- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Bende oyumu verdim az once ...ulkrmiz milletimiz icin ve tum dunya icin hayirli olmasini temenni ederek....ama cok uzuldugum bi olayla karsilastim yasli bi teyze yi komsusunun oglu ile gelmis oy kullanmaya ... Teyze x partiye verecem ama goremiyorum bu cocuk kullansin dedi izin verdi sandik gorevlileri ama cocuk teyzenin dedigi partiye degil baska partiye atmis disari cikinca telefonda arkadasina anlatiyor bi oy daha aldik ellerinden diye kahkahayla... Cok uzuldum ne olursa olsun teyzenin destekligi x partiyi sevmesemde haksizlikla degil kandirarak hile degil gercek demokrasiyle kazansin basa gelecekler... Nicin durust olamiyoruz nerde yanlis yapiyoruz cocuklarimizi mi guzel yetisteremiyoruz guzel ahlakli olmak cok mu zor...cok uzuldum gercekten
bende yalamadım bu seferVerdik oyumuzu bakalım. Ülkemize ve insalarımıza hayırlı olsun. Zarfı yalasam mı yalamasam mı karar veremedim.
O çarşaf gibi oy pusulasını katlayacağım diye ecel terleri döktüm.
bende yalamadım bu sefer
geçen sene kesmiştim dilimi bende, o yüzden bu sefer daha dikkatli yaladımYa o zarfı yaalrken dilimi keserim ben o kadar saftirik oluyorum bazen
Ben yalamadim
Bizim sandık açılmış sayılıyormuş eşim orada ben de evde heyecandan bayılmak üzereyim
geçen sene kesmiştim dilimi bende, o yüzden bu sefer daha dikkatli yaladım
Teyze elinden geleni yapmış o kısım çocuğun vicdanına kalıyor artık. Ben oy kullanırken yardım rtme görürsem karşı çıkıyorum. Ne münasebet yardım, neyi biliyosa ona atsın. Resimler onun için var insan ampule mi atıcak oka mı atıcak bilmeli :) her neyse o çocuk gece yatağında rahat uyuyabiliyorsa insani duyguları eksiktir ne diyim. İnş onun partisi kazanmaz her neyse :)
Ya o zarfı yaalrken dilimi keserim ben o kadar saftirik oluyorum bazen