- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
TV'de siyasileri gösterdi de oy kullanırken, bazı siyasiler zarfın kapak kısmını içine kıvırıp öyle attılar oylarını, niye bizim gibi yapmadılar ki
Iyi ki kabinlerde yalnızız, birilerinin seyrettiğini düşünsenize, diller pabuç gibi çıkmış zarfa doğru
Biraz daha bekleParti ismi vermeden son durumu yazayimmi
Parti 1: % 54
Parti 2: % 17
Parti 3: %18
Parti 4: % 7
Acilan sandik orani % 18
Parti ismi vermeden son durumu yazayimmi
Parti 1: % 54
Parti 2: % 17
Parti 3: %18
Parti 4: % 7
Acilan sandik orani % 18
Şaka yapıyor...Orası neresi?
Basanlar olmuş dusduru, burda bir arkadaş yazmış, hem istediği hemde bağımsıza basan olmuş bilmeden, üzüldüm diye yazmıştı.O nasıl pusulaydı yav katla katla zor sığdırdım zarfa.İstanbulda bağımsız adayların tam partilerin altına denk gelmesi saçma olmuş,ilk kez oy kullanacaklar ve yaşlılar iki yere birden basmış olabilirler.
Türkiye geneliOrası neresi?
O nasıl pusulaydı yav katla katla zor sığdırdım zarfa.İstanbulda bağımsız adayların tam partilerin altına denk gelmesi saçma olmuş,ilk kez oy kullanacaklar ve yaşlılar iki yere birden basmış olabilirler.
Basanlar olmuş dusduru, burda bir arkadaş yazmış, hem istediği hemde bağımsıza basan olmuş bilmeden, üzüldüm diye yazmıştı.
son 32 dk
chess eşinle yemek yapmacasına girdiğin iddia için bu kadar istikrarla dakikaları saymanı takdirle karşılıyorum, bu ne azim
Eşimin söylediğine göre bizim sandıkta yığınla böyle oy çıkmışBasanlar olmuş dusduru, burda bir arkadaş yazmış, hem istediği hemde bağımsıza basan olmuş bilmeden, üzüldüm diye yazmıştı.
Basanlar olmuş dusduru, burda bir arkadaş yazmış, hem istediği hemde bağımsıza basan olmuş bilmeden, üzüldüm diye yazmıştı.
Heee şaka az bekleyin yasak kalksin bu ne heyecan
Niden yalamadın şekerim? Yalama ıstırma pek meşhur bu aralar
Düşünememişler demek kiKötü olmuş...Ama karmaşa olabileceği çok açık,kimse düşünememiş mi bunu hayret.