Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

Acaba elektrik kesintileride başladımı ki
Not:bu site ilk defa bu kadar sessiz hayır diyelim hayır olsun

daha hava apaydınlık elektirikleri kesselerde fayda etmez havanın kararmasını bekliyorlardır

trafocu kedicikler:KK53:

d91c9c81-b2eb-4ff5-91f9-a48d5cab7a4a.jpg

Aslında seçmen ne kadar yaşlı olursa olsun yanında kimse girmez eger gözleri gormuyorsa o şekilde biri girer.

Ayrıca zarfı yalayip atanlar size de yazıklar olsun sandık gorevlilerine yazık değil mi :))) ama acarlarken yirtilir mi diye kafaniza takmayin öylebbir durumda oyunuz yine de geçerlidir.

Ya ben de neden zarfların yapışkanlı olduğunu anlamıyorum. Yalamasız zarf koysunlar kökten çözüm

Sessizlik tum duyarli vatandasin gidip oylarina sahip cikisindan kaynakli olsa geerek. Firsatiniz varsa lutfen sizlerde gidin sandiga sahip cikin.

Ya ben de neden zarfların yapışkanlı olduğunu anlamıyorum. Yalamasız zarf koysunlar kökten çözüm
TV'de siyasileri gösterdi de oy kullanırken, bazı siyasiler zarfın kapak kısmını içine kıvırıp öyle attılar oylarını, niye bizim gibi yapmadılar kio_O
Iyi ki kabinlerde yalnızız, birilerinin seyrettiğini düşünsenize, diller pabuç gibi çıkmış zarfa doğru:KK70::KK70:

Halk tv Anadolu Ajansina guvenip sandiklari terketmeyin, once AKPnin oylarini girip yuksek gostererek sindirme yapacaklar diyor. Ayrica Cihan Haber Ajansi hacklenmis bile.. Secim sonuclarini veremiyecek durumda imis..

TV'de siyasileri gösterdi de oy kullanırken, bazı siyasiler zarfın kapak kısmını içine kıvırıp öyle attılar oylarını, niye bizim gibi yapmadılar kio_O
Iyi ki kabinlerde yalnızız, birilerinin seyrettiğini düşünsenize, diller pabuç gibi çıkmış zarfa doğru:KK70::KK70:

Valla ben de içine kivirdim :)

Parti ismi vermeden son durumu yazayimmi:KK53:

Parti 1: % 54
Parti 2: % 17 :KK57:
Parti 3: %18
Parti 4: % 7

Acilan sandik orani % 18

X