Türkiye Sandık Başında; Oy Verme İşlemi Başladı

saat 13 :00 te kullandık eşimle

bizimkiler (annem babam)daha kalkmış sabahın körü gitmiş 8 buçukta kullanmış

bazı sandıklar tenhaydı bazılarında bayağı sıra vardı

Teyze elinden geleni yapmış o kısım çocuğun vicdanına kalıyor artık. Ben oy kullanırken yardım rtme görürsem karşı çıkıyorum. Ne münasebet yardım, neyi biliyosa ona atsın. Resimler onun için var insan ampule mi atıcak oka mı atıcak bilmeli :) her neyse o çocuk gece yatağında rahat uyuyabiliyorsa insani duyguları eksiktir ne diyim. İnş onun partisi kazanmaz her neyse :)

Verdik oyumuzu bakalım. Ülkemize ve insanlarımıza hayırlı olsun. Zarfı yalasam mı yalamasam mı karar veremedim.
O çarşaf gibi oy pusulasını katlayacağım diye ecel terleri döktüm.

Verdik oyumuzu bakalım. Ülkemize ve insalarımıza hayırlı olsun. Zarfı yalasam mı yalamasam mı karar veremedim.
O çarşaf gibi oy pusulasını katlayacağım diye ecel terleri döktüm.
bende yalamadım bu sefer

Bizim sandık açılmış sayılıyormuş eşim orada ben de evde heyecandan bayılmak üzereyim

her zamanki gibi hile hurda olacagı için
bende degısen bişi olacagını sanmıyorum. hayırlısı olsun

Bende facesimde gördüm bazıları oy verdikleri pusulaları çekmiş koymuş

bir tanesi ehliyetiyle beraber çekmiş koymuş

çok garipsedim bu neyin showu neyin ispatı

Aslında seçmen ne kadar yaşlı olursa olsun yanında kimse girmez eger gözleri gormuyorsa o şekilde biri girer.

Ayrıca zarfı yalayip atanlar size de yazıklar olsun sandık gorevlilerine yazık değil mi :))) ama acarlarken yirtilir mi diye kafaniza takmayin öylebbir durumda oyunuz yine de geçerlidir.

Bende yalamayan furyasındanım 18 ime basalı 7 yıla yakın oldu

genel seçimler ,yerel seçimler ,referandum derken 5 kere filan gittim sandığa bir kere bile yalamak aklıma gelmedi

aldığım önlemler yuvarlaktan taşırmamak üste gelecek şekilde katlamak filandı

artık bir dahaki sefere

Oyların sayılmasını beklemek de çok stresli. Sanki kanser vb. bir hastalık için tahlil verip de sonuçlarını beklemek gibi. Hem heyecan hem de bir sıkıntı, huzursuzluk. Merak da var tabi. Keşke şimdi uyusam da sonuçlar belli olduktan sonra kalksam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…