- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnYurtdisinda kullanilan oylarin sayiminda kargasa cikti bile!! Biliyorduk boyle olacagini. Allahim sen hirsizlara daha fazla firsat verme, teroristi kutsal meclisimize sokma!
yılbaşı gibi geri sayıma başladın chess yalnız büyük fark
daha hava apaydınlık elektirikleri kesselerde fayda etmez havanın kararmasını bekliyorlardırAcaba elektrik kesintileride başladımı ki
Not:bu site ilk defa bu kadar sessiz hayır diyelim hayır olsun
Aslında seçmen ne kadar yaşlı olursa olsun yanında kimse girmez eger gözleri gormuyorsa o şekilde biri girer.
Ayrıca zarfı yalayip atanlar size de yazıklar olsun sandık gorevlilerine yazık değil mi :))) ama acarlarken yirtilir mi diye kafaniza takmayin öylebbir durumda oyunuz yine de geçerlidir.
yılbaşı gibi geri sayıma başladın chess yalnız büyük fark
onlar 10 saniye geriden başlarken,sen dayanamayıp 1 saat evvelden başladın
iddiaya girdiğinden olsa gerek senin dediğin çıkarsa ne alacak eşin sana?
kazanırsan zor birşey iste bari eniştedenyemek yapmasına canım
Sessizlik tum duyarli vatandasin gidip oylarina sahip cikisindan kaynakli olsa geerek. Firsatiniz varsa lutfen sizlerde gidin sandiga sahip cikin.Acaba elektrik kesintileride başladımı ki
Not:bu site ilk defa bu kadar sessiz hayır diyelim hayır olsun
TV'de siyasileri gösterdi de oy kullanırken, bazı siyasiler zarfın kapak kısmını içine kıvırıp öyle attılar oylarını, niye bizim gibi yapmadılar kiYa ben de neden zarfların yapışkanlı olduğunu anlamıyorum. Yalamasız zarf koysunlar kökten çözüm
Ya ben de neden zarfların yapışkanlı olduğunu anlamıyorum. Yalamasız zarf koysunlar kökten çözüm
TV'de siyasileri gösterdi de oy kullanırken, bazı siyasiler zarfın kapak kısmını içine kıvırıp öyle attılar oylarını, niye bizim gibi yapmadılar ki
Iyi ki kabinlerde yalnızız, birilerinin seyrettiğini düşünsenize, diller pabuç gibi çıkmış zarfa doğru
Biz niye zarf görünce dayanamıyoruz ki o zamanValla ben de içine kivirdim :)