsın
Ben yapamadım ama eline sağlık
Bu arada oy verdiğim partiyi annem duyunca ufak çaplı bi kriz geçirdi hatta sus sakin kimseye söyleme dedi
Hahahaha :) elim chp ye gitti yeminle az kalsın yine mührü ona basiyordum ama dur kadesa hayatında ilk defa içinden geçen partiye oy ver dedim ve öyle yaptım.
Bu arada annem koyu bir mhp li :)
Aynen canım.seviniyorum ama beni üzen şey akp nin oylarını düşüren partinin hdp olması.kaygiliyim.aynen bende oyları düştü diye seviniyorum belki biraz burunları inerhdp olayıns hiç girmicem yazık
chpli arkadaşlarım hep hdp oy vermişler yazıklar olsun. Elim ayağim titriyor. Koalisyon TC için büyük zarar. Eski koalisyona bakın, batmıştık resmen. Allahım bu nedir, şimdi bir kere anladım akp haklıymış. Allahım sonumuzu hayır etBurda hdp hdp diyenler bayram yapsın şimdi..
Belli chp oyları yerlerde sürünüyo