Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Yapışkan olunca yalayasım geliyo napiyim

Basanlar olmuş dusduru, burda bir arkadaş yazmış, hem istediği hemde bağımsıza basan olmuş bilmeden, üzüldüm diye yazmıştı.

aynen hem enine hem boyuna katlamak zorunda kaldım bi ara sinirlendim sığmıyo diye

Basanlar olmuş dusduru, burda bir arkadaş yazmış, hem istediği hemde bağımsıza basan olmuş bilmeden, üzüldüm diye yazmıştı.

seçimden önce bağımsızlar sıranın sonunda dendi ama partilerin altına koymuşlar, o yüzden partiye basan altındaki bağımsızada basmış heyecandan herhalde, öyle yapan çokmuş malesef

chess eşinle yemek yapmacasına girdiğin iddia için bu kadar istikrarla dakikaları saymanı takdirle karşılıyorum, bu ne azim

sanırım hazır yemek yicez bu gidişle, eşimin yemek yapmaya yeteneği yok malesef

Heee şaka az bekleyin yasak kalksin bu ne heyecan
beyazgri , fanatizminizi Anlıyorum, hayırlısı partinizin kazanmasıysa şimdiden hayırlı olsun ama bırakalım da topikte gerginlikler yerine gırgır şamata olsun, insanlar epeydir parti savunulucuğundan eğlenmeyi ihmal ediyordu, seçim sonuçları beklenirken fikri partisi ne olursa olsun şurda gülüşüp eğlensinler değil mi

Kötü olmuş...Ama karmaşa olabileceği çok açık,kimse düşünememiş mi bunu hayret.
Düşünememişler demek ki arada can sıkıcı şeylerde oluyor, bir teyzeninde gözleri Görmüyor diye yanında getirdiği komşu oğlu, teyzenin değil, kendi istediği partiye oy basıp birde marifetmiş gibi söylemiş, umarım hayırlısıyla kavga dövüş büyümeden biter sayımlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…