Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Adnan menderesin demokrat partisinin her seçimde düşen oy oranlarına benziyor bu akpnin düşüşü. Halk demokrat partiyi sevmekten adnan menderes diktatörleşmeye başladıkça vazgeçmişti. Koalisyon bu ülkeye iyi gelirdi. Tam zamanıydı..

CHP ve MHP'de oylar hdp'ye kaymis. Ak Parti'de dogudan oy kaybetmiş. Geçen seçimde daha fazla mv çıkmıştı doğudan.

Hdp baraji geçti diyebiliriz artık. Hayırlı olsun :)

Sanırım akp tek başına hükümet kurmayacak, chp ve hdp nin ittifak yapacagini sanmıyorum ama mhp için hiç emin değilim.

akp nin oyları düştüğü için mutluyum ancak hdp gibi liderimiz apo diyen bir partinin nerdeyse mhp kadar oy alıp meclise girecek olmasi açısından çok uzgunum.

sol kesimin oyları chp yerine hdp ye gitti sanırım.

Hdp'nin oylarını artırıp güçlenmesi kötü ama akp'nin tek başına iktidar olamayışı açısından iyi. Yalnız şaka gibi, inanamıyorum şu an, akp'nin oyları ciddi ciddi düşüyor. Koalisyon diyorlar, gerçekten inanamıyorum. 13 yılın sona erişi... Görünen bu. Nasıl bir koalisyon olur, elektrik mi kesilir, patlama mı olur bilmiyorum ama her şeyin hayırlısını diliyorum ülkemiz için. Rüya gibi şu sonuçlar.

Bu arada oy verdiğim partiyi annem duyunca ufak çaplı bi kriz geçirdi hatta sus sakin kimseye söyleme dedi :KK70:

EE="-mai-, post: 41295547, member: 663487"]Eskişehir kurtarılmış bölge gibi göz kırpıyor aradan.[/QUOTE]
Eskişehirliyim. Yine de memleketimden nasıl yüzde otuzdan fazla oy alıyo. Şaşkınım.

X